KÆMPE anbefaling herfra!
KÆMPE anbefaling herfra!
Vi blev gift d. 16/8-2025 på Koldinghus. Vi havde i meget god tid fundet Marcus på nettet og set hans portfolio og hans stil faldt lige i vores smag! Samtidig var hans priser helt kanon og vi skrev lynhurtigt til ham! Han svarede inden for meget kort tid og var enormt sød og imødekommende! Man kan faktisk få det nærmest som man vil have det, forstået på den måde, at Marcus er utrolig fleksibel i forhold til “pakker”, som nærmest skræddersyes den enkeltes behov! Det var simpelthen lige efter vores hoveder! Vi mødtes med Marcus ude på lokationen, hvor vi skulle giftes og snakkede det hele igennem! Derudover var der tit en lille nyhedsmail fra ham, sådan at han sørgede for at vi ikke følte os glemte i al ventetiden fra at vi bookede ham, til at dagen endelig kom!
Da dagen så kom, var han der bare og tog både de smukkeste billeder, men samtidig meget en flue på væggen, forstået på den måde at han har taget enormt mange skønne stemningsbilleder, blandet med smukke opstillede billeder! Det har virkelig været en anbefalingsværdi oplevelse!
Skulle vi gøre det om, ville vi til en hver tid ringe til Marcus! Og de synes vi virkelig også I skal gøre!
Hvis i mangler en god fotograf der sender jamen alle billeder af sted, så du selv kan vælge hvad du ønsker at have, der samtidig er mega fleksibel ift. pakker, tider og pris - så ring til Marcus og hør om han kan fotografere jeres store dag! Han er helt kanon!