Marquardt Küchen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste moment zijn we uitstekend voorgelicht en prima geholpen! Samen zijn we tot een prachtige keuken gekomen en nu hij er staat zijn we er super blij mee. Wesley en zijn team verstaan hun... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden deskundig en heel plezierig bijgestaan in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Onze wensen werden goed begrepen en er werd steeds naar de juiste oplossing gezocht. Soms was die voor ons heel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een prettige sfeer is er binnen dit bedrijf. Zowel de locatie in Rotterdam als Zoeterwoude-Rijndijk. Geen opdringerige verkopers, maar mensen met passie voor hun werk. Rustig rond gekeken en uitei... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een warm welkom: een fijne ontvangst door eigenaar Martijn Kloek. Top begeleiding: uitstekende en deskundig hulp van adviseur Arnold Roos in vestiging Duiven. Hoge kwaliteit: we zijn onder de indruk v... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij Marquardt Küchen heeft u de keuze uit Duitse keukens van hoogstaande kwaliteit en A-merk apparatuur. ✓ Duitse kwaliteit

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

26 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Marquardt Amersfoort

Wij hebben verschillende winkels bezocht maar bij Marquardt Amersfoort ook eerst rustig rondgekeken waarna we in gesprek kwamen met Ron dat gaf ons gelijk een goed gevoel .
We hebben onze wensen voorgelegd,daarna verschillende opties besproken Ron dacht goed mee en kwam met een hele andere opstelling waardoor we veel meer ruimte in onze keuken krijgen
Daar hadden wij nooit aan gedacht
Thuis rustig overlegd en het voelde gewoon goed .
Bij 2de gesprek met Ron keuken uitgezocht.
Na de inmeting thuis door Wim en aannemer hebben we met Ron nog wat dingen aangepast,en Planning doorgenomen alles tot onze grote tevredenheid
Wachten in spanning af zo benieuwd.

28. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm proactief, meedenkend en klantvriendelijk

Vanaf het moment dat we de showroom binnen wandelden tot de uiteindelijke plaatsing van een volledig nieuwe keuken, zijn we enorm tevreden over hoe we bij Marquardt Amersfoort zijn geholpen! Ron stelde goede vragen, dacht continu mee en verplaatste zich continu in onze wensen. Zelfs na de oplevering bleef hij meedenken over oplossingen voor kleinere zaken waar we misschien niet meteen aan hadden gedacht. De proactieve en meedenkende instelling van Ron en Wim heeft ons verrast en is voor ons een reden om hen rijkelijk aan te bevelen!

11. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds enkele weken hebben wij een…

Sinds enkele weken hebben wij een schitterende keuken van Marquadt Küchen. Op een vrijdagavond Alexandrium Rotterdam binnen gelopen en na sluitingstijd hadden wij een keuken gekocht. Dit dankzij Jeroen die ons heeft weten te overtuigen de deal te maken. Zijn eerlijkheid en expertise gaf ons een goed gevoel. De waanzinnige keukenbladen die zij verkopen geeft de keuken een luxe en apparte klasse van uitstraling. Het heeft onze verwachtingen na plaatsing overtroffen. Wat wij ook zeer waarderen is de service na plaatsing ervan. Enkele restpuntje zijn super opgelost en Jeroen&Mike onze dank daarvoor. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. marts 2025

Mooie showroom

Mooie showroom, goed,vlot en persoonlijk geholpen door Ron. Er werd goed meegedacht met onze plannen en wensen. Mooie software waardoor je snel inzichtelijk krijgt hoe het resultaat zal zijn .zo krijg je een goed en realistisch beeld. Veel keuze in materialen en goed (kleur) advies. Wim is langsgekomen om alles in te meten en nog na te lopen Plaatsen van de keuken verliep soepel en professioneel in 1 dag Alles was op tijd aanwezig en Arno en Mariano hebben hard en netjes gewerkt ( monteurs) . Inmiddels genieten wij heel erg van onze keuken en kijken erg tevreden terug op dit proces ! Bedankt team Marquardt

1. marts 2025

Top ervaring!

Nadat onze afspraak niet door heeft kunnen gaan in Zoeterwoude, zijn we doorgereden naar de locatie in Rotterdam Alexandrium. Hier zijn we super geholpen, Jeroen heeft met ons meegedacht en voor een topprijs een super luxe keuken samengesteld. De locatie in Rotterdam is zeer aan te raden!

26. januar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer prettige ervaring!

Zeer prettige ervaring!

Recent spontaan binnegelopen bij Marquardt Kaatsheuvel en te woord gestaan door Tom van Dijk. Tom weet heel goed waar hun kracht ligt, bij meedenken. Er is tijd en ruimte voor een inhoudelijk gesprek. Kortom: voor nu, erg tevreden.

We zijn benieuwd waar we met hun op uitgaan komen.

10. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Marquardt vestiging Amersfoort: een aanrader!

De mond-tot-mond reclame werkt vaak het beste en zo gingen wij ons maar 'ns oriënteren bij Marquardt Amersfoort. Heel vriendelijk ontvangen door Wim Borst, die ons, geheel vrijblijvend, aanbood om bij ons thuis te komen kijken naar de huidige situatie. Hier voel je echt dat de klant koning is. Als je op zoek bent naar een kwaliteitskeuken, waar mensen zoals Wim, Wiepkje en Ron rondlopen met hart voor de zaak èn voor de klant, dan moet je naar Marquardt in Amersfoort gaan. Wat wij ook prettig vonden is dat je niet tig keer hoeft te onderhandelen over de prijs: wat op de offerte staat, dat is het gewoon. En wij vonden de prijs alleszins redelijk! Ander voordeel is dat deze vestiging vaste monteurs in dienst heeft. Dik compliment voor monteur Chahid, die onze keuken razendsnel op professionele wijze heeft gemonteerd. Kortom: Marquardt Amersfoort is een klasse apart!

30. december 2024

Droomkeuken gerealiseerd bij Marquardt Breda

Via Mark bij Marquardt Küchen Breda aangeklopt voor een nieuwe keuken. Ik had nogal wat wensen en ben super geholpen. Zowel Kasmir als Mark hebben tot in de puntjes meegedacht waardoor ik uiteindelijk mijn droomkeuken heb kunnen realiseren. Mijn man en ik zijn SUPER tevreden, niet alleen over het ontwerp maar zeer zeker ook over het installeren dat door professionele vaklui gerealiseerd is met hart voor het werk! Dikke pluim voor ieders inzet!!

21. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ervaring ontbreekt

Afgelopen jaar heb ik mijn keuken gekocht bij Marquardt Kuchen in Gorinchem en wat meerwerk laten uitvoeren door RNC Bouw en Interieur. Maar ik ben niet tevreden over de werkwijze van deze twee mensen. De mensen waar ze mee werken vind ik ook niet vakkundig genoeg, zo was het stucwerk echt heel slecht en zijn er een aantal dingen provisorische opgelost. Ik heb steeds een soort van weerstand gevoeld als ik dit melde. Ook duurde het lang voordat er op mijn mail werd gereageerd en moest ik er steeds zelf achteraan en bewijzen aanleveren. Het had fijn geweest als ze mij tegemoet waren gekomen. Ook mijn advies om persoonlijk contact met iemand op te nemen in dit soort gevallen werd helaas niets meegedaan. Daarom ben ik enorm teleurgesteld en heeft het mij veel moeite en energie gekost, terwijl je juist tevreden wilt zijn met iets waar je voor betaald hebt.

21. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Absolute aanraden voor een droomkeuken

Via mond op mond reclame bij Ron en Wim terecht gekomen in Amersfoort. Hebben service en luisteren naar de klant echt goed begrepen. Hier ben je zeker geen nummer ook niet als je keuken is geleverd en naar tevredenheid gemonteerd. Echt een aanraden als je een goede keuken met perfecte service zoekt en niet alleen maar af gaat op prijs knallers..

29. november 2024

Prettige ervaring!

Wij zijn super fijn geholpen door Ron. Niet alleen heeft Marquardt prachtige producten en materialen, maar is de service heel prettig.
Anders dan bij andere partijen is de service, aandacht voor persoonlijke wensen en geleverde maatwerk.

Wij kijken er naar uit om onze keuken in ontvangst te nemen!

25. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Marquardt Amersfoort een echte…

Marquardt Amersfoort een echte aanrader.

Vanaf het eerste oriënterende rondje door de showroom zijn we hartelijk en oprecht ontvangen. Gedurende het hele traject hebben we fijn contact gehad met Ron, Wim, Wiepkje en Arno.

In onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we meerdere aanbieders vergeleken. Van grote ketens tot meubelmakers. We hadden een heel concreet idee en specifieke (maatwerk) wensen. Marquardt Amersfoort heeft dit omgezet in een passende offerte waarin duidelijk zichtbaar was dat ze goed naar ons hebben geluisterd. Beter dan alle andere aanbieders.

Ook over de montage zijn we zeer tevreden. Volledig ontzorgd.

Marquardt Amersfoort is een uitstekende partner die vanuit vakmanschap en passie met je meedenkt en net dat stapje extra zet.

8. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Marquardt Zoeterwoude denkt in oplossingen en ziet uitdagingen, niets is teveel gevraagd.

Het is al enige tijd geleden dat wij onze keuken kochten bij Marquardt Zoeterwoude, maar ik wilde hier toch nog eens een review aan wagen.

Na slechte ervaringen bij de aanschaf van een keuken voor ons vorige huis (met name op het gebied van service) wisten wij waar we onze keuken NIET wilden kopen. Die hebben we dus gemeden in onze zoektocht.

Voor ons nieuwe huis, waarvan we de sleutel kregen in april 2024 hadden we ook een nieuwe keuken nodig. Het gaat hier om een wat apart huis met een bijzondere indeling, en in de keuken een halfronde erker. Een uitdaging dachten wij.... Na een aantal onbevredigende bezoeken te hebben gepleegd aan concurrenten van Marquardt, kwamen wij op een regenachtige zondagochtend bij Marquardt Zoeterwoude uit. Een nieuwe winkel met een erg luxe uitstraling, waarvan wij dachten dat er geen keuken binnen ons budget zou kunnen worden aangeschaft.

De winkel was officieel nog niets eens geopend, maar we wilden toch even binnenkijken. Wij waren de eerste klanten. En eigenlijk waren we direct vanaf dit eerste bezoek enthousiast. Ook al hadden we in ons achterhoofd dat ze vast veel te duur voor ons zouden zijn.

We werden onthaald door Mike, de eigenaar van deze winkel. Dit was direct een heel fijn en ontspannen gesprek, waarin we onze wensen hebben uitgesproken, ook ook de punten van frustratie bij de aankoop van onze vorige keuken in 2020 bij een concurrent. Er werd ook verteld dat Marquardt ook veel keukens in het duurdere segment levert, maar wij hebben ons nooit als tweederangs burgers behandeld gevoeld.

In plaats van problemen die wij zelf voor onze nieuwe keuken zagen vanwege de rare indeling, zag Mike hier een uitdaging in. Op deze zondagochtend heeft Mike een voorstel uitgetekend, ouderwets met de hand. Erg leuk dat oog voor detail. We hebben ongeveer 2 uur gezeten, en uiteindelijk viel de prijs ons enorm mee. Gelijkwaardig (of goedkoper) als de concurrent, terwijl je voor je gevoel in een dure winkel zit en een luxeproduct aanschaft. Hierna met een goed gevoel weggegaan en de boel laten bezinken. Geen gedoe met snel een handtekening moeten zetten of druk voelen, dit was niet aan de orde.

Thuis de boel overzien en natuurlijk een aantal wijzigingen doorgevoerd, waaronder een erg rigoureuze waardoor Mike de keuken eigenlijk compleet opnieuw moest intekenen. Ook dit was geen probleem, we hadden echt het gevoel dat hij wilde dat wij achter ons ontwerp stonden en geen overhaaste keuzes maakten. We hadden het idee dat we erg veel vroegen, en hebben echt veel aan het ontwerp laten sleutelen. Maar Mike bleef lachen en vriendelijk.

Uiteindelijk hebben we onze handtekening gezet op een enorm mooie jadegroene keuken met een wit marmeren blad. Erg gewaagd, en geinspireerd op een van de keukens in de showroom.

Het inmeten, plaatsen en ook de aftersales zijn ons erg goed bevallen. Mike is meerdere keren wezen kijken, tijdens de installatie en ook enkele keren erna.

We zijn oprecht erg trots op onze keuken, de reacties die we erop krijgen zijn unaniem positief. We zijn blij dat we op die regenachtige zondagochtend de showroom zijn ingestapt :).

1. maj 2024

Klasse bij Marquardt Utrecht

Eigenlijk gingen we alleen maar kijken...maar ja, wat een mooie keukens zagen we bij Marquardt Utrecht!
We werden heel erg goed geholpen en ook daarna werd steeds adequaat ingegaan op wat ik vroeg.
Toen er, enige maanden na de plaatsing, een probleempje was met één van de lades (door onszelf veroorzaakt) stond binnen een paar dagen de monteur van Marquardt op de stoep om dit te verhelpen.
Registratie van de apparatuur leek een probleem, maar met hulp van Marquardt (Michel Claassen) was ook dit in een mum van tijd opgelost.
Kortom, niet alleen blij met mijn prachtige keuken, maar ook met de service van Marquardt!

7. november 2024

Flexibel, meedenkend en servicegericht

We zijn vol vertrouwen in afwachting van de plaatsing van onze keuken.
Na meerdere opbouwende gesprekken en het inmeten van de keuken hebben we tot het laatst toe aanpassingen kunnen doorvoeren en afstemming gehad hierover. Bijvoorbeeld bij het inmeten bleek dat we hogere kasten konden plaatsen en is dit nog aangepast.
Ook wordt er een maatwerkkast gemaakt, zodat we de loze ruime alsnog kunnen benutten.

2. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het begin af aan fantastisch…

Vanaf het begin af aan fantastisch geholpen. Keuken zelf geplaatst, na afloop kreeg ik een belletje met de vraag of ze mochten komen kijken onder het genot van een bakje koffie uiteraard. Oprecht en zeer geïnteresseerd personeel, complimenten!

26. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch mooie keuken en super klantvriendelijk geholpen.

We hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Marquardt Kuchen in Amersfoort. Behalve dat zij de keuze hebben uit mooie designs, wordt je daar fantastisch geholpen. Echte vaklui en heel klantvriendelijk. Eindelijk een keer geen dozenschuivers. Ze denken goed met je mee en geven je ook allemaal extra handige tips. Ze hebben eigen monteurs voor plaatsing en dat werkt erg prettig en snel. Een echte aanrader.

10. oktober 2024

Mooi geworden!

Wij zijn vorig jaar op zoek gegaan naar een nieuwe keuken en kwamen uiteindelijk via een billboard met Duitse Keukens uit bij Marquardt Amersfoort. Voor ons was degelijkheid heel belangrijk, dus we zijn binnengelopen en liepen eigenlijk al meteen met een ontwerp de deur weer uit.
Lang verhaal kort; onze ervaringen met Marquardt Amersfoort zijn zeer positief! Zie de foto's voor het uiteindelijke resultaat. We hebben een modern kookeiland met een donker composiet aanrechtblad en een grote beige-zandkleurige kastenwand met greeploze deurtjes. Om dit tot stand te brengen, hebben we intensief contact gehad met Ron en Wim van Marquardt. We zijn zeer te spreken over het contact. Er werd goed meegedacht, vragen werden snel beantwoord en als we er even niet uitkwamen, gaven zij deskundig advies.
Wij zijn erg blij hoe het allemaal is geworden. We wilden een strak, tijdloos ontwerp, waarbij we optimaal gebruiken konden maken van de werkruimte. Met twee ovens van Neff, (waarvan 1 combimagnetron) hebben we echt een keuken met heel veel mogelijkheden.
Als we een aanbeveling voor een keukenzaak mogen doen, dan zou ik zeker naar Marquardt Amersfoort gaan. Zeer deskundig, afspraak is afspraak en ook niet onbelangrijk, er was ook ruimte voor gezelligheid!
Het contact ervaarden we als zeer prettig. Om in trustpilot termen te blijven.: douze points! 5 sterren meer dan verdiend! Lia en Michel

3. november 2023

Marquard Küchen Amersfoort

Uitstekende service en een prachtige keuken!

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht, ondanks dat we pas in 2026 in onze nieuwbouwwoning zullen wonen. We zijn van begin tot eind fantastisch geholpen. Het hele proces verliep soepel en transparant, zonder verborgen kosten of verrassingen.

Wat ons het meest aansprak, was de openheid en eerlijkheid van het bedrijf. Ze dachten echt met ons mee en gaven duidelijk advies, zodat we een keuken hebben die volledig aansluit bij onze wensen en behoeften. We kunnen iedereen aanraden om hier een keuken te kopen. De service is uitstekend en je voelt je echt gehoord als klant!

30. september 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.