Matematikfessor

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Go' eftermiddag. Mit navn er Valle-Halle med den saftige balle. I forgårs, altså, d. 31 Februar, sad jeg ned på min stol og lavede algebra på Ø niveau. Da jeg afsluttede min opgave stod der, at jeg... Se mere

Big Daddy Fessor kom ind i klassen med en alt for høj bass-boosted intro sang og sagde i dag bliver det PERSONLIG algebra. Ingen vidste hvad det betød, men hele klassen begyndte straks at... Se mere

Moin, jeg havde en meget dårlig oplevese på matematikfessor her forleden. Min lille buttede ven Cornelius sad og arbejde stille og roligt mens jeg fik min ugentelige diarre, jeg trak buskerne ned og s... Se mere

Jeg åbnede bare en opgave om brøker, men pludselig hørte jeg en svag piben fra mit klædeskab. Det var Fessor. Han stod derinde i fuld 3D-grafik og insisterede på, at jeg skulle reducere mine ligninger... Se mere

1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lektiehjælp i matematik til alle i Folkeskolen - både elever, forældre og lærere. På MatematikFessor.dk kan du se regnede eksempler i billed, ord og lyd.

Overtrædelse af retningslinjer

Mig og min ven leoguini

Mig og min ven leoguini goonede til billeder af eric cartman da, fessor Daddy hoppede ud af skærme og joined os i goningen, så druknede leoguini i Daddys mayo
10 ud af 10 oplevelse
Vil virkelig gerne recommendere det
Rip leoguini✌️🤏

24. februar 2025

jeg synes simpelthen at matematik er for dårligt

jeg synes simpelthen at matematik fesser ikke burde blive brugt til små børn og at man brude find en mere effektiv måde at lære børn. og i forgårs var der jo MGP 2026 og der syndes jeg at I P!SSER MIG AF skulle havde vundet de var bedst
anyways her er en opskrift på napoleonskager med rabarberkompot
husk at prøv opskriften
ribsgelé
10 spsk.
Sådan gør du
Rabarberkompot
Skyl rabarberne, og skær det nederste stykke af. Snit dem i stykker på ca. 2 cm. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kom rabarber, sukker, vaniljekorn og -stang i en gryde. Lad rabarberne simre i 20 minutter. Smag til med sukker. Fjern vaniljestangen, og hæld kompotten i et glas eller en skål.
Butterdej
Sigt mel og salt i en stor skål. Smuldr smørret i melet med fingrene, til det ligner grove brødkrummer. Saml dejen med citronsaft og vand. Ælt, til dejen er sammenhængende og glat. Pak den i plastfolie, og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.
Læg dejen på et meldrysset bord, og rul den ud til ca. 30 x 50 cm. Læg smørret midt på den ene halvdel af dejen. Tryk det ud til en firkant på ca. 23 x 23 cm med kagerullen, men lad der være 2 cm uden smør langs kanterne. Fold den smalle kant på den korte side ind over smørret, og fold derefter den anden halvdel af dejen over. Pres let sammen. Nu er smørret lukket inde i dejen.
Rul dejen ud til et rektangel. Pas på, der må ikke gå hul på dejen. Fold en tredjedel af rektanglet ind til midten, og fold derefter den anden tredjedel over. Lad dejen hvile i 15 minutter. Gentag denne proces i alt 6 gange.
Rul efter de 6 gange dejen ud til et rektangel på 60 x 30 cm, og skær det i 12 ens rektangler med en skarp kniv, så kanterne bliver helt lige. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg et stykke bagepapir over og en anden bagerist ovenpå, så dejen ikke hæver for meget op. Bag dem ved 200° i 10 minutter, skru ned til 190°, og bag videre i 10 minutter. De skal være gyldne, når de er færdige. Lad dem køle af på en bagerist.
Vaniljecreme
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bring halvdelen af fløden, vaniljekorn og -stang i kog i en tykbundet gryde.
Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse, til det er lyst og skummende. Pisk lidt ad gangen den kogende fløde i æggeblandingen. Hæld det tilbage i gryden, og pisk cremen ved svag varme, indtil den begynder at tykne. Den må endelig ikke koge! Fjern vaniljestangen, og lad cremen køle noget af. Pisk resten af fløden, og vend den forsigtigt i cremen.
Læg 6 stykker butterdej på et bræt. Spred et lag rabarberkompot på hver. Dæk derefter med 2-3 cm creme.
Glasur
Sigt flormelis i en skål. Smelt ribsgeléen i en lille gryde, tag den af varmen, og pisk flormelissen i. Smør glasuren på de 6 andre stykker butterdej, og læg dem ovenpå cremen. Sæt dem på køl, til de skal serveres

23. februar 2026

Review af MatematikFessor

Bro… jeg åbnede MatematikFessor klokken 16:00 og lukkede det 16:01 fordi jeg allerede havde fået mentale backshots af en ligning med tre ubekendte 😭

Jeg troede det bare var “2+2”, men nej nej.
Den smed 14 brøker, 3 procenter og en graf direkte i panden på mig som om det var ranked match i matematik.

Min ven Mads (certificeret legende) ruller op på sin rustne scooter og råber:
“BRO DU SKAL BARE GRINDE XP!”

Men MatematikFessor var ligeglad.
Den stod der som en 67-årig matematisk warlord og sagde:
“Har du husket dine lektier?”

Jeg blinkede én gang – BOOM – decimaler.
Jeg blinkede to gange – BOOM – Pythagoras.

Det gav mig akademiske backshots med geometri, algebra og procentregning samtidig. Multitask trauma.

Så Mads fik nok.
Han åbnede en energidrik, tog en slurk og sagde:
“GG bro.”

Pludselig føltes det som en boss battle. Jeg tastede svar ind som en gal. Rigtige svar = dopamine. Forkerte svar = emotionel damage.

Og ved du hvad?
Det virker faktisk. Man bliver tvunget til at lære det.
Man starter som en NPC og ender som en semi-matematisk hovedperson.

19. februar 2026

Jeg sad og goonede så voldsomt til charlie kirk phonk

Jeg sad og goonede så voldsomt til charlie kirk phonk mens jeg lavede daddyfessor og så kom matematikfessor ud af skærmen og spurgte mig hvor der var en reboot van og viste mig Charlie Kirks reboot card. Så sagde jeg 44 kilometer øst og så gav han mig tillykke backshots.
alt i alt... FORFÆRDELIG oplevelse

20. februar 2026

GIV OS OG MATEMATIKFESSOR

GIV OS det ORIGINALE MATEMATIKFESSOR

så jeg var en dag på dumme matematikfessor og så fandt jeg ud af at de dovne ejere havde skifted det.

Jeg var level 63 og var vildt stolt af det samt mine forældre men så blev det fjernet.

Tag det tilbage så jeg kan få min 2 dolla dolla tip fra uber eats

19. februar 2026

Jeg gooner til cp

Jeg var i gang med at jorke den til vores lære, da han kom og bagbollede mig til jeg kunne ik gå. Jeg ville have givet den 5 stjerner, hvis det ikke var for alle de fejl han giver mig.

11. september 2025

MATEMATIK FESSOR IS A SCAM

MATEMATIK FESSOR IS A SCAM
Yo, det’ Paul i boksen, mikrofonen lugter af gær
Prime i hånden, men den smager stadig af “hvad fandeen er det her?”
Tyktarmsbetændelse banker på døren som fogeden
Maven laver beats, lyder værre end trommen i kogebogen
Jeg’ træt af tal, brøker, procenter og pes
Matematikfisser siger “det’ logisk”, jeg siger “det’ snobberi-dis”
De regner på livet, mens vi lever det skævt
Jeg regner kun på, hvor mange gange jeg har skidt i dag – det’ heftigt og ægteBrain Brothers i blodet, ikke i Excel-ark
Vi laver kunst ud af kaos, ikke grafer i mørkeblå bark
Prime lover energi, men giver mig sure opstød
Som en eksamen i statistik, der ender med mentalt selvmord (okay, billedligt, slap af)
Tyktarmsbetændelse, inflammatorisk poesi
Min mave skriver bars, mens lægen siger “ro på, merci”
Matematikfisser elsker orden, struktur og facit
Jeg elsker rod, fejl og at glemme hvad jeg sagde i sidste vers – klassiskDe siger “to plus to er fire”, jeg siger “føles det rigtigt?”
Livet er ikke en ligning, det’ mere som diarré – upræcist og vigtigt
Prime i køleskabet, smager af marketing-løgn
Ligesom matematikfisser, der siger “tal lyver ikke” – brormand, kom nu i øjenhøjde
Jeg’ anti-formel, pro-forvirring
Min hjerne kører freestyle, din kører facitliste og styring
Brain Brothers-ånden: fok korrektur
Hvis det larmer nok, bliver det sandt – det’ kulturTyktarmen i oprør, ligesom min sjæl i skolen
Matematiktime føltes som fængsel, uden prøveløsladelse eller stolen
De sagde “det får du brug for”, jeg sagde “hvornår?”
Nu står jeg her og rapper om maveproblemer – se, mor, jeg klarede den alligevel, på en mærkelig måde, jo
Prime er farverigt, ligesom tavlen var hvid
Men ingen af delene gav mening, når man stirrede for længe – shat
Matematikfisser griner nervøst, når man siger “jeg føler”
De vil ha’ beviser, jeg vil bare ha’ ro i gøgen og noget der kølerPaul uden filter, ligesom min tyktarm
Alt kommer ud, intet bliver gemt, det’ varmt
Brain Brothers-flow: halv vrede, halv grin
Som at skide mens man græder og tænker “det her er faktisk ret fint”
Tal er kolde, mennesker er varme
Matematikfisser bytter sjæl for formler, kalder det charme
Prime lover fokus, men mit hoved sejler
Som en lommeregner uden batteri – den bare blinker og fejlerHvis livet var matematik, havde jeg dumpet bevidst
Jeg vil hellere bestå i kaos end få 12 i at være trist
Tyktarmsbetændelse som metafor for systemet
Noget der angriber dig indefra, mens de siger “det’ helt normalt, accepter det”
Brain Brothers lever i mellemrummet
Mellem det kloge og det dumme, det smukke og det grumme
Matematikfisser vil måle det hele
Jeg vil råbe det ud, indtil væggene smelter og giver genlyd i sjælenPrime på bordet, uåbnet, som en bog om statistik
Jeg ved den findes, men jeg vil ikke læse den – respekt, men nej tak, musik
Tyktarmen roder, hjernen flyver
Matematikfisser tæller skridt, jeg snubler og overlever
Brain Brothers-energi, selv når kroppen siger stop
Vi rapper om lårt og liv, for det’ det samme shat – bare på et andet niveau, bro
Så fok facit, fok norm, fok “rigtigt svar”
Hvis det føles sandt i maven (selv når den er betændt), så er det kunst, og det’ klart

9. februar 2026

Min ven Mads er en legende

Jeg sad på min fede numse og spillede hunipop (lowkey gooner spil) den fede matematikfessor op af mit toilet mens min bror var midt i at ligge en dokie han min tun dåse og kværnede den med hans gooner hånd og bankede et hul i min bord og begyndte at true mig at hvis jeg ikke lavede mine lektier ville han bombe sangeren Rihanna også blev jeg nød til at lave dem men han var ligeglad og begyndte at give mig backshots så kom min kammrat Mads på hans grimme scooter han kastede hele Grønland efter matematikfessor og han døde GG matematikfessor havde nemlig hans 67 fødselsdag

3. februar 2026

Ok så jeg var i gang med at goon til…

Ok så jeg var i gang med at goon til Sophie Rain også var der nogen der bankede på mit dør så gik jeg og checkede hvem der var men så var der ikke nogen gå gik jeg i mit værelse igen og goonede vidrere men så kom Matematikfessor ud af mit computer og gavde mig 6767 backshots of doom også RÅBTE HAN 67 OG slog mig 67 gange på mit dih og bare strockede den og det var så dejligt men så stoppede han

30. januar 2026

jeg sad med den i hånden og så kom…

jeg sad med den i hånden og så kom fessor ud af min pc lige pluslig og så tog han sin hånd på min og gokkede den og så kom der en opskrift ud af min dih på 50.000 pandekager og her er den ig

500 kilo stål.

600 ton baby oil.

7000 kilo baby læder.

og 900 dl mælk.

200 ml coke.

og 78 store fede sorte mænd

30. januar 2026

jeg bliver grapet af epstein men anyways her er der en opskirft på frikadeller.

600 g hakket grise- og kalvekød
1½ tsk fint salt
2 finthakket eller revet løg (ca. 150 g)
2 æg
Friskkværnet peber
2 dl mælk
40 g finvalsede havregryn (ca. 1 dl)
50 g smør til stegning.
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min.
Kom løg, æg og peber i. Tilsæt mælk lidt efter lidt og rør til sidst havregryn i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.
Form farsen til ca. 14 frikadeller.
Lad smørret blive gyldent i en stegepande ved kraftig varme. Steg frikadellerne på tre sider ved svag varme i ca. 15 min. - skru op, mens de bliver vendt. håber du kan lide opskriften
KH diddy

6. januar 2026

fessor skal ik røre børn

Jeg skriver for at gøre opmærksom på en alvorlig sag vedrørende fessor i folkeskolen

Det er kommet til min kendskab, at underviseren har indgået i en intim relation med en elev på uddannelsen. Selvom eleven er 12 år gammel

Hændelsen fandt sted i forbindelse med undervisningen og har skabt utryghed samt rejst alvorlige spørgsmål om professionalisme, grænser og etik. En underviser har et særligt ansvar for at opretholde klare professionelle rammer, og denne adfærd lever efter min opfattelse ikke op til uddannelsens standarder eller almindelige pædagogiske principper.

Jeg anmoder derfor om, at sagen undersøges nærmere, og at der tages de nødvendige skridt for at sikre et trygt og professionelt undervisningsmiljø for alle studerende.

8. januar 2026

Da jeg sad i matematik og stirrede tomt…

Da jeg sad i matematik og stirrede tomt ind i GeoGebra, begyndte min computer pludselig at ryste som en vaskemaskine på overarbejde. Skærmen blinkede, blæseren lød som et jetfly, og før jeg kunne sige “Pythagoras”, foldede tastaturet sig ud som metalben.
Computeren transformerede sig til Professor Fessor 3000 i fuld HD.

Han kiggede på mig og sagde:
“DU HAR GLEMT AT REGNE MED ENHEDER.”

I 69 timer forklarede han brøker, ligninger og hvorfor man altid mister ét point for manglende mellemregning. Da klokken ringede, sukkede han tungt, transformerede sig tilbage til en computer og crashede Windows.
Jeg sad tilbage, chokeret, med ny viden om matematik og et dybt traume for lommeregnere.
Det skulle I bare lige have at vide.

28. januar 2026

Fessor ødelagde vores liv

Pokkers tag dig! Mig og skattebasse roomie sad og goonede den til fessoren. Stønene blev hårdere og hårdere. Og det sammr gjorde ... noget andet. Pludselig kom vored hjemmelærer Jens og joinede. Det var vi faktisk ikke sure på. Men SÅ kom forstanderen ind og det var han ikke glad for. Lang historie kort... Jens er fyret og vi arbejder nu på en stripklub.😡🤬😠😤

6. juli 2025

Jeg sad i matematik og så ishowspeed…

Jeg sad i matematik og så ishowspeed shorts men pluslig kom fessor frem og goonede ud over hele min skærm og det gjord han såen 6-7 gange og derefter begyndte han og spille jerkmate jeg så han var i rank master gooner men jeg er kun i silver gooner men så vælger jeg og spille et rank match midt i timen og kom imod fessor daddy jeg begyndte og goone indtil mit forhud faldt af.

26. januar 2026