Ik heb net de opleiding ‘Professional Make-up Artist’ gevolgd bij Mud te Antwerpen, zelf ben ik al een paar jaren bezig met make-up en heb al wat opleidingen en workshops gedaan ivb make-up, maar deze... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb de opleiding pro make-up artist gevolgd en heb hier heel veel van bijgeleerd! Beide docenten zijn zeer bekwamen en helpen je echt goed verder. Ik ben zeer tevreden dat ik me heb ingeschreven en... Se mere
MUD voldoet volledig aan mijn verwachtingen: uitgebreid lessenpakket, goed uitgeruste starterskit maar vooral enorm leuke lessen! De leerkrachten zijn enorm begaan met hun leerlingen en leggen alles v... Se mere
Ik ben heel blij dat ik MUD school gekozen heb voor opleiding make-up, omdat niveau en professionaliteit heel hoog liggen. Zonder enige voorkennis over make-up ben ik erin geslaagd om na level 1 prof... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De ambitie van Make-Up Designory (MUD)? Opleidingen voorzien in make-up artistry en aanverwante disciplines voor nieuwe en ervaren artiesten. Onze Europese studio’s zijn het bewijs van onze recente inspanningen om make-up artiesten kwalitatief hoogstaand onderwijs en professionele producten aan te bieden. Al de opleidingen in ons curriculum worden begeleid door ervaren professionals. Make-Up Designory bereidt je voor op een toekomst als make-up artiest. Je kan onze opleidingen volgen in Gent, Antwerpen of diverse andere Europese steden!
Kontaktoplysninger
Edgard Tinelstraat 90, 9040, Gent, Belgien
- 09 279 53 59
- info@makeupdesignory.be
- makeupdesignory.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
ga nu sinds paar maanden mijn…
ga nu sinds paar maanden mijn wenkbrauwen gaan doen bij jullie, en elke keer was ik super tevreden dank daarvoor! ook de medewerkers zijn alle 3 heel aangenaam en super sociaal tot binnenkort
fantastisch
Ik heb een workshop gevolgd en heb er veel van opgestoken!
Fantastische make-upartists!
When you enter the shop your are kindly…
When you enter the shop your are kindly greeted and offered help.
I followed a make-up workshop for a normal day look. Niki was the professional teaching me. She explained everything fantastically. Everything was clear and good explained. I could ask all my questions and learned which colours are good for me and which aren't.
Really recommend it!
Ik volgde de Quick Make-up workshop bij Michiel (MUD Gent)
Ik volgde de 'Quick Make-up' workshop bij Michiel. Alles werd heel helder uitgelegd. Veel info die je onmiddellijk kon toepassen/uitproberen. Ik had een leuke voormiddag en heb er heel wat tips & tricks aan over gehouden die me helpen om zelf een mooie én snelle make-up aan te brengen !
Amazing natural look workshop
We had the pleasure of doing a mother - daughter natural look make up workshop. It was the best 2,5 hours! Nikki explained skincare and applying make up in detail, answered all our questions and we both learned tons of tips & tricks. Loved the products. Just a perfect afternoon.
dank je wel!
Ik kreeg een maquillage van Nicky in Gent. Zij viel last minute in voor iemand die vast zat in een vergadering. Maar daar was helemaal niets van te merken. Met veel enthousiasme ging ze aan de slag. Stap voor stap legt ze uit wat ze aan het doen was. Ze hechte veel belang aan de mening van de klant, maar adviseert vanuit haar eigen professionele standpunt. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Hartelijk bedankt voor de stralende look die ik kreeg!
Great experience!
Well prepared teacher,good quality products,it was an amazing experience thank you!
Helemaal FAN
Vorige week vrijdag heb ik een 1 op 1 workshop gevolgd. Ik geef toe dat ik aanvankelijk heel zenuwachtig was. Dit bleek voor niets nodig. Nicky stelde me meteen gerust en gaf duidelijk tips & tricks waar ik al volop mee aan de slag gegaan ben. Resultaat: een weekend met veel complimentjes over mijn mooie make-up.
Ik ben helemaal fan.
Beauty essentials
Ideale cursus als je make-up wil leren aanbrengen als een pro!
Ieder aspect komt afzonderlijk aan bod en wordt eerst theoretisch besproken waarna het oefenen kan beginnen!
Zeer aangenaam verrast!
MUD is zonder twijfel de beste school…
MUD is zonder twijfel de beste school als je op zoek bent naar een opleiding als make-up artist. De leraren komen recht uit het wereldje en delen hun real life ervaringen, en werken samen met jou naar het eindexamen toe. Geen gespannen sfeer, open voor creativiteit tijdens de les en zeer professioneel.
Simply the best
Bij MUD ben je op het ideale adres om alles uit je make-up skills te halen. Professionele begeleiding in een leuk leslokaal met toffe mensen en super materiaal. Het is telkens uitkijken naar de volgende lesdag!
Top ervaring gehad bij de opleiding…
Top ervaring gehad bij de opleiding Level 1 Beauty Makeup. Zeer professionele docente met tonnen ervaring. De groepen waren klein genoeg om persoonlijk feedback te krijgen van de leerkracht. De opleiding is zeer intensief, maar de dag vliegt voorbij. Ik kan het iedereen aanraden en kijk al uit naar Level 2.
MUD is the answer!
I got 99 problems but my make-up ain’t one! Dankzij MUD heb ik enorm veel bijgeleerd! De basisopleiding van MUD is een echte aanrader voor iedereen die de stap wil zetten als make-up artiest. De school is professioneel, leerkrachten enorm ervaren en er heerst een leuke sfeer in de klas. Ik heb mijn zaterdagen voorbij zien vliegen op een hele positieve manier! Niet twijfelen, MUD is the answer!
Good quality products
Good quality products, great for all skin types and variation of them
beste opleiding!!
geweldige opleiding,
Ik ben al een tijdje bezig met make-up en had niet verwacht dat er nog zooo veel te leren viel. De docente was ook super, ze let echt op detail zodat je echt kunt streven naar perfectie.
Echt een aanrader!!
Optimale voorbereiding op een carrière als make-up artist
Tijdens de opleiding word je continu gestimuleerd om beter te worden. Dankzij de huistaken en praktijk sessies oefen je alle technieken in. Telkens wordt tijd voorzien voor persoonlijke feedback waardoor je meteen en gericht bijgestuurd wordt. Deze manier van opleiden is voor mij uniek en zorgt voor een optimale voorbereiding op een carrière als make-up artist.
Level 1
Level 1 gestart zonder enige voorkennis van make-up. De lessen waren een goede combinatie van theorie en praktijk. Ik heb veel geleerd en we kregen voldoende en gepaste feedback. Het was ook een aangename groep.
Super
Heel veel geleerd, super content, alles duidelijk uitlegt stap voor stap.
geweldige opleiding
Echt een geweldige opleiding! Nathalie pusht iedereen om beter te worden en legt alles heel uitgebreid en duidelijk uit
Læs mere om andre typer anmeldelser.