Maria Treben Natuurproducten Anmeldelser 26

4,1

Dit is wat werkt! Voor elke ziekte is er een kruid in de natuur te vinden schrijven De Kosmisch Bewuste Meesters! Je moet wel letterlijk volgen wat ze voorschrijft! Ik heb iemand iets aangeraden (bran... Se mere

Bij het stoppen van dagelijks een dessertlepel Zweedse kruiden in kop heet water bij het opstaan; gemerkt wat het effect is. Naar mijn mening neem je vergif in waardoor de lever harder gaat werken en... Se mere

Heb achillepeesoperatie gehad en terwijl mijn hiel ook weggeschraapt( teveel kalk) Is ondertussen al bijna 2 jaar geleden.neggeschraaptog steeds veel pijn aan hiel en ook heel dik.( ontsteking)... Se mere

Ik had veel last van rosacea en couperose: rood/branderig/gespannen gelaat. Hiervoor al verschillende soorten gezichtscreme uitgeprobeerd, maar niets hielp. Totdat ik van de producten van Maria Trebe... Se mere

1. Naturlæge

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Maria Treben heeft de natuur in huis gehaald, leef gezonder en ben één met de natuur. De Zweedse Kruiden zijn voor heel veel klachten en aandoeningen geschikt en zeker ook preventief te gebruiken. Daarnaast hebben we in ons assortiment o.a. balsems, crèmes, douche-bad, lotion, shampoos, oliën en tincturen. Kijk op onze website voor het gehele assortiment.

4,1

God

Producten Maria Treben.

Ik ben heel tevreden over de producten van Maria Treben.
Erg fijn dat er nu ook Zweedse Kruidenbitter is zonder alcohol.
De verschillende soorten balsems zijn zeer aangenaam in gebruik en ruiken heerlijk.

18. maj 2017

Schwedenbitter met originele aantal kruiden (18) volgens Maria Treben

De originele versie van de Schweden Bitter (met het complete aantal kruiden: 18 soorten) volgens het recept van Maria Treben eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Ik zocht al een tijdje naar de kruidenbitter elixer zoals die nog steeds, in Oostenrijk, volgens Maria Treben wordt bereid. Ben erg blij met de betrouwbare producten bij Mariatreben.nl.

Stire Kaya-Cirik

18. maj 2017