Het leek zo mooi.. In Oostenrijk skischoenen gehuurd die heerlijk zaten. Na googlen zag ik ze 2ehands voor goede prijzen (ongeveer helft van nieuw). Mardosport bood van 1, 2 en 3 seizoenen oud aan.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb de ROSSIGNOL EXPERIENCE 76 (2023) besteld. Ski's zijn in goede staat, maar dat wist ik eigenlijk al toen ik ze ging bestellen. Je kunt namelijk de foto's van de daadwerkelijke ski's vergro... Se mere
Waardeloos en communicatie onfatsoenlijk. Koop alsjeblieft niks bij deze webshop. Producten zijn niet wat het lijkt en gewoon beschadigd. Ze bieden retour aan en daarna weigeren ze terug te betalen.
Men doet voorkomen alsof de ski's in nieuwstaat zijn, maar dit was bij ons niet echt het geval. We hadden er expliciet om gevraagd en kregen de reactie: ze zijn in perfecte staat! Helaas: Er waren ec... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
WWW.MARDOSPORT.NL Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van skiproducten. We hebben de grootste selectie tweedehands ski's, skischoenen en snowboards. We hebben elk jaar meer dan 10.000 paar te koop voor u. In onze winkel vindt u gebruikte resp. demonstratieski's, skischoenen, kinderski's, snowboards, snowboardschoenen, helmen, skistokken of ander ski-assortiment. Bij ons is het mogelijk om modellen van het huidige seizoen te kopen voor de helft van de prijs van nieuwe, zonder noemenswaardige gebruikssporen.
Kontaktoplysninger
Enderstr. 94, 01277, Dresden, Tyskland
- info@mardosport.nl
- mardosport.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het leek zo mooi..
Het leek zo mooi..
In Oostenrijk skischoenen gehuurd die heerlijk zaten. Na googlen zag ik ze 2ehands voor goede prijzen (ongeveer helft van nieuw). Mardosport bood van 1, 2 en 3 seizoenen oud aan. Omdat ik zelf netjes omga met mijn spullen toch voor de nieuwste gekozen versie gegaan die van 1 seizoen oud. Er staat op de website dat ze voor verhuur zijn gebruikt dus dat ze niet perfect zouden zijn had ik wel verwacht. De foto's op de site gaven wel vertrouwen. Echter de schoenen die wij ontvingen waren in echt heel slechte conditie. Er was niks echt stuk (zeg maar afgebroken) maar bijvoorbeeld de bouten bij de enkel waren volledig afgeschaafd. Ik had er geen vertrouwen dat deze goed zouden blijven. Nog contact gehad met de klantenservice en die boden 10 euro korting aan, dat was voor mij niet het doel, dus heb ze terug gestuurd. Dit heeft mij de standaard verzendkosten vanuit Mardo gekost: 15 euro + 30 euro verzendkosten voor retour (wat je zelf moet regelen). Ik heb Ecoparcel gebruikt, want die was het goedkoopst.
Waardeloos en communicatie…
Oplichters!
Skies in slechte staat, stukken eruit aan de bovenkant, plaatje defect. Hele andere skies dan op de website. Klantenservice van een bijzonder laag niveau. €20 compensatie willen ze aanbieden, verder doen ze niks.
Boeven zijn het!
Net mijn ski's geleverd gekregen
Net mijn ski's geleverd gekregen, uit 1 ski is er super groot stuk en dat is gerepareerd met iets dat op tip-ex lijkt. Dit is echt bedrog!! Ga ze zeker terugsturen, als ik de commentaren lees zal dat op eigen kosten moeten.....hoop dat ik mijn geld terug krijg!
Ski's blijken in het echt anders te…
Ski's blijken in het echt anders te zijn qua kleur + behoorlijk beschadigd wat ook niet duidelijk was op de foto. Dit is een Sloveens bedrijf. Dus niet goed betekend voor eigen rekening terugsturen naar Slovenie. Ontzettend slechte communicatie.
Prima Atomic skischoenen
Prima Atomic skischoenen gekocht bij Mardo. Alleen aan de (iets weg gesleten) verf op de sluitingen zag je dat ze gebruikt waren. Binnen een paar dagen geleverd. Top aankoop!
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Dat is het enige wat je kan zeggen over deze shop.
Na het kopen van skibotten die te klein waren, geen enkele reactie te krijgen.
Het lijken leuke attractieve…
Het lijken leuke attractieve aanbiedingen op Mardosport,nl of .be of .de of whatsever.
Ik bestelde een paar 'gebruikte skis ELAN RIPSTICK 96 black. Op de foto's van de website van Mardosport zagen ze er netjes uit. Dit voor 480 euro ipv 960 NP
Toen ze na 6 dagen onderweg geleverd werden bleken er tal van mankementen te zijn. Deze werden niet op de website van Mardo getoond.
Het belag was geraakt aan een ski;
De toplaag van beide ski's was weg over een lengte van 2.5cm
De ski's werden vooraf ingespoten met, vermoedelijke WB40 of afgeleiden oim ze op foto toch wat representatiever en in betere staat te laten lijken.
De ski's hadden dringend nood aan een groot onderhoud qua kanten en glijvlak
Toen ik Mardosport hierop op wees kreeg ik 3 voorstellen: terugsturen op eigen kosten;
terugsturen op eigen kosten en omwisselen bij hen en als derde 30 euro kes als compensatie aanpakken.
Mooie les geleerd, bestel niets bij Mardosport.com of afgeleide website en koop elders.
De recensies op hun websites zijn enkel de positieve 4-5 sterren, geen vuiltje aan de lucht daar
Bedrijf heeft mij zeer slechte en onveilige ski's verkocht…
Het bedrijf heeft mij zeer slecht gerepareerde ski's verkocht voor een veel te hoge prijs met de reden dat deze ski's in een perfekte staat waren en zeer weinig gebruikt werden! De achterste bindingen waren totaal versleten en de glijvlakken zijn na 1 uur kompleet losgekomen! Dit gebeurde in het buitenland!
Bedrijf wenste dat deze ski door mij werden opgestuurd naar Slovakije van waar deze kwamen i.p.v ze om te ruilen in het depot Nederland of Belgie!
Slovakije is totaal niet te betrouwen in dit geval en dit werd nooit meegegeven van de firma Mardo dat deze ski's daar vandaan kwamen!
De firma was totaal niet bereid tot een aanvaardbare oplossing! De firma wenste niet meer te reageren!
Stockli ski’s van een jaar oud
Stockli ski’s van een jaar oud, volgens hun website. Maar waarschijnlijk een jaar langer in de verhuur gezeten. Ik heb ze in nederland voor een servicebeurt en waxen weggebracht. De bindingen kunnen op maximaal 80 kilo worden afgesteld. Dus nieuwe bindingen 230 per stuk.
Gewoon oplichters. Ski’s komen ergens uit het oostblok.
Mijn advies,niets kopen
Great
Despite the bad reviews I bought a helmet. It looks better in real life than in the pictures. Everything went very quickly and efficiently. Great contact. I recommend
Nie wieder.......
Auch ich musste leider schlechte Erfahrungen mit der Firma machen.
Da die Schuhe zu eng waren, wollte ich diese zurückschicken mit der Bitte mir die entsprechenden Rücksendeoptionen zu senden. Das war die erste Mail. Daraufhin erhielt ich eine genaue Bedienungsanleitung, wie man Skischuhe anzieht.......
Danach folgten noch 4 weitere E Mails meinerseits , die bis heute unbeantwortet blieben.
So sitze ich auf den Schuhen fest und werde mit Sicherheit nie wieder dort bestellen.
Oplichting
Een best aardige bestelling gedaan gister
Betaling gedaan die eigenlijk al erg vreemd ging ..moest 9 euro betalen alleen zgn voor PayPal
Daarna ging de betaling gewoon alsnog via ideal voor het zicht ...betaling afgeschreven maar kreeg redelijk kort erna van PayPal het bericht dat de betaling niet voltooid werd en dat de betaling hopelijk met n aantal dgn retour komt
Louche bedrijf ...al helemaal geen nederlands bedrijf en vandaar dus ook GEEN contact wat mogelijk was !! Ik zeg oplichting dus wees gewaarschuwd!!
Toch een positieve ervaring…
Na het lezen van veel slechte reviews was ik enigszins bezorgd na het plaatsen van mijn bestelling. De ski’s werden na ca. 10 dagen bezorgd en zijn volgens mijn verwachting. Natuurlijk zitten er gebruikssporen op maar de bindingen en belag zijn in orde. Al met al dus best tevreden.
De bestelde artikelen na ruim 1 week in…
De bestelde artikelen na ruim 1 week in goede orde ontvangen. Deze zijn op zich ook wel in orde, hoewel de staat wel minder is dan de afbeeldingen. Als je echter iets wil terug sturen, dit is om te huilen. Het kan enkel via email aangemeld worden. Maar je krijgt gewoon helemaal geen reactie. Nu zitten we met snowboardschoenen van 90 euro die te klein zijn en hebben we ergens anders een nieuw paar gekocht. Dus veel geld kwijt!!
Gebruikte atimic skies etl 123 gekocht…
Gebruikte atimic skies etl 123 gekocht zien er super netjes uit precies zoals gezegd is.
Levering een weekje ...top geregeld bedankt 👌🔝gr Arjan Bosch
Retour sturen is een drama
Retour sturen is een drama. Bezorgen op de opgegeven adres is niet mogelijk maar ophalen bij een punt doen ze niet. Dus geen spullen en ook geen geld.
Mardosport is geen partij
Mensen! Doe geen zaken met deze partij.
Schoenen paste niet goed en mochten terug voor 35,- naar buitenland. Bij bestelling nieuwe zoeken zouden na schriftelijk overeengekomen de kosten voor verzenden naast de kosten van de eerder bestelde schoenen worden gecrediteerd. Dit is na diverse malen aandringen niet gebeurd. Kortom onbetrouwbaar partij. Geen zaken mee doen.
Had skibotten besteld echter waren ze…
Had skibotten besteld echter waren ze iets te klein. Toen ik ze wilde terugsturen voor dan andere te bestellen kreeg ik geen reacties meer via email.
ACHTUNG Abzocke!
Um diesen Online-Shop sollte ein großer Bogen gemacht werden!
Wollte mich von den gemischten Rezensionen nicht beeindrucken lassen, doch im Nachhinein ist man leider immer schlauer.
Snowboard wurde als "Top Zustand" mit fehlerfreier Lauffläche und Kanten beworben, aber das trifft nicht ansatzweise zu. Lauffläche ist schon stark abgefahren und wurde an einer Stelle schon ziemlich schlecht repariert. Top Zustand ist was anderes.
Rücksendung muss per Mail beantragt werden, doch wurde auf keine der DREI Mails geantwortet. So bleibt man dann also unzufrieden auf seinem Kauf sitzen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.