Købte en ny sadel til min racercykel. Nemt at finde på siden, 30 dage til at prøve sadlen. Noget der giver tryghed når man skal købe på en webshop. Samtidigt var det også en ret god pris i sammen l... Se mere
Mantel er en fremragende forhandler af cykler, udstyr og beklædning. De svarer hurtigt og konstruktivt på både spørgsmål og klager. Senest sendte jeg et par Castelli cykelshorts retur, fordi siddepude... Se mere
Min første oplevelse med Mantel. Alt spillede, varen var på lager til den bedste pris, og det tog kun 2 dage fra bestilling til jeg kunne hente den i pakkeshop. Vil helt sikkert have Mantel i baghoved... Se mere
Det var simpelthen en fantastisk oplevelse at handle min drikkedunk hos Mantel. Først fandt jeg den drikkedunk jeg gerne ville have inde på hjemmesiden, derefter trykkede jeg på kurven, og betalte for... Se mere
Om Mantel
Mantel: Al sinds 1938 alles voor jouw fietsplezier!
Van het kiezen van je nieuwe fiets tot een cassette of fietsbroek. Bij Mantel vind je een ruim assortiment en persoonlijk advies voor onderweg.
De grootste fietsenwinkel van Nederland
Met onze Superstores, webshop en Servicepunten zijn we altijd dichtbij. Waar je ons ook bezoekt, de beste service krijg je altijd.
- Superstores in: Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht
- Webshop: mantel.com
- Servicepunten: Voor lokaal onderhoud
Onze belofte
We zetten graag net dat stapje extra om jou zo goed mogelijk te helpen. Gaat er toch iets mis? Dan lost onze klantenservice dat altijd voor je op.
Mantel Service

- Gratis bezorging vanaf €49
- Deskundige klantenservice
- 30 dagen recht van retourneren
Simon Stevinweg 12, 6827 BT, Arnhem, Holland
- 026-4450945
- service@mantel.com
- www.mantel.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Lyn hurtig levering og varen er som den…
Lyn hurtig levering og varen er som den skal være
Der er ingen fejl ved levering
Der er ingen fejl ved levering. Men tilsyneladende bliver der levert fra udlandet, så det er ikke dag til dag levering
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Hvornår mon jeg får de for længst betalte hjul
10. juni
Indtil videre har jeg ikke modtaget hjulene, men pengene er for længst trukket fra min konto.
Post Nord har skrevet "forventet levering i dag", men lad os nu se....
Jeg bestilte hjulene 28. maj

Besvarelse fra Mantel
professionel
God og pålidelig handel.
Det afgørende for mig at i leverer så…
Det afgørende for mig at i leverer så hurtigt hver gang og der mangler aldrig noget og ja priserne er gode 👍
Købte en ny sadel til min racercykel
Købte en ny sadel til min racercykel.
Nemt at finde på siden, 30 dage til at prøve sadlen. Noget der giver tryghed når man skal købe på en webshop. Samtidigt var det også en ret god pris i sammen ligning med øvrige butikker.
Levering skete indenfor den periode som Mantel lovede.
Hurtig levering og produktet er som…
Hurtig levering og produktet er som beskrevet og i god kvalitet
Laaaaang leveringstid...
Jeg har fået en mail om at bedømme et produkt som jeg endnu ikke har modtaget... Det har jeg lidt svært ved at forstå.
Men der står 2-3 dags levering på hjemmesiden - det passer ikke!

Besvarelse fra Mantel
Det er tredje gang jeg bestiller fra…
Det er tredje gang jeg bestiller fra Mantel, det er hurtig levering på kun 3 dage fra udlandet, tak for god og hurtig service igen.