Se, hvad kunderne siger
Har följt Mats sedan säkert 10 år. Jag har lärt mig massor av honom, nyhetsbrev, personlig kontakt vid behöv… i upp och nedgång men har alltid känt mig trygg med hans byten som jag sen härmar. Jag är... Se mere
Jag har följt Mats i några år nu och är nöjd med min PPM utveckling. Hade inte gått lika bra annars. Får dessutom månadsvisa uppdateringar om världsläget i ekonomin som är användbart även i mitt egna... Se mere
Har ingen förståelse för den negativa kritik som Mats Svensson har fått, jag har varit med från början och enda året som gått back är 2021, och alla vet säkert varför. Skulle tro det är den kända sve... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ärlig och saklig
Har följt Mats i många år, nästan sen han startade. Har fått bra avkastning över åren även om naturligtvis vissa år går bättre eller sämre än andra. Men, utan denna tjänst hade jag absolut inte haft den pengaportfölj jag har idag. Det bästa är ändå månadsbrevet som skickas ut där Mats delar med sig av sin kunskap och sina tankar. Så man lär sig och kanske så småningom vågar testa sina vingar och prova placera utan hjälp av denna tjänsten. Men i så fall är det denna tjänstens förtjänst 😉
Har följt Mats i ca 9 år nu och är nöjd…
Har följt Mats i ca 9 år nu och är nöjd med hur avkastningen har varit hittills, samt upplägget på hans tjänst. Du väljer själv om du vill följa hans val/rekommendationer när det gäller byten för ditt PPM sparande. Helt klart en prisvärd tjänst.
Ärlig och bra tjänst
PPM Jag är supernöjd med tjänsten
PPM Jag är supernöjd med tjänsten, upplever att Mats är kunnig och transparent, dessutom är han väldigt pedagogisk vilket gör att man lär sig ett & annat på vägen. Plus 15 % 2025 och plus 18% 2024
PPM-byten
Bra tips på PPM-byten som man väljer själv om man vill följa. Jag har valt att följa till 100% och känner mig fullt nöjd med det
För mig har Mats varit en hjälte
För mig har Mats varit en hjälte. Han har allt visat upp rätt siffror. Nu har det dykt upp en konkurrent som vill ha en del av kakan. Men att de får fördelen att välja när de vill att startpunkten skall börja men Mats inte får göra det är konstigt. Det vore som Novo nordic skulle börja räkna aktie uppgång från och med 2024 medans en konkurrent får börja visa sin aktie utveckling från sin börsintroduktion
En stark återhämtning och brinnande engagemang
Tjänstens stora syfte för oss prenumeranter är att slå standard AP7 och ge oss en stark bra pension! Och för närvarande under min medlemstid genom krisens tid når det inte upp till en klar 5:a i betyg. Men vad som gör att det blir en 4a och inte en 3a är så mycket mer.
+ Mats är engagerad för oss allihopa och brinner för att informera bakgrunden till hans val och tankar. Vilket kan inspirera och ligga till grund även för egna val som kan ge bättre resultat än hans egna. För dom som orkar sätta sig in i det. Det är inte enbart en "Byt till dessa"-tjänst.
+ Information om byten går alltid ut på sms så det är svårt att missa.
+ En bra kundtjänst som alltid hjälper till och är man tveksam till fortsättning i krisens tid erbjuds en tidsperiod utav gratis tjänst. Stort plus.
+ Mats lyssnar alltid på hans följare och tar åt sig utav kritik kring hur han förmedlar ut sin information och anpassar sig väl.
+++ En stark återhämtning efter krisen och det ser åter mycket bra ut för att nå tjänstens syfte!
Har förlorat mycket pengar på Mats tips…
Har förlorat mycket pengar på Mats tips om Scandion och Gabather. Även på hans fondtips under 2024. Så inte nog med att jag förlorade pengar på Mats aktietips och fonder, han tar ordentligt betalt för det oxå. Påstås värna om min pension men hans s.k råd är dyra och inte särskilt lyckade (åtminstone när jag nyttjade hans tjänst) så det är mest hans eget konto som växer tack vare alla abonnemang.
Saklig i sitt sätt hur han bedömer…
Saklig i sitt sätt hur han bedömer marknaden, och med sin point att det är frivilligt att följa hans råd/känsla.
Mkt nöjd.
Gå inte ifrån AP7 till detta..
TJänsten är att man få ta rygg på Mats fondbyten etc. Vid uppgång så är det jättebra, vid nedgång så får man svar som att "det är valfritt att följa mig, gör egna analyser" osv. Det han inte verkar veta är att folk som följer honom har NOLL koll och följer den man betalar, 100%. Vilket ändå är rimligt det är ju trots allt det man betalar för.
Är man med i hans kanaler så kommer reklam om han tjänst 4-5 ggr i veckan, otroligt enerverande.
Lever på gamla meriter, han hade ett superbra år, men tar man bort det så ligger han ljusår efter AP7, alltså soffliggarfonden som alla har som inte gjort något val. Vilket då säger sig självt, det är bättre att inte göra någonting, än att följa honom! Att dessutom behöva betala flera tusen per år, för att få följa honom, och ändå förlora på det i avkastning mot AP7 fonden, det är nästan kriminellt.
Massor med axelklappningar när det går bra, nästan inget om när det går dåligt eller när han är fel inne i någon fond. Vägrar också jämföra sin tjänst med AP7, pga löjliga anledningar. Tar varje tillfälle att klanka ned på den, trots att den slagit honom över flera år , i snitt.
Hans egna företag som ligger bakom tjänsten går enormt dåligt. Man skulle nog vilja påstå att hela hans företagande hänger på en skör tråd, med massor av anmärkningar.
Jag skulle inte rekommendera NÅGON att betala för den här tjänsten. Som sagt, det är bättre, billigare att inte göra någonting. Du tjänar alltså på att inte göra någonting, så fortsätt med det!
Rekommenderar inte Mats Svensson AB
Har tidigare följt Mats Svensson AB i ett antal år och kan inte rekommendera någon att följa hans tjänst. Han har en förmåga att snabbt "slänga kappan"efter vinden utan eftertanke. Och att han sen raderar och blockerar alla som har negativa kommentarer om hans tjänst.
Jag är väldigt nöjd med denna tjänst…
Jag är väldigt nöjd med denna tjänst och har haft bra framgång på mitt PPM sparande. Rekomenderar
Jag har följt Mats av och till sedan…
Jag har följt Mats av och till sedan start, och är helt nöjd.
Har fått utskick efter utskick och även…
Har fått utskick efter utskick och även pratat med deras säljare och de bara vägrar ta ett nej för ett nej!
Så jag läste på om företaget och mannen bakom. Oerhört glad att jag inte hoppade på deras idoga försök!
Dålig utveckling i jämförelse! Kostar mycket pengar per år!
Detta är något man får se på…
Detta är något man får se på långsiktigt och då tror jag på att följa Mats. Han har koll!
Så bra tips
Är så glad att jag började följa Mats 2018. Det har gjort en enorm skillnad på mitt PPM-konto.
Har lärt mig så mycket om ett ämne där jag tidigare varit så osäker på. Mats är så pedagogisk och bra på att förklara.
Konsumentverket igen.
Att ständigt hamna hos konsumentverket är inte lovande för en tjänst som lovar mer än vad den levererar. Att be sina kunder att lämna betyg på trustpilot och andra ställen gör att de "troende" lämnar glädjebetyg. Jag kan ärligt säga att om jag inte lyssnat på Mats tidigt och stannat i AP7 såfa så hade jag haft betydligt mer i min PPM. Att inte gemene man eller kunder hos Mats kan sätta sig ner och räkna på detta är märkligt. Men visst, han påtalar hela tiden risken med AP7 och att han har lägre risk, som han påstår. Ena dagen har han en högriskfond som han sen byter till något nytt, kanske hög eller låg, det vet inte du innan. Att fondbytet läggs i kö och att du inte får samma avslutstid på fondorder är också ett problem. AP7 har över 3000 bolag globalt, de fonder Mats byter till har kanske i snitt 40-200 i nishmarknader. Det tar några år innan man ser att inte det inte blir samma avlastning, och då har åren gått, och ränta på ränta och inget man fått ta del av på ett positivt sätt. Visst man kan ha tur och komma in som ny kund när Mats har flyt, men att slå index över en horisont på 30 år är svårt. Varför tror ni att indexfonder går bättre än aktivt förvaltade fonder, pch de jobbar med detta dagligen och är utbildade inom aktier och fonder. Nej Mats lever fortfarande på gamla meriter. Högst oklart om han är på topp 100 längre i PPM.
Mycket bra tips och råd som i…
Mycket bra tips och råd som i kombination med egna slutsatser gett mig 21% i avkastning de senaste 12 månaderna.
Perfekt för mig som är både ganska…
Perfekt för mig som är både ganska okunnig och ointresserad. Min avkastning har ökat
Bra och enkel PPM-rådgivning!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.