Makeupshoppen

Modtager ikke varerne, ingen respons og derefter trusler fra virksomhed!

Jeg er fuldt ud enig med de øvrige anmeldelser, der er fuldstændig som at læse min egen oplevelse!

Det er snart et år siden, at jeg IKKE modtog mine varer (men fik hævet pengene fra min konto), og jeg har aldrig fået svar på mine mails til trods for, at jeg har skrevet op til flere gange om måneden.

Jeg får endelig fat på dem, da jeg ser, at de har en Facebook-side. Desværre er de ikke behjælpelige og råder mig til at gøre en indsigelse på mit kort, da de ikke har intentioner om hverken at sende varene eller tilbageføre mine penge. Herefter bliver jeg truet, da jeg konkluderer, at det i så faæd må være en sag for Forbrugerstyrelsen, og så blokerer de mig fra deres side så jeg ikke længere kan kontakte dem.

I skal ALDRIG handle på denne side!

10. januar 2017

Fik kun noget af bestillingen!!!

Jeg havde bestilt Oval børster, facebrush og Depilpads. Fik min ordre bekræftigelse med det sammen, og pengene bleve hævet dagen efter...
Efter en uge havde jeg stadig ikke hørt noget. På deres hjemmeside lover de 1-3 dages levering.. Jeg kontakter dem via Mail. To dage senere for jeg en mail om at pakken er afsendt og et forsendelses nummer.. Derfra går det 3 dage til pakken ankom...Og jeg glædede mig til at åbne den.. MEEN!!!!!!

Da jeg åbnede pakken, var der ingen faktura seddel i, og ingen Facebrush eller Depilpads!! Til gengæld modtog jeg to sæt Oval Børster! :/ Har sendt flere mails til dem, om at jeg gerne vil have mine bestilte vare men der kommer ingen svar!!!!!
SYNES DET ER FOR DÅRLIGT!!! KØB ALRDRIG NOGET PÅ DEN SIDE!!!!!!

24. september 2016

Fup og svindel

Jeg bestilte makeupshoppens ovale makeupbørster, jeg fik min ordrebekræftelse med det samme via mail, men efter det hørte/så jeg intet til mine børster.
Idag er det 1 måned og 7 dage siden at jeg har bestilt børsterne.
Jeg har skrevet 4 e-mails til dem med klager, men de har ikke svaret på nogen af dem.
Det er for dårligt!!!
For guds skyld, ALDRIG købt ting ved dem, de bliver ikke sendt og dermed får du ikke dine varer.
Find dem et andet sted, det skulle jeg have gjort.

5. juni 2016

Jeg har ALDRIG set skyggen af mine vare

Jeg sidder i denne situation at jeg har bestilt Make-up børster fra Makeupshoppen.dk - Det er nu 3 uger siden og jeg har ikke set skyggen af mit køb. Tilmed står der et helt andet firma når jeg kigger på netbank. Kort sagt. Smid aldrig pengene her !!

1. juni 2016

Total dårlig service!!!

Bestiller makeup pensler på hjemmesiden.
Modtager ordrebkræftigelse med ordre nummer- intet andet.
Skriver 3 mails -ingen svar
Ringer til kundeservice og får at vide at han vidste ikke noget om det. Men mens jeg snakker med manden vælter det ind med mails med tracking nummer og en mail om at min ordre er afsendt. Manden fra kundeservice forsikrer mig at jeg har min ordre dagen efter. LØGN!
Skriver igen to mails til dem -igen uden svar.
Nu er det snart 3 uger siden jeg bestilte min ordre.
Nu 414kr fattigere og en rigtig skuffet kunde herfra.
KØB JERES TING ET ANDET STED!!!!!!

2. maj 2016

Find varen et andet sted

Købte et sæt med makeupbørster og modtog med det samme en ordrebekræftelse. Efterfølgende fik der 2 uger uden kontakt fra dem. Ingen leveringsbekræftelse eller at der var problemer med ordren. Kontakter firmaet uden svar. Skriver til dem igen, at jeg gerne vil annullere ordren, da jeg føler mig dårligt behandlet. Dagen efter denne mail modtager jeg en leveringsbekræftelse, men stadig intet svar på mine to mails til dem..
Modtager derefter mail om at pakken kan afhentes på det nærmeste posthus. Undrer mig en hel del, da en veninde også købte samme vare, hvor den blev bragt til hendes dør. Synes ikke det er helt i orden at levere til døren hos nogle kunder og ikke andre..
Produktet er jeg fuldt tilfreds med, men behandlingen er under al kritik. Find hellere jeres varer hos en anden virksomhed!!

1. maj 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)