Mapsy.shop Anmeldelser

4,3

Ik ben fan van travel stof, het zit zo comfortabel & zo fijn ook altijd zakken in de jurken. Ik had nog nooit een travel jurk besteld via mapsy shop, maar mijn eerste ervaring is zo goed, dat ik zek... Se mere

Zeer tevreden over de aankopen bij deze shop. Voldoet volledig aan de beschrijving van de kleding. Mooie afwerking, een goede pasvorm en een grote keuze. Een aanrader! Supervlugge bezorging na één of... Se mere

Twee stukken besteld en betaald. Ontving verzendcode via PostNL. Daarna werd zonder opgaaf van reden terug gestort. Moest zelf mail sturen om er achter te komen dat beide items niet leverbaar waren. H... Se mere

Toevallig kwam ik gisteren op de website van Mapsy terecht. Daar zag ik de HS jurkjes one size voor 16,45. Van die lekkere maar toch geklede india flodder jurkjes. Had vragen over de maat. Meteen... Se mere

1. Dametøjsbutik

Bij Mapsy omarmen we elke vrouw. Onze stijlvolle kleding combineert dagelijks comfort met een modieuze twist, perfect voor de zelfverzekerde vrouw. Van speelse prints tot tijdloze looks, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Met trendy, unieke ontwerpen van hoge kwaliteit geef je jouw garderobe moeiteloos die extra spark. Ontdek Mapsy en laat je stijl stralen, elke dag weer!

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Goede kleding

Goede kleding

15. december 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding. Graag tot een volgende keer bij Mapsy!

Snelle levering

Snelle levering, 2 artikelen ontbraken, direct nagezonden.
Prima kwaliteit, de maat valt klein en heb ik alles helaas retour moeten sturen, jammer.

15. december 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Dankjewel voor je review, Jose. Fijn dat de levering snel was en dat de ontbrekende artikelen direct zijn nagezonden. Jammer dat de maat klein viel en je uiteindelijk alles retour hebt moeten sturen; dat begrijpen we. We nemen je feedback mee in onze maat- en productinformatie, zodat klanten vooraf beter kunnen inschatten wat past.

Keurig bedrijf!

Ik ben netjes te woord gestaan door de medewerker. Helaas moest ik mijn bestelling terugsturen, maar dit is geen probleem. Ik zou zo weer bestellen!

24. november 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je netjes bent geholpen en dat het retour sturen duidelijk is verlopen. We zien je graag weer terug bij Mapsy!

Prima service.

Ik had een jurkje besteld. Keurig op tijd bezorgd. Maar helaas was de achterkant stuk langer dan de voorkant. Dat was écht niet op de foto te zien. Heel jammer.
Dus retour gestuurd.
Netjes geregeld. Geld was snel teruggestort. 👍

25. august 2025

Slechte communicatie

Heb een pakket met brievenbuspost ontvangen. Het bestelde artikel was te kort voor mij. Een retourlabel besteld en ontvangen en € 5,95 betaald. Pakket geretourneerd kwam weer hier retour omdat het niet door de brievenbus paste daar. Heb het bedrijf 3 mails gestuurd echter nog steeds geen antwoord. Ben niet van plan om weer te gaan betalen voor iets wat nog steeds hier ligt.

7. august 2025

Probleem adequaat opgelost

Jurk besteld die niet helemaal overeen bleek te komen met de geplaatste foto.is naar tevredenheid opgelost

12. august 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Bedankt voor je review. Jammer dat de jurk niet helemaal overeenkwam met de foto, maar fijn dat we het samen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bij Mapsy zorgen we ervoor dat ook bij een retour alles soepel en eerlijk verloopt. 💛

In eerste instantie was ik niet happy…

In eerste instantie was ik niet happy met de bestelling, na retour, pakje teruggekregen, weer teruggestuurd, steeds kosten betaald, uiteindelijk nog de portokosten nog een keer gekregen, was lastig ,maar ze hebben het netjes opgelost en ik moet niks meer betalen, al met al toch nog netjes opgelost

11. august 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Bedankt voor je terugkoppeling en dat je ons de kans hebt gegeven om dit samen op te lossen. We begrijpen dat het heen en weer sturen vervelend kan zijn, maar fijn dat we het uiteindelijk netjes hebben kunnen afronden en je niets meer hoeft te betalen. Bij Mapsy doen we ons best om elke situatie naar tevredenheid op te lossen, zodat onze klanten met een goed gevoel achterblijven. 💛

Snel, goede service, leuke kleding en betaalbaar!

De bestelde jurken zijn super snel verstuurd en die niet pasten konden zonder meer retour. Ook stond het geld daarvan weer snel op mijn rekening. Ik krijg altijd advies als ik daarom vraag en ze hebben leuke en betaalbare kleding. Fijn bedrijf. Ik koop er graag en kom steeds weer terug.

28. juli 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Bedankt voor je prachtige review! 💛
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, het makkelijke retourproces en het persoonlijke advies. We zijn blij dat je onze collectie leuk én betaalbaar vindt. We zien je natuurlijk graag weer terug!

Heel mooie item ontvangen.

Heel mooie item ontvangen.
Snelle levering

4. august 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Bedankt voor je mooie woorden! 💛
Fijn dat je blij bent met je aankoop en dat de levering snel verliep. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

De bestelling en afwerking

De bestelling en afwerking, zeer correct

21. juli 2025

Bedankt voor je review! 💛
Fijn om te horen dat alles met je bestelling en de afwerking naar wens is verlopen. Daar doen we het voor bij Mapsy!

Goed en duidelijk geholpen

Goed en duidelijk geholpen

30. juli 2025

Besvarelse fra Mapsy.shop

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed en duidelijk geholpen bent. Daar doen we het voor bij Mapsy! 💛