Massagekompagniet Anmeldelser 119

4,8

Jeg har gået hos hos Pernille og Grethe gennem mange år. De er begge utrolig dygtige og professionelle, og jeg ville aldrig vælge at gå andre steder hen. De får mine varmeste anbefalinger – 5 store st... Se mere

Jeg fik 35 minutters par-massage sammen med min søster. Både i telefonen og ved fremmødet var det en enormt varm og personlig oplevelse. Vagn og Kenneth som masserede os, gav os mere end vi have håbet... Se mere

Professionelt og behageligt! Min mand og jeg fik parmassage af Mathias og Wagn. Vi kan begge klart anbefale Massagekompagniet! Som højgravid fik jeg en tilpasset briks, hvor jeg kunne ligge på mav... Se mere

Jeg har været kunde hos Massagekompagniet de seneste måneder og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået hver gang. Min nakke og ryg har været enormt spændte grundet mit arbejde, og har... Se mere

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

En ualmindelig god oplevelse

Havde en fantastisk oplevelse hos MassageKompagniet - fra start til slut. Har fået massage andre steder før, men har aldrig oplevet så høj et serviceniveau. Gik derfra og tænkte bare "Wow..." Udover en skøn massage, som fjernede alle mine nakkespændinger, fik jeg også en masse gode råd, viden og øvelser til at forebygge smerter i fremtiden. Helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger MassageKompagniet. I har mine varmeste anbefalinger. Tak for en skøn oplevelse og et frisk pust på hvad det vil sige at levere ekstraordinær service :-)

5. maj 2020

God behandling hver gang

Har haft smerter i venstre arm, formentlig "bare" pga, at nogle nerver sad i klemme i nogle myoser i skulderen. Jeg har flere gange modtaget en rigtig god behandling af Pernille, som har masseret spot on de ømme steder på en velafbalanceret måde og afrundet fint på den øvrige ryg og armene.

13. december 2019

Virkede uautoriseret

Helt oprigtigt en dårlig oplevelse fra start til slut. Man bliver mødt af venligt personale, men sofaerne i venteværelset er snuskede og massageoplevelsen så ringe. Jeg har prøvet en del, og derfor har jeg en ret klar oplevelse af, at massøren ikke var autoriseret. Det lod ikke til, at hun vidste hvad hun lavede og da jeg bad hende øge trykket, borede hun sine alt for lange fingernegle ind i fødderne. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet:/

1. november 2019

Hej Marie

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på feedback fra vores klienter – den positive varmer, og den negative hjælper os til at blive endnu bedre.

Jeg er oprigtigt ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi lever af at reducere smerter og indgyde ro og afslapning. Det er vi ikke lykkedes med i dit tilfælde, og det skal jeg være den første til at beklage.

Når jeg ansætter personale, skeler jeg foruden erfaring, uddannelse og værdier også til kommunikationsevner. ”Massør” er ikke en beskyttet titel, hvorfor der ikke findes såkaldt ”autoriserede massører”. Den behandler, du fik fodmassage af, har både praktisk og teoretisk erfaring, der langt overstiger gennemsnittet i branchen. Fx har hun en professionsbachelor som psykomotorisk terapeut. Jeg tvivler således ikke på hendes evner som behandler, men på din beskrivelse lader det til, at hun har begået en fejl i sin kommunikation.

Behandleren burde have fortalt dig, at det kan føles nivende eller stikkende, når man masserer fødder – særligt når man øger trykket. Følelsen svarer lidt til den nivende følelse, der kan opstå, når man behandler med bindevævsmassage, hvilket hun skulle have forklaret og samtidig spurgt til, hvordan det føltes. Generelt kan man sige, at hårde tryk med fingrene forudsætter en vinkling af fingrene, der kan betyde, at neglene kan ramme huden. Det gælder særligt fødderne, hvor man ikke kan trykke med fx albuen. Jeg har dog svært ved at forestille mig, at det skyldes lange negle, da jeg netop ikke tillader dette.

Jeg tager din henvendelse alvorligt, og jeg beklager, at vi har gjort fejl i vores kommunikation. Når vi har andre menneskers kroppe i vores hænder, er det helt essentielt, at vi spørger til, hvordan behandlingen føles, så vi løbende er opmærksomme på klienternes oplevelse og forventninger. Som nævnt sætter jeg stor pris på din feedback, og jeg er ked af, at du har været utilfreds med behandlingen i en sådan grad, at du ikke har ønsket at række ud til os.

Havde du givet os en chance for at gøre det bedre, ville jeg grebet den og tilbudt dig en ny behandling, hvor fokus i højere grad ville være på kommunikation og forventningsafstemning, så du forhåbentligt kunne have mærket, hvorfor vi generelt er stolte over den måde, vi arbejder på.

Endnu engang tak for din feedback – den har mindet mig om, at det er vigtigt, jeg løbende husker at gøre behandlerne opmærksomme på, hvor vigtig kommunikationen med jer klienter faktisk er.

Med de bedste intentioner,
Jaleel Hamid.

Massagen er helt fin og venligt…

Massagen er helt fin og venligt personale men er ekstrem træt af at man betaler fuld pris for behandlingen og slutter altid før tid.
Sidst 10min før, det er ikke okay!

30. september 2019

Hej Jacqueline,

Jeg undskylder ydmygt for din uheldige oplevelse. Din behandling skal ikke slutte 10 min. før.

Behandlingstiden er inkl. af- og påklædning, det står på hjemmesiden.
- Men det er ikke okay, at behandlingen sluttede 10 min. før.

Menneskelige fejl kan ske.
Men vi håber, at du vil lade os rode bod på det.

Vi kan enten tilbyde dig at opgradere din næste booking med 15 min., på vores regning eller tilbyde dig en reduceret pris for din seneste booking og dermed tilbagebetale differencen til dig.

Du må meget gerne fortælle os hvad du ønsker i en kort mail til info@massagekompagniet.dk.

Vi beklager igen for oplevelsen, men håber på din forståelse.

Venlige hilsener
Jaleel Hamid

MassageKompagniet

Bedste massage og super god service

Bedste massage og super god service, kan varmt anbefales!! Har haft rigtig mange problemer med min ryg og lænd, og har prøvet en del forskelligt, men har uden tvivl fået den bedste behandling hos massagekompagniet, hvor jeg har prøvet flere af massørerne. Er nu gravid og har gået fast hos Eva Britt, som har været uundværligt i graviditeten og er super kvalificeret til gravid massage.

4. december 2018

Fantastisk behandling og virkelig god…

Fantastisk behandling og virkelig god service!

Min mand og jeg har efterhånden været på adskillige massageklinikker, men efter at have fået vores første massage behandling hos Massagekompagniet, er vi blevet stamkunder.
Allerede efter få minutter i første behandling havde behandleren godt styr på hvilken områder vi ønskede der skulle arbejdes med og gik helt i dybden med behandlingen.
Min mand, som har haft baglår skade og lænd smerter, var for første gang fuldt tilfreds med både behandlingen men også alt den råd og vejledning han fik af behandleren. Tak for det, Shahrukh.

Bedre service blev det til, da jeg bestilte en behandling til Min søster. Grundet misforståelse fik hun desværre en kortere tid end betalt og da jeg rettede henvendelse til klinikken, kompenserede de med en helt ny behandling. Det kaldes god service og den skal man lede længe efter.

God professionel behandling og super service!

27. september 2018

Virkelig god massage.

Virkelig god massage.

Kan på det kraftigste anbefale massagekompagniet.

Dagen derpå, er jeg øm, på den gode måde, præcist som jeg eftersøgte.

Meget god kundeservice og spørg godt ind til hvad der virker bedst på dig som kunde.

12. juni 2018

Super god massage

Vi var til parmassage og det var super god massage. Jeg har selv slem skoliose (skæv rygsøjle) og han var rigtig god tur at få løsnet op. + Det var rart at de spurgte ind til ens behov og om man havde nogle ønsker. Vi havde ihvertfald allerede lyst dagen efter til at komme tilbage og få en omgang mere.

24. januar 2018

Har fået parmassage hos …

Har fået parmassage hos Massagekompagniet og det var en rigtig hyggelig oplevelse. Begge behandlere var meget dygtige og kompetente og sørgede for at vi fik en god oplevelse.
Kan varmt anbefale Massagekompagniets parmassage!

15. december 2017

Smertefuld oplevelse

Jeg kom for at få en gang massage og løst op for nogle spændinger i skuldrene.
Ca 10 min. af min tid blev afsat til at tage tøj af op på. Det er godt nok lang tid men selvfølgelig en let måde at få tiden til at gå på.
Jeg forklarede udtrykkeligt at jeg var kommet for at få massage og løst op for spændinger. Fortæller også at jeg har en dårlig skulder og regner med at det så betyder at hun er påpasselig med min skulder men der tager jeg grueligt fejl.
Hun bruger næsten 15 min. på at vride min skulder ud i ekstreme stillinger og få mig til at lave øvelser der absolut ikke er gode for min skade.
Så er der 10 min. tilbage til lidt massage som bliver foretaget uden ret meget olie og er absolut ikke behageligt.
Jeg sidder nu tilbage med slemme smerter i min skulder. Jeg har svært ved at sove og dagligdagsopgaver er smertefulde. Derudover er der absolut ikke blevet løst op for de spændinger som jeg kom med. Altså er jeg nu langt værre stillet end jeg var da jeg kom og sørme også en del penge fattigere.
Hvis det er Massagekompaniets måde at gøre tingene på så kan jeg absolut ikke anbefale dem.

15. december 2017

Kære Natascha,

Det er ikke meningen at du skal betale for en dårlig oplevelse.
Hvis du vil give os chancen, så vil vi meget gerne bede om lov, at tilbyde dig en ny behandling uden afregning.

Trods vi er et firma, så er vi blot bygget op af et hold mennesker, hvor uheldige oplevelser og fejl kan ske.
Derfor vil jeg ikke fokuserer på at komme med forklaringer til at forsvarer din oplevelse, men hellere forsøge at gøre det godt igen.

Det er måden vi gør tingene på, som vores nuværende knap 90% 5-stjernet anmeldelser, forhåbentligt også giver udtryk for.
Hvis man ikke gør tingene perfekt første gang, så syntes vi at man skal være klar til at tage ansvar og gøre sit bedste for at gøre det godt igen. Den mulighed håber vi at du vil give os.

Du velkommen til at booke en ny tid online eller ved at ringe til os, så vil vi sørge for at give dig en behandling af den standard som du havde fortjent fra starten af og dermed afspændte skuldrer som kan lede til en god nattesøvn.

Venlige hilsener

Jaleel Hamid