Maria Treben Natuurproducten Anmeldelser 26

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heb achillepeesoperatie gehad en terwijl mijn hiel ook weggeschraapt( teveel kalk) Is ondertussen al bijna 2 jaar geleden.neggeschraaptog steeds veel pijn aan hiel en ook heel dik.( ontsteking)... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had veel last van rosacea en couperose: rood/branderig/gespannen gelaat. Hiervoor al verschillende soorten gezichtscreme uitgeprobeerd, maar niets hielp. Totdat ik van de producten van Maria Trebe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Naturlæge

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Maria Treben heeft de natuur in huis gehaald, leef gezonder en ben één met de natuur. De Zweedse Kruiden zijn voor heel veel klachten en aandoeningen geschikt en zeker ook preventief te gebruiken. Daarnaast hebben we in ons assortiment o.a. balsems, crèmes, douche-bad, lotion, shampoos, oliën en tincturen. Kijk op onze website voor het gehele assortiment.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

laat je niet van je pad afleiden!

Dit is wat werkt! Voor elke ziekte is er een kruid in de natuur te vinden schrijven De Kosmisch Bewuste Meesters! Je moet wel letterlijk volgen wat ze voorschrijft! Ik heb iemand iets aangeraden (brandnetelthee) waar dat ie zelf zijn eigen ideeën aan toevoegt! Dan gaat het natuurlijk niet werken! Het feit dat er iemand iets neg schrijft maakt het daarom niet minder waar! Ik draag dit hoog in het vaandel we moeten ons niet door een stel onbewusten de les laten lezen, dat zij zich maar wenden tot dat waar zij wel vertrouwen in hebben. Negatieve mensen kom je overal tegen, het heeft niets te maken met de inhoud maar alles met de persoonlijkheid zelf! Blijf zo doorgaan, mijn steun hebben jullie!

14. september 2024

Besvarelse fra Maria Treben Natuurproducten

Dank voor de uitleg en lieve woorden

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zweedse Kruiden …

Bij het stoppen van dagelijks een dessertlepel Zweedse kruiden in kop heet water bij het opstaan; gemerkt wat het effect is. Naar mijn mening neem je vergif in waardoor de lever harder gaat werken en daardoor vele andere afvalstoffen meeneemt in zijn proces (toxicologische werking). Door de verhoogde leverwerking voel je je altijd fit en door de toxicologische werking nooit ziek gedurende 15 jaren. Het bewijs hiertoe is geleverd doordat de ALAT waarden na het stoppen snel minder werden. Het blijft de vraag of deze verhoogde werking schade geeft bij langdurig gebruik.

11. august 2023

Besvarelse fra Maria Treben Natuurproducten

Jammer te horen dat u een negatief effect heeft ervaren na het stoppen van het dagelijks gebruik van de Zweedse kruidenbitter. Wij zijn alleen ervaringsdeskundige en de meeste ervaringen geven hoofdzakelijk positieve reacties en we begrijpen dat het als het om laboratorische uitslagen gaat er onrust kan ontstaan.
Er wordt van dit product (met of zonder alcohol) een hele kleine hoeveelheid ingenomen dat naar ons weten de lever eerder gestimuleerd wordt om beter te gaan functioneren omdat deze ook een ontgiftende werking kan hebben.
De vraag is of de laboratorische uitslagen ook voor iedereen altijd een juiste waarde aangeeft, want geen enkel lichaam reageert hetzelfde, maar de waardes worden helaas wel aan specifieke getallen gekoppeld.
De kruiden doen het meeste werk en daarbij pakt het lichaam precies dat wat het nodig heeft.
De natuur is er vóór ons en niet tegen ons.
Bitters zijn ook nagenoeg bijna helemaal verdwenen uit onze voeding en daarom zijn de kruiden (bitters) zo belangrijk voor ons lichaam zodat het weer de zelfhelende vermogens kan stimuleren.
Er wordt dan ook altijd geadviseerd om naar uw eigen lichaam te luisteren of een product (in dit geval de Zweedse kruidenbitter) bij u goed aanslaat en binnenkomt.
Laat u ook niet teveel angst maken op geen enkele manier. Uw lichaam weet precies wat wel of niet gebruiken kan, luister daar dus ook naar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

hallo ik ben zeer erg tevreden van alle…

hallo ik ben zeer erg tevreden van alle producten van maria treben , nu zou ik eens willen vragen wat kan ik gebruiken voor de na zorg van een tattoo zou ik de goudsbloem aan doen met wat sint jans olie er op ? wat kan ik nemen om het gewicht in aankomen gemakkelijker te laten gaan niets helpt ik mag van alles hele dag eten kom geen kg bij hihi maar wil zo graag wat aankomen schildklier onderzorgd alles werkt

28. december 2021

Besvarelse fra Maria Treben Natuurproducten

Dag Kimberley, wij gebruiken Trustpilot niet meer en willen graag je vragen beantwoorden. We verzoeken dan ook om ons een email te sturen naar info@mariatreben.nl

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heb achillepeesoperatie gehad en…

Is ondertussen al bijna 2 jaar geleden.neggeschraaptog steeds veel pijn aan hiel en ook heel dik.( ontsteking) kan niet tegen ontstekingsremmers( maag)
Wat kan ik hiervoor gebruiken.
Ik ben hopeloos.
Misschien iemand die mij kan helpen hiermee.
Heb het jaren geleden kruiden gebruikt bij mijn zoontje en goede resultaten mee.
Dank u
Ik geloof er wel in

18. juni 2021

Besvarelse fra Maria Treben Natuurproducten

Vervelend om te horen dat u nog zoveel klachten heeft.
Tegen ontstekingen kunt u Zweedse kruiden kompressen maken in combinatie met Goudsbloem balsem(zalf) en innemen van Zweeds kruidenbitter is goed om van binnenuit uw systeem sterker te maken samen met brandnetelthee. Beterschap, vriendelijke groet Anja van Maria Treben Natuurproducten

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Maria Treben originaal wilgenroosjes thee.

3-9-20 Lieve Anja, Had een paar maanden geleden een flinke blaasontsteking sinds jaren. Daar ik geen medicijnen meer gebruik ben ik de wilgenroosjes thee gaan drinken, was niet te geloven maar de ontsteking is helemaal weg na een paar dagen. Nergens last meer van gehad. Wat een aanrader voor blaasontstekingen zonder antibiotica. Veel liefs Mam.

3. september 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede produkten ,maria treben…

Zeer goede produkten ,maria treben kruidenelixer is ook een aanrader .Dit gebruik ik in en uitwendig kan ook bij bijv insektenbeten werkt pijnstillend en sneller genezend.Na een bijensteek was ik na 1 dag zonder pijn van de bult af mede omdat ik allergisch ben hiervoor.Google maar eens waarvoor je het kunt gebruiken.
De elixer en goudsbloemzalf gebruik ik al jaren.

2. juni 2020

Besvarelse fra Maria Treben Natuurproducten

Dank u wel Teun E. Geweldig om te horen dat u zoveel positieve werking ervaart van de Zweedse kruiden. Vriendelijke groet Anja en Fred

Blaasproblemen

Na jarenlang bijna maandelijks een blaasontsteking te hebben gehad ben ik via Fred en Anja met de producten van Maria Treben bekend geworden. Ik ben begonnen met dagelijks 1 kopje thee ( kleinblütig geschnittenes Weidenröschen )
Nu, bijna 1.5 jaar verder geen enkele keer meer blaasontsteking gehad. Wat een waanzinnig goed product ! Zeker een aanrader voor iedereen met blaasproblemen.
Fred en Anja, nogmaals dank !

25. marts 2019

Dank jullie wel.

Heerlijk, zo’n kruidenbittertje in mijn sapje. Ben nu ook merkbaar minder vatbaar voor verkoudheden enzo en ook mijn darmflora voelt meer in balans. Ook de crème en shampo geven rust en mijn huid voelt schoon en, tja hoe zal ik het beschrijven, meer sprankelend.
Ik heb deze producten daarom ook vol vertrouwen opgenomen in mijn natuurlijke webshop.
Dank jullie wel.

26. januar 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De kruiden uit de apotheek van God door…

De kruiden uit de apotheek van God door Maria treben voorgeschreven helpen mijn man om van zijn steenpuisten af te komen.Iedere dag een theelepel in een glas water of thee en het bloed wordt gezuiverd.Hij heeft altijd last gehad van steenpuisten sinds dit drankje nooit meer geweldig dus en puur natuur.😁

16. juli 2018

Zeer aan te bevelen.

Zeer aan te bevelen.

Zoveel veelzijdigheid in natuur producten, voor ieder wat wils.
Zwedenkruidenbitter met alcohol is geweldig voor de dagelijkse inwendige mens.
Daarbij ook nog meer toepassingen als compressen bij wondjes, gezwollen ogen enz enz.
Maar zoveel meer goede producten op natuurlijke basis.
Service en vriendelijke benadering en duidelijk uitleg.
Je krijgt nooit het idee dat het te veel moeite is, zowel op de site of persoonlijk.

Margo

Dag allemaal

Dag
Ja wij zijn super blij met veel producten zoals
Elixer als neusspray half met gekookt afgekoeld water werkt beter dan al de andere neusspray

Voor hoofdpijn eerst goudsbloem balsem op het voorhoofd dan een doek met elixer meestal is het met een kwartier een heel stuk opgeknapt en kun je weer aan t werk

Swedenkruiden balsem bij voetschimmel knapt heel snel op

Of bij aambeien kan het een uitkomst zijn

Of bij vallen en stoten of schaafwonden werkt het super

Marmot balsem bij spierpijn heerlijk zeer snel is het resultaat te merken !!

Sabrina bij voorhoofdsholte ontsteking samen met de elixer neusspray
Wij merken binnen korte tijd zeer veel verbetering

Goedsbloem zalf bij kapotte billetjes of wangetjes onze kleine meid is er erg blij mee

Bij zenuwpijn kan johanneskruid balsem ook behoorlijk de pijn verlichten

U merkt wel wij willen deze producten niet meer missen

J v vliet

Rosacea en couperose

Ik had veel last van rosacea en couperose: rood/branderig/gespannen gelaat. Hiervoor al verschillende soorten gezichtscreme uitgeprobeerd, maar niets hielp. Totdat ik van de producten van Maria Treben hoorde.
Overdag smeer ik mijn gezicht in met paardekastanje gel en 's avonds met schwedenkruiden balsem. Nog geen maand later al duidelijk verschil: rode gezichtskleur is veel minder, geen brandend gevoel meer in mijn gezicht, de couperose is nauwelijks nog te zien en de huid ziet er veel frisser uit. Bedankt voor de deskundige en vriendelijke service!

Psoriasis

Psoriasis
Gebruik sinds een paar maanden smorgens op de plekken schwedenkruiden balsem , en voor ik naar bed ga goudsbloem balsem ,hierdoor heb ik de psoriasis onder kontrolle en de plekken nu al veel lichter .Ook drink ik twee keer per dag schwedenbitter voor de stofwisseling,en voel mij er goed bij.

25. april 2018

Schwedenbitter

Wij nemen nu al een tijdje de schwedenbitter zonder alcohol van Maria Treben. Wij voelen ons hierdoor veel beter en gezonder. Hebben geen last meer van darmklachten. Kunnen goed naar het toilet gaan.
Wij nemen dit twee keer soms drie keer per dag.

1. oktober 2017

Excellent kruiden elixir

Ik ken Swedisch Bitters van Maria Treben al over 30 jaar.
Geintroduceerd aan mij in Canada door een Jain Natural healer.
In Maria Treben's 1ste druk van "God's Pharmacy" boek werd inderdaad alle kruiden gepubliceerd voor de Grote Sweedse Bitters.
Daardoor was er geen paent op en kon iedereen het zelf maken.'
Hetgeen nu ook gebeurt.
Maria Treben Natuurproducten is de beste in mijn opinie

19. juli 2017

Mijn ervaring met de producten van Maria Treben

Mijn ervaring met de producten van Maria Treben zijn heel goed, de zweedse kruiden helpen bij het versterken van mijn immuunsysteem en daardoor ben ik minder vlug ziek, ook de goudsbloem balsem gebruik ik veel, het helpt goed tegen de kloven en ruwheid van mijn handen. Je wordt er goed en deskundig geholpen door Anja en Fred.

20. maj 2017
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.