Mamma Rosa Anmeldelser 25

1,8

1,8

Under middel

Ventede 1 time på drikkevarer

Ventede 1 time på drikkevarer, stadig ingen mad, spurgte tjener mange gange hvornår vi fik drikkevarer og mad. Måtte selv hente glas og vand fra vasken på toilettet
5 mennesker og 1 barn - 1 1/5 time efter fik nogle af os mad, 3 manglende pizza og en kold portion pommes frites.
Manglende og uerfaren service.
Vi kommer ikke tilbage til Mamma Rosa på Strøget

13. december 2025

Mamma Rosa kan godt udefra ligne et…

Mamma Rosa kan godt udefra ligne et standard pizzeria, men kigger du på menukortet indser du allerede der at de ikke alene gerne vil tilbyde noget anderledes. Det skal også være godt og virkelig lækkert! Og den pizza vi fik var SÅ god!!! Derudover vi fik vi meget venlig betjening, og en fornemmelse af at vi var velkomne og at hvis der var noget, så ville de gå langt for at komme os i møde. Vi kan kun anbefale at kigge forbi Mamma Rosa pizza, hvis du er i Ikast!

11. januar 2025

Vildbjerg mamma-Rosa pizza

Vildbjerg mamma-Rosa pizza.
Fik desværre 6 ubagte pizzaer med hjem.
Håbede på nye pizzaer eller pengene retur, men fik kun et flabet svar.
Vh Peter.

12. december 2024

Dårlig mad

Jeg bestilte inden jeg hentede og da vi dukkede op var det ikke klar så vi ventede 30 min på vores pizzaer. De var 8 der arbejdede, 2 af dem gik bare og spiste og den anden mente at vi lavede fejlen men det var deres hjemmeside. Da vi så fik maden var det koldt og de 2 pizzaer vi fik var forkerte samtidig med den durum vi fik var smadrede allerede da man tog det første staniol af fordi de havde proppet kød i til 3 personer👎. Synes det er for dårligt og dermed ikke burde ske😤

10. november 2024

Er glad for jeg har prøvet den så ved…

Er glad for jeg har prøvet den så ved jeg at det skal jeg aldrig mere mine pommesfrits smagte som om de var blevet varmet op igen og deres burger var mangelfuld i smagen og osten lignede den havde kogt den var hel gennemsigtig tænker de har talent da en cheeseburger og pommesfrit er svær at ødelægge 😊

19. oktober 2024

Ubagt Pizza NEJ TAK

Ankommer og bestiller mad, da maden endelig ankommer er laksen Skamstegt til ukendelighed og pizzaen var ubagt, bøld og kold så den ost der var på var hård og trist. Fortalte tjeneren dette da jeg og min kone betalte. Tjeneren sagde det skulle jeg bare have sagt så havde vi fået lov til igen at vente en evighed. Så det blev absolut sidste gang vi kommer her. Mit bedste råd til sultne mennesker, træk vejret og gå videre til næste spisested på jeres vej.

17. oktober 2024

Jeg har aldrig fået så dårlig mad

Jeg har aldrig fået så dårlig mad. Pizzaerne var som gummi og ikke færdig bagte, bøffen i burgeren var såååå tør og uden smag, Pomfritterne var helt brændte.
Der var to selskaber der gik, da deres mad også var uspiseligt.

17. oktober 2024

40 min ventetid på 2 bøffer

40 min ventetid på 2 bøffer
Plastik i maden
Kold mad
Maden smagte ikke af noget der var ikke salt og peber på bøfferne
650 kr for 2 steak
Find en anden sted at spise vi kommer der aldrig igen

18. juli 2023

Uacceptabelt!

Alenlang ventetid på drikkevarer. Efter mere end 1 time kom vores bestilling: 2 stuetempererede pizzaer! Vi klagede, og 20 min. senere kom de to samme pizzaer, halvvarme og med oprindelig rucola erstattet med ny. Er kommet på stedet i mange år, men denne gang var den sidste.

19. marts 2023

Bare man kunne give 0 point

En sød og rar tjener drøner rundt, og forsøger at betjene mange kunder. Drikkevarerne kommer lang tid efter de er bestilt. To borde på hver 8 personer venter 30 minutter uden betjening og vælger at gå. Endelig efter en time kommer maden, men ikke den korrekte mad. Vi må igen vente på maden.

Børnene når at spise alt deres mad, og vi ender med at vente 15 min. mere før vores mad kommer.

Ingen sæbe på toilettet, lokalerne er slidte, tjeneren sød, men tydeligt frustreret over situationen.

Øv med øv på.

27. maj 2022

utilfreds besøg!

Mig og et par veninder vælger at tage på Mamma Rosa, da vi før har været der, og haft en ret hyggelig og fin oplevelse. Denne her gang var det bare noget helt andet.

Her er hvorfor det bare gik galt:
1. Vi venter i 40 min på vores mad
2. Vi får endelig vores mad. mine ris er kolde, dressingerne er lagt oveni hinanden, og mine tortilliachips var tørre og smageløse.
3. Tjeneren som faktisk betjener alle på første sal, har åbenbart en virkelig dårlig dag, fordi hun slet ikke er venlig overfor hendes kunder.
4. Tjeneren er i gang med at servicere et mega sødt kæreste par, der sidder overfor os. Manden har så bestilt en pastaret, (og det skal lige siges at deres mad kom rimelig hurtigt). nå men hende her tjeneren går så rundt med sådan en parmesan pose, som du bare kan gå ned og købe i en netto og spørger om manden ikke kunne tænke sig noget parmesan til hans pastaret. Og jeg troede at de var en lidt mere formel restaurant..... åbenbart ikke.

Det er sku en ommer Mamma Rosa! :(

4. marts 2022

Rigtig fin hjemmeside

Rigtig fin hjemmeside, dog lidt “oldschool”.
Men den kan hvad den kan.

Nem at bestille igennem, dog mangler jeg lidt at kunne betale online.

Da jeg kommer ned i butikken, tager de kun imod dankort.
Så jeg stod lidt i en uheldig situation.
Ønskede måske lidt, det blev tydelig gjort på hjemmesiden.

Maden var simpelthen delikat!
Der er ingen ting at komme efter der!
Desuden fulgte de min kommentar, da jeg ikke spiser tomat.

1. november 2019
Vis anmeldelser på alle sprog (25 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto