För mig har Mats varit en hjälte. Han har allt visat upp rätt siffror. Nu har det dykt upp en konkurrent som vill ha en del av kakan. Men att de får fördelen att välja när de vill att startpunkten ska... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jag har följt Mats i några år nu och är nöjd med min PPM utveckling. Hade inte gått lika bra annars. Får dessutom månadsvisa uppdateringar om världsläget i ekonomin som är användbart även i mitt egna... Se mere
Har ingen förståelse för den negativa kritik som Mats Svensson har fått, jag har varit med från början och enda året som gått back är 2021, och alla vet säkert varför. Skulle tro det är den kända sve... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag har följt Mats i ett par år nu
Jag har följt Mats i ett par år nu, och jag är mycket nöjd med att jag anslöt till Mats tjänst där jag får sms om förslag till fondbyte. Rekomenderar jag starkt
Super seriös
Mats är superengagerad, delar värdefull kunskap (kurser, möten) och information om hur han hanterar sina pensionspengar. Jag är jättenöjd med Mats.
Tjänsten i sig är måttlig, men känns som bondfångeri
Tjänsten i sig är måttlig, har placerat hälften enligt Mats förslag och den andra hälften efter eget huvud och jag vinner 😕
Informationen i tjänsten är bra förutom villkoren! Vid förlängning göms texten i en tidig information (6 månader tidigare) som sedan inte upprepas vid förlängning. Detta innebär att man ’prenumererar’ i sex månader utan att kunna avbryta!
Mats Kundtjänst är helt oförstående och hänvisar till den lilla rad som utgick med information, men kan inte förklara varför den informationen inte framgår vid förlängning av avtalet. Riktigt dålig kundvård.
Betyget kunde blivit godkänt men med ’dolda’ villkor och en mindre förstående kundtjänst känns det som bondfångeri.
Det drar ner betyget rejält, tjänsten levererar heller inte bättre än du själv kan göra genom att läsa ekonominyheterna.
Undvik!!
En dyr läxa
Jag var kund i flera år och följde råden konsekvent. Under tiden minskade mitt PPM-kapital. Det som vid första anblicken såg lovande ut visade sig med tiden vara ytligt och kopierat från andra utan källor som krediterades.
De senaste dagarnas plötsliga våg av positiva betyg – efter uppmaningar på Skool att stötta – gör att jag personligen får en ännu mer obehaglig känsla. När recensioner drivs fram genom uppmaningar blir det svårt att skilja genuin kundnöjdhet från organiserat stöd.
Det här blev en dyr erfarenhet – både ekonomiskt och för mitt förtroende.
Snälla innan har något med Mats att göra kolla på vad som skrivits om honom av PPM-granskaren.
Hans tjänster har dessutom varit fall för upprepade tillsynsärenden hos Konsumentverket. Att han trots det han försätta är tyvärr ett utslag av hur naiva folk är och en gång var även jag det men det är svårt att beskriva känslan av att inse att man betalat för något som i praktiken försämrat ens pensionssparande.
Har ökat min avkastning bra!
Jag ser att Mats ber sina följare att…
Jag ser att Mats ber sina följare att lämna bra betyg på Trustpilot, att behöva be om bra omdömen är omdömeslöst och gör så att hans dåliga omdömen hamnar i skymundan.
Mats Svenssons tjänst är rent bedrägeri och han har berövat tusentals människor på flera hundra miljoner kronor i utebliven avkastning från AP7. Lagstifta mot att folk kan berika sig på andra på det här sättet! När vi har världens bästa Pensionssystem så är Mats tjänst ett bedrägeri!
Positiv utväxling på pensionen
Har följt Mats i några år nu och tack vare hans information fått en positiv utväxling på mitt pensionssparande.
Men som med all annan information ska man bilda sig sin egna uppfattning och inte bara blint följa.
Tydlig och bra information regelbundet…
Tydlig och bra information regelbundet direkt till mig.
Att gång efter gång bli anmäld till…
Att gång efter gång bli anmäld till konsumentverket säger ju något om Mats och hans marknadsföring. Konsumentverket har påtalat för Mats att ändra met än en gång och senast för mån månad sedan. Hans redovisning för sin utvecklingen på PPM har också funnits åsikter och påpekande om. För mig är det otroligt att någon är kvar som kund och ger honom en fast månadsinkomst på falska premisser.
Är en passiv följare men är trots detta…
Är en passiv följare men är trots detta väldigt nöjd med både utfallet och Mats, han mål att hjälpa alla tycker jag om.
Han är omtänksam och generös med att hjälpa mig med mina val, kostanden är låg för denna hjälp.
Läs gärna på innan du tecknar…
Läs gärna på innan du tecknar abonnemang. Mats är bättre på marknadsföring än pensionssparande.
Tjänsten har underpresterat kraftigt gentemot AP7 över tid.
Rekommenderar ppmgranskaren där man får en överskådlig jämförelse.
Har följt Mats sedan säkert 10 år
Har följt Mats sedan säkert 10 år. Jag har lärt mig massor av honom, nyhetsbrev, personlig kontakt vid behöv… i upp och nedgång men har alltid känt mig trygg med hans byten som jag sen härmar. Jag är otroligt imponerad och förstår att han konkurrenter har svårt att haka på utan att se till att hans ”varumärke” sjunker.
Hur som helst ni väljer men jag skulle gjort samma val igen som jag gjorde för 10-år sen… 🤩👍
Högre avkastning!!
Jag är jättenöjd med Mats tjänst,lämnade en tid o tog en annan tjänst,som inte gick bra,insåg att Mats tjänst var bättre för mej.
Bra och nyttig hjälp med fondval
Bra och nyttig hjälp med fondval, pensionsparandet.
Har använt Mats tjänster i flera år
Har använt Mats tjänster i flera år. Han delar med sig av goda råd och analyser om jag vill följa dom är upp till mig. Jag är nöjd
Varit med i många år o med liten…
Varit med i många år o med liten pension pga utlandsjobb så har jag ändå lyckats öka från 75tkr till 444 tkr i PPM så jättenöjd
Tycker att tjänsten är bra jag
Tycker att tjänsten är bra jag. Den hjälper mig att ta beslut hurvida jag vill följa Mats råd slaviskt, eller om jag vill ta delar av den och ”krydda” lite extra själv eller om jag helt enkelt inte håller med alls utan väljer efter egen känsla.
För känsla är vad det är, inte vet vad som komma skall.
De längre läsbara inläggen på Facebook ger mig en sammanfattad information som jag baserar mitt beslut på. Att följa bytena eller inte.
Det är i slutändan helt och hållet ditt beslut
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.