Vanaf het eerste moment zijn we uitstekend voorgelicht en prima geholpen! Samen zijn we tot een prachtige keuken gekomen en nu hij er staat zijn we er super blij mee. Wesley en zijn team verstaan hun... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We werden deskundig en heel plezierig bijgestaan in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Onze wensen werden goed begrepen en er werd steeds naar de juiste oplossing gezocht. Soms was die voor ons heel... Se mere
Wat een prettige sfeer is er binnen dit bedrijf. Zowel de locatie in Rotterdam als Zoeterwoude-Rijndijk. Geen opdringerige verkopers, maar mensen met passie voor hun werk. Rustig rond gekeken en uitei... Se mere
Een warm welkom: een fijne ontvangst door eigenaar Martijn Kloek. Top begeleiding: uitstekende en deskundig hulp van adviseur Arnold Roos in vestiging Duiven. Hoge kwaliteit: we zijn onder de indruk v... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bij Marquardt Küchen heeft u de keuze uit Duitse keukens van hoogstaande kwaliteit en A-merk apparatuur. ✓ Duitse kwaliteit
Kontaktoplysninger
Holland
- marquardt-kuchen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dikke complimenten!
Na wat bezoekjes aan andere winkels kwamen wij bij toeval uit bij Marquardt kuchen in Utrecht. Direct de eerste ervaring was heel fijn, goed gekwalificeerd personeel en veel ruimte voor vragen. We hadden een keuken gezien en hiervoor gingen wij dus ook terug. We hadden een afspraak met Cheryl en zijn uiteindelijk uitgekomen op een totaal andere keuken als waar we oorspronkelijk voor kwamen. Cheryl is een hele fijne en kundige dame met een goede kijk op zaken (niet alleen de keuken maar ook kijkend naar de ruimte en andere mogelijkheden). Ook onderling hebben de collega’s goed contact met elkaar, dit merk je direct en gaf ons een fijn gevoel. Ze zijn niet bang om iemand mee te laten kijken of denken en overleggen op de juiste momenten waardoor er ook ruimte was om zelf alles even te laten bezinken.
Wij zijn ontzettend tevreden over het contact en de ervaring met Marquardt kuchen in Utrecht, we zouden het iedereen aanraden! Cheryl en collega’s dank jullie wel!
Het begin al in de winkel
Het begin al in de winkel, goed gesprek geweest en zeer betrokken en mensen met veel ervaring in Amersfoort! Het waren geen echte verkopers en dat vond ik fijn, het waren vooral mensen die je van goed advies voorzien! Dus wij hebben in Amersfoort de keuken gekocht en wat een geweldige service! De eigenaars komen zelf op locatie inmeten en ook kijken hoe het staat met de plaatsing! Gewoon top! Erg blij met de service van dit bedrijf en de betrokken ondernemers! Een echte aanrader!
Realiseren droomkeuken
Het onderscheidend vermogen van Marquardt Duiven is de persoonlijke aandacht, expertise in combinatie met de mooie exclusieve materialen. Wat heeft geleid tot onze droomkeuken!
Marquardt Oisterwijk
Goed geholpen bij Marquardt in Oisterwijk door Wesley. Er werd geluisterd en meegedacht in wat wij wilde. Er werden ook verschillende alternatieve gegeven en goede keuzes om binnen het budget te blijven. Echt een aanrader!
Marquardt Keukens Sintmaartensdijk
Goed advies van Willy goede service. Resultaat.Een prachtige keuken waar we heel blij mee zijn.
Goed advies, aanrader
We werden heel goed geadviseerd in Duiven. Het hele team was zeer behulpzaam en geduldig. We kijken er met plezier naar uit dat de keuken geleverd wordt, nadat deze eerst nog wordt ingemeten.
Ben enorm blij met mijn keuken.
Ben enorm blij met mijn keuken.
Zeer vakbekwame aardige mensen, zowel in de winkel als de monteurs, niets is te veel voor ze.
Zeer tevreden ,en heb de mooiste keuken ooit.
Marquardt Sint Maartensdijk
Marquardt Sint Maartensdijk
Bij de aankoop van onze nieuwe keuken werd supergoed meegedacht over de mogelijkheden binnen de ruimte waarbij al onze wensen gerealiseerd konden worden.
Mooi groot spoeleiland in de keuken gerealiseerd en 2 wandelementen.
Bij levering van de keuken was een lade onjuist geleverd maar dit werd in zeer korte tijd opgelost en een nieuwe lade geleverd.
Alleen maar lof over de betrokkenheid van de medewerkers van dit filiaal.
Duitse kwalitijt mij behaarde bilnaat
Duitse kwalitijt mij behaarde bilnaat
Troep verkoopen jullie ik hep mijn laatste euro erin gestoke van me spaargelt en supsiedie van me zoon Peter ook en me poes sprongde een keer op de aanregt patsboem doormidde gehalfeert cholerazooi
Goed geholpen in Utrecht door Cheryl.
Goed geholpen in Utrecht door Cheryl.
Er werd meegedacht en geluisterd naar wat je wil.
Pro’s en con’s van verschillende alternatieven gegeven.
Goede keuzes om binnen het budget te blijven.
Uitstekende service
De Marquardt snijplank die we bij aankoop van onze keuken bij vestiging Oisterwijk gekregen hadden was per ongeluk in de vaatwasser beland en daar kon deze niet tegen. Omdat het een erg fijne snijplank was toch nog maar bij filiaal Oisterwijk binnen gelopen. Super fijn dat ze er nog één hadden en dat ik deze ook nog zo mee mocht nemen ook. Uitstekende service!
Ben je op zoek naar een betrouwbare en enthousiaste keukenleverancier, stop met zoeken en breng een bezoek aan Marquardt Amersfoort. :-)
Ik ben nogal precies en stel hoge eisen aan kwaliteit en het nakomen van afspraken, ga dan maar eens op zoek naar de juiste keuken leverancier....
Met Marquardt Amersfoort heb ik deze gevonden;
er is een prachtige persoonlijke maatwerk keuken in overleg tot stand gekomen, er is een leverdatum en montagedatum genoemd en deze is nooit meer gewijzigd. Op de dag van levering zat ik onverwacht in het buitenland, geen probleem, "dan doen wij de deur toch voor je open, rijden wij wel even op en neer". Wat een service echt geweldig. Alles paste direct en de kwaliteit is top!
Uitstekende service Marquat Rotterdam
Keuken gekocht bij vorige eigenaar Marquardt Rotterdam in 2022. Bij levering een hoeveelheid aan gebreken, welke de huidige eigenaar Mike naar volledige tevredenheid van ons heeft opgelost. Waar nodig werden onderdelen vervangen , waarbij het initiatief om het op te lossen vanuit Marquardt zelf kwam . Zodat de keuken uiteindelijk is geleverd zoals wij hem voor ogen hadden. Niets dan lof voor de inzet en begrip van Mike en Marquardt
Lex Peeters Schiedam
Eerste keer dat we een keuken gingen…
Eerste keer dat we een keuken gingen kopen. Verwelkomd door de gastvrouw, heel open en aardig , en ons hondje ( puppy) was ook super welkom. De gastvrouw ging er ook even vandoor met ons puppy maar dat was om even een plasje te doen. We werden eerst losgelaten om even rond te kijken, en toen we een hele leuke keuken zagen en Job erbij riepen hebben we los van het kopen van een keuken ook een gezellige middag gehad. We voelen ons goed geholpen en we zouden zo een bakje koffie doen omdat het zo fijn aanvoelde daar. Er komt nog een review na het plaatsen!
Nieuwe keuken geweldige ervaring
Al bij ons eerste bezoek een heel goed gevoel.
Na nog enkele keren terug te zijn geweest vonden wij dat we goed geholpen waren en er ook erg goed meegedacht wordt in een hele positieve zin.
Hopelijk, en we verwachtten dat zeker, zijn we straks een hele mooie keuken rijker.
We zijn heel erg tevreden
We zijn heel erg tevreden. Van begin tot eind zijn we erg goed geholpen. Vanzelfsprekend is een verkoper aardig en gewillig maar het out-of-the-box meedenken en de expertise van Willy was voor ons de reden voor keuze voor Marquardt. Dan niks dan lof over de manier van montage door monteur Elbert. Alles klopt, alles past en is van hoge kwaliteit. Rest ons niets anders dan hier 5 sterren aan te klikken.
John & Esmeralda
Goed advies van Jeroen
Goed advies van Jeroen, Alexandrium Rotterdam. Hij dacht met ons mee en nam de tijd. We kijken uit naar onze nieuwe keuken in mei!🥳
Goed vakkundig advies
Leuk ontvangst. En vakkundig advies En een mooie keuken gekocht
Super goede ervaring met Marquardt Breda…
Super goede ervaring met Marquardt keukens Breda.
Kasmir zorgt voor een goed ontwerp en bijpassende offerte. Plaatsing is super verlopen. Wij zijn zeer tevreden over onze mooie en kwalitatief goede keuken.
De service is gewoon top. Absoluut een aanrader
Geweldige ervaring bij Marquardt Oisterwijk.
Gisteren een keuken besteld bij Marquardt Oisterwijk.
Ik was samen met een vriendin een ronde aan het doen langs keukenwinkels om ideeën op te doen voor een nieuwe keuken. Ik voor mijn woning en zij voor haar woning.
Bij de 1e stap in de winkel kreeg ik een fijn gevoel.
We werden welkom geheten door Johan.
Er heerst een sfeer van Brabantse gezelligheid.
Na eerst zelf rondgekeken te hebben heb ik nog wat info gevraagd aan Johan.
Hij was erg behulpzaam.
Hij gaaf aan dat ze ook aan huisbezoek deden om een idee te krijgen van de ruimte waar de keuken moet komen, om zo ook mee te denken naar mogelijkheden.
Zo gezegd zo gedaan.
Johan is bij mij thuis komen kijken heeft de maten opgenomen en wat tips en mogelijkheden aangedragen.
Afgelopen zaterdag ben ik weer naar de winkel gegaan en heb samen met Johan een keukenopstelling uitgewerkt.
Ze nemen echt de tijd voor je en in de winkel kun je veel opties bekijken.
Tijdens het bezoek wordt voor de inwendige mens ook goed gezorgd.
Van een appeltaartje bij de koffie tot een heerlijk kopje soep.
Na een paar dagen de tijd genomen te hebben om de offerte die gemaakt was te overdenken, ben ik gisteren terug gegaan om nog wat aanpassingen aan te laten brengen.
Wederom werd er ruim de tijd genomen.
Aan het eind zijn we tot overeenstemming genomen over dw prijs en heb ik de handtekening gezet.
Ze gaan nu de planning voor mij uitwerken voor het plaatsen van de keuken.
Ik heb gevraagd of ze mij geheel kunnen ontworpen. Van het demonteren van mijn huidige keuken, tot het monteren van de nieuwe keuken.
Geen probleem volgens Johan en Wesley.
Nu is het wachten tot juli, want dan gaat de verbouwing plaatsvinden.
Ik kan niet tot het eindresultaat.🤩
Ben je ook van plan je keuken te verbouwen ga zeker eens kijken bij Marquardt Oisterwijk.👌🏻
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.