Jeg fik 35 minutters par-massage sammen med min søster. Både i telefonen og ved fremmødet var det en enormt varm og personlig oplevelse. Vagn og Kenneth som masserede os, gav os mere end vi have håbet... Se mere
Professionelt og behageligt! Min mand og jeg fik parmassage af Mathias og Wagn. Vi kan begge klart anbefale Massagekompagniet! Som højgravid fik jeg en tilpasset briks, hvor jeg kunne ligge på mav... Se mere
Jeg har været kunde hos Massagekompagniet de seneste måneder og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået hver gang. Min nakke og ryg har været enormt spændte grundet mit arbejde, og har... Se mere
Østerbrogade 62, 4 sal, 2100, København Ø, Danmark
- 88 72 10 10
- info@massagekompagniet.dk
- massagekompagniet.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg har gået hos hos Pernille og Grethe…
Jeg har gået hos hos Pernille og Grethe gennem mange år. De er begge utrolig dygtige og professionelle, og jeg ville aldrig vælge at gå andre steder hen. De får mine varmeste anbefalinger – 5 store stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Blanding af ro og grundighed.
Kan anbefales !
Trine er en super dygtig massør
Trine er en super dygtig massør, som jeg har besøgt flere gange. Kan varmt anbefale hende da Trine har stor medfølelse og forståelse for hvad man reelt har brug for under behandlingen.
Fantastisk god massage
Fantastisk god massage. Bedste massage jeg har prøvet😀😀
Meget professionelle
Jeg har kun haft gode oplevelser hos massagekompagniet. De er altid dygtige og professionelle. De sidste to gange har jeg været hos Ignacio, som jeg varmt kan anbefale. Han er lyttende, grundig og meget kompetent. Jeg har allerede booket min næste tid :-).
Meget tilfreds
Har gået hos Andreas i snart 2 år nu.
Mærker en stor forskel og fremgang fra gang til gang. Er intet mindre end meget tilfreds 🙌
Pernille er virkelig dygtig
Pernille er virkelig dygtig. Har aldrig fået bedre massage!
Magiske hænder!
Det er altid en kæmpe fornøjelse at "være i hænderne" på Andreas hos Massagekompagniet.
Han tager fat alle de steder, hvor det er nødvendigt, og jeg forlader altid klinikken som et nyt og bedre menneske!
Alt fra booking over massage til betaling fungerer supernemt.
Bedste massør i Kbh området Sebastian Massagekompagniet øaterbro
Sebastian var utrolig faktastisk til at hjælpe mig med mig ryg nakke og iskiasnerve smerter,jeg døjer med daglig, efter 8 ryg oprationer jeg har endelig efter at have prøvet næsten samtlig,massage,akupunktur,cupping og alverdens alternative behandlinger for at prøve at leve et “normalt” liv med så få smerter som muligt og evt kan gå ned i de mange forskellige medicin jeg tager hverdag,Føler jeg at jeg endelig har fundet en behandler der lytter,tager fat de rigtige steder og når jeg går der der fra er jeg næste flyvend og ser VIRKELIG frem til min næste behandling
Sebastian er super go og omhyggelig
Sebastian er super go og omhyggelig , 👍🏼
Sebastian er super dygtig!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos MassageKompagniet. Sebastian B var både professionel og imødekommende, og han tog sig tid til at lytte til mine behov. Massagen var grundig og effektiv, og jeg gik derfra med en følelse af ro og lettelse i kroppen. Tak for denne gang.
Massage hos Ignacio er virkelig godt
Jeg var til massage hos Ignacio og det var virkelig godt. Jeg kommer igen.
Dybdegående og virkelig professionel…
Dybdegående og virkelig professionel massage.
Pernille er fantastisk dygtig
Pernille er super dygtigt og jeg har gået hos hende i mange år og efter en længere pause/rejse er jeg tilbage igen. Dejlig oplevelse hver gang og virkelig dygtig massør. Kan anbefale hende og massage kompagniet. Simon går min kone hos og er også meget tilfreds
Veluddannede behandlere
Super professionel behandling af Sebastian, der har en bred uddannelse og et godt katalog af teknikker til at afhjælpe spændinger
Mere ondt efter massagen
Jeg har næsten altid stærke spændinger i nakke og skuldre. Da jeg skulle besøge Massagekompagniet, havde jeg for en sjælden gang skyld ikke ondt. Men efter den 50 minutter lange massage, gik jeg derfra med smerter i nakke og skuldre og spændingshovedpine. Øv
Laver ulovlig markedsføring og…
Laver ulovlig markedsføring og fremsender reklamer, man ikke kan framelde sig.

Besvarelse fra Massagekompagniet
Andreas fra Massagekompagniet har mine…
Andreas fra Massagekompagniet har mine varmeste anbefalinger. Han er yderst kompetent, og man kan mærke at han går meget op i sit arbejde, samt har en stor viden indenfor sit fag. Og ikke mindst med mennesket i fokus.
Helt og aldeles fantastisk, tak 🙏
Varmeste anbefaling
Pernille er ikke bare hvilken som helst dygtig massør - hun er udenfor-kategori-dygtig! Jeg var forbi ved et tilfælde for et par år siden, og har været fast kunde lige siden. Kæmpe anbefaling af Pernille herfra!
Stor anbefaling af Rosana fra Massagekompagniet
Jeg får indimellem massage af Rosana fra Massagekompagniet. Jeg bestiller typisk 50-65 minutter og nyder det virkelig. Rosana er rigtig dygtig og sød, og lader mig slappe helt af i ro under massagen. Det er et dejligt break i en ellers travl hverdag. Tusind tak til Rosana, jeg kommer snart igen!