Rigtig hyggeligt sted med god service…
Rigtig hyggeligt sted med god service og meget lækkert mad.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Four Amigos - Tacos & Tequila. Mexicansk restaurant i Mejlgade 46b, Aarhus. Besøg os næste gang du er ude efter et lækkert måltid. Vamos Vamos!
mejlgade 46b, 8000, aarhus, Danmark
Rigtig hyggeligt sted med god service og meget lækkert mad.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Århus' (Danmarks måske?) bedste tacos! God lir i restauranten. Elsker det🫶
Et super sted med fantastisk mad - én version af tacos og én version af nachos, samt forskelligt tilbehør - pico, guacamole og salsa. Hvorfor lave mere når det bare sidder lige i skabet?
Servicen var i top, selvom der var propfyldt i restauranten. En fantastisk kombination af professionalisme, engagement, humor og tilbagelænet afslappet service - har aldrig prøvet det før:-)
Vi sad tæt fordi resturanten var proppet, men det var hyggeligt og der er en god akkustik i lokalet.
Kan varmt anbefales
Der var sparet meget på maden, tacoerne, var så bitte små at der slet ikke var mad nok, også var de simpelthen så dyre iforhold til hvor meget mad vi fik. 25 kroner kostede det for en bøtte gaucamole som var så lille at man kunne dyppe 2 gange i den ogås var det væk. Alt i alt en lidt træls oplevelse, dyrt mad iforhold til mængden.
Vanvittig god oplevelse! Skøn mad, hjemmelavet dips, oksekød stegt i 16 timer med lækre krydderier og chili! Bedste og sødeste service! Vi kan kun anbefale ALLE at finde ind i den hyggelige baggård og besøge Four Amigos i Århus!! God sommer! 6 stjerner!!!
Sindssygt god oplevelse. Klasse mad og god service. Kan helt sikkert anbefales👌🏻
Simpelhen så fantastisk service! Der stod 3 unge drenge der inde og de var så gode til at spørge ind til om alt var som det skulle være! Kommer helt sikkert igen ☺️
Virkelig fed stemning og supper lækker mad til en fair pris og hyggelige personale
Kan 100% anbefale især til en fredag aften eller lignende
Mega fed stemning mega lækker mad servisen var i top man perfekt følte sig velkommen de vidste mega meget fedt om deres tequilas og deres tacos
12 ud af 10
Mega stor anbefaling her fra
Det var det værd at køre helt fra sønderborg
Fantastisk mad, noget af det bedste jeg har smagt, servicen var on top, dem der arbejdede der var sygt flinke og skabte en kæmpe fest kan virkelig anbefales
100 ud af 10 her fra