MAKE nordic Anmeldelser 815

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 369 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, som beskrives som smukke, behagelige og af høj kvalitet, der lever op til forventningerne og passer perfekt ind i hjemmet. Mange fremhæver især den fremragende service og rådgivning fra personalet, som er imødekommende, hjælpsomme og professionelle, både i showrooms og under hele købsprocessen. Leveringen roses også for at være nem, hurtig og problemfri, ofte før forventet, med god kommunikation og fleksibilitet. Dog bemærkede nogle, at informationen om leveringstidspunktet mellem bestilling og levering kunne være bedre, og at ordrebekræftelsen ikke altid indeholdt en forventet leveringsdato. Enkelte oplevede problemer med kvaliteten af hynder, der ikke holdt formen, eller ustabile spiseborde, som krævede hyppig efterspænding.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkterne positive, især sofaer, som beskrives som smukke, behagelige og af god kvalitet,... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange roser produkternes holdbarhed og design, som fuldt... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservicen, idet mange roser den hurtige og problemfri levering,... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, hvor mange fremhæver den gode kundeservice, der... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi besøgte Make Nordics showroom og fik virkelig god rådgivning samt mulighed for at bestille stofprøver , der ikke var “standard”. Bestilling gik let og det var en virkelig positiv oplevelse, da sofa... Se mere

Vi skulle have ny sofa, og efter flere undersøgelser af markedet for lækre sofaer, var vi ikke i tvivl og vores valg faldt på Make Nordic. Super flotte sofaer i god kvalitet og med et bredt ud... Se mere

En fantastisk oplevelse og service fra start til slut. I showroomet i Esbjerg fik jeg rigtig god information og hjælp til at vælge sofa - gode tips til at vælge den helt rigtige kombination samt... Se mere

God oplevelse, vældig god betjening og rådgivning da vi besøgte Make Nordic i deres showrum. Vi valgte at købe to Memo sofaer, en Memo stol og to Tammi sofaborde. Alt i lækkert design og rigtigt go... Se mere

1. nr. 5 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning

Her finder du unikke, arkitekttegnede møbler i høj kvalitet. I samarbejde med dygtige designere udvikler vi produkterne med fokus på bærerdygtighed og det gode håndværk. Vi tager toppen af prisen ved at skære unødvendige salgsled fra. Derfor kan du udelukkende købe produkterne hos MAKEnordic.com - og ikke i fysiske butikker eller hos andre forhandlere.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

20. maj 2026

Kære Amalie

Hvor er det dejligt at høre, at både levering og service spillede fra start til slut.

Tak for de fine ord – det betyder meget for os, når oplevelsen har været nem og god hele vejen igennem.

Stor anbefaling!

Først og fremmest fik vi fremragende og nærværende hjælp i butikken i Nordhavn. Nu har vi modtaget vores sofa, der er smuk, lækker og totalt lever op til forventninger. Kæmpe anbefaling herfra!

15. maj 2026

Kære William

Jeg er virkelig glad for at høre, at I fik god og nærværende hjælp i showroomet i Nordhavn, og at sofaen nu lever fuldt op til jeres forventninger. Det er rigtig skønt at høre.

Tusind tak for den store anbefaling og fordi du ville dele jeres oplevelse med os.

Super imødekommende service

Super imødekommende service, hurtig levering, men ikke mindst en rigtig lækker CUPMUG hylde der bragte glæde i det nye hjem.

9. maj 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering – og ikke mindst, at CUPMUG hylden har fået en særlig plads i jeres nye hjem. Det betyder meget for os at høre.

MAKE nordic

Hurtig levering og reolen passer…

Hurtig levering og reolen passer perfekt ind i køkkenet!

1. maj 2026

Kære Mathias

Det glæder mig at høre, at reolen passer perfekt ind hos jer, og at leveringen gik hurtigt og som forventet.

Mange tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.

MAKE nordic

Virkelig kvalitet og god service

Virkelig kvalitet og god service. Der skete nogle småfejl med leveringen, som hurtig blev rettet op på.

27. april 2026

Kære Heidi

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at du oplever både god kvalitet og service hos os. Samtidig er jeg selvfølgelig ked af de småfejl, der opstod under leveringen, men glad for at høre, at det hurtigt blev løst.

Ville give 10 stjerner

En fantastisk oplevelse og service fra start til slut.

I showroomet i Esbjerg fik jeg rigtig god information og hjælp til at vælge sofa - gode tips til at vælge den helt rigtige kombination samt tekstil.
Under hele processen var der god kommunikation, og leveringen var endnu en ting helt i top. God kommunikation om levering og service. Leveringen gik uden problemer og sofaen var pakket ud og sat på plads indenfor 15min. Vil klart anbefale MAKE nordic til alle!

26. marts 2026

Kære Randi

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse – tusind tak.

Det betyder virkelig meget for mig, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen fra butikken i Esbjerg, til leveringen hjemme hos dig. At finde den helt rigtige sofa og tekstil er en stor beslutning, så jeg er glad for at høre, at du følte dig tryg og godt rådgivet gennem processen.

Jeg er utrolig glad for at leveringen også forløb som det skulle, og at sofaen hurtigt fik sin plads hjemme hos dig.

Tak for din store anbefaling og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

MAKE nordic

God service, levering og super kvalitet.

13. maj 2026

Kære Karin

Det glæder mig at høre, at du har oplevet god service, levering og kvalitet. Det betyder meget for os.

MAKE nordic

Meget venlig og imødekommende betjening…

Meget venlig og imødekommende betjening i butikken i Aarhus. Udlevering af stofprøver.
Nem hjemmeside at bestille sofaen fra.
Virker godt med indplacering af sofaen på foto, giver et autentisk ide om hvordan det vil komme til at se ud. Levering som forventet.

4. maj 2026

Kære Mona

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse både i butikken i Aarhus og gennem hele processen frem til levering. Jeg er også glad for, at stofprøverne og AR funktionen hjulpet dig med at få en god fornemmelse af valget inden bestilling.

Super kvalitet

Sofaen kom som forventet 6 uger efter bestilling og den er super pæn og god kvalitet. Vi er meget glade for vores nye sofa, hvor vi kan være hele familien - 2 voksne og 3 børn.

12. maj 2026

Kære Julie

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig virkelig at høre, at I er glade for jeres nye sofa, og at både kvalitet og udtryk lever op til forventningerne. Det lyder skønt, at der nu er plads til hele familien samlet.

Jeg håber at i får mange gode stunder i jeres nye sofa fremover.

MAKE nordic

Super oplevelse og dejlig sofa

Alt i alt en super oplevelse fra vi træder ind i Make showroom i Nordhavn til vi modtager vores sofa nogle uger senere. Vi skulle ‘bare’ se og mærke basecamp modellen og ender med at lave køb samme dag da det føltes rigtigt.
Super betjening fra medarbejderen i showroomet med professional rådgivning omkring de forskellige muligheder i forhold til stof.
Eneste ‘kritik’ er at man i sin ordrebekræftelse ikke modtager en forventet leveringsdato.
Nu har vi haft sofaen i små 14 dage og er super tilfredse med købet.

5. maj 2026

Kære Frederik

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os.

Det glæder mig virkelig at høre, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem – fra besøget i butikken til modtagelsen af jeres BASECAMP sofa. Jeg er glad for at høre, at I følte jer godt rådgivet omkring valg af stof og muligheder.

Tak for din feedback omkring ordrebekræftelsen og forventet leveringsdato. Det er et rigtig værdifuld input, som jeg tager med videre.

Jeg håber i får mange skønne øjeblikke i jeres nye sofa de næste mange mange år.

MAKE nordic

Super god oplevelse, god kundeservice.

Super god oplevelse. Hurtigt svar på spørgsmål og flink kundeservice. Sofaen er rigtig rar at sidde i og virkelig flot i stuen.

Kære Nicoline

Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er glad for din nye sofa.

Jeg håber du får mange gode stunder i den fremover.

Fantastisk god sofa

Jeg har lige fået min sofa fra MAKE Nordic, og den holder 100%. Den ser pissegodt ud i stuen, og vigtigst af alt, så sidder man fantastisk godt i den. Det er uden tvivl det bedste køb, jeg har gjort i lang tid. Kan klart anbefales.

30. april 2026

Kære Oliver

Jeg er rigtig glad for at høre, at du er glad for din nye sofa – både i forhold til komfort og udtryk. Det betyder meget for os at høre, at den lever op til dine forventninger, og at den har fundet sin helt rette plads i din stue.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, og for din fine anbefaling.

MAKE nordic

Vi har fået nogle elegante møbler/…

Vi har fået nogle elegante møbler/ spejl. Desværre var spejlet defekt! Support var meget beklagende og hjælpsomme. Nu er alt godt.

17. april 2026

Kære Lars

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at I er glade for jeres møbler. Samtidig er jeg selvfølgelig ked af, at spejlet var defekt ved levering – men jeg er glad for, at vores kundeservice kunne hjælpe, så alt endte godt.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Fantastisk service

Fantastisk service, søde og hjælpsomme personale i butikken, let at bestille og nemt med levering

28. april 2026

Kære Laura

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det godt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – det betyder rigtig meget for os.

MAKE nordic

Vi følte os hørt og set fra første møde..

Vi følte os hørt og set fra første øjeblik. Personalet i showroom var virkelig søde og gav sig god tid til at høre hvad vores behov og ønsker var. Derudover havde vi en masse spørgsmål til betaling, ordrer og fragt, hvor der blev givet fantastisk og yderst professionel service fra Lise fra kundeservice. Sofaerne kom som oplyst efter cirka 8 uger og vi elsker dem. Vi er meget glade for at vi valgte make Nordic.

17. februar 2026

Kære Katrine

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at skrive til os.

Jeg er rigtig glad for at høre, at I har følt jer hørt og set fra første møde, og at både showroom og kundeservice har givet jer en god og tryg oplevelse. Jeg bliver også glad for at høre, at leveringen forløb som forventet – og ikke mindst, at I elsker jeres sofaer.

Jeg håber i får mange skønne stunder i jeres nye sofaer fremover.

Puder

Forsendelsen kom til tiden og puderne lever op til forventningerne. Den kvadratiske er måske lidt til den store side. Klar favorit er rektangulær pude.

12. april 2026

Kære Camilla

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at dine puder lever op til forventningerne, og at leveringen gik som planlagt. Samtidig tak for din feedback på størrelsen – det er værdifuldt for os at få med videre.

MAKE nordic

God service, god dialog og leveringen fungerede også som aftalt.

Kære Hannah

Det glæder mig at høre, at du har oplevet god service og dialog hele vejen – og at leveringen gik som forventet.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Vi har købt sofa

Vi har købt sofa, puder samt en Eik reol fra MakeNordic, hvilket har været en virkelig god oplevelse. Vi har ikke modtaget sofaen endnu, men processerne omkring valg, bestilling osv. har fungeret virkelig godt.

18. februar 2026

Kære Rebecca

Det glæder mig at høre, at I har haft en god oplevelse med både valg og bestilling af jeres nye møbler.

Jeg håber, at I bliver rigtig glade for det de næste mange mange år.

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at fortælle om din oplevelse.

Virkelig god service

Jeg har købt en Basecamp sofa, og kan kun anbefale den! Den er behagelig at sidde i og virkelig flot :) Der var gennem hele processen super god, imødekommende og oplysende service!

Lækker sofa

Vores sofa er flot, god kvalitet og lever generelt op til forventningerne!
Vi fik rigtig god service i forbindelse med købet. Stor anbefaling herfra :-)

23. april 2026

Kære Johanne

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder mig at høre, at I er glade for jeres sofa, og at både kvalitet og udtryk lever op til jeres forventninger. Samtidig er jeg rigtig glad for, at I oplevede god service i forbindelse med købet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os og for din anbefaling.