Vi besøgte Make Nordics showroom og fik virkelig god rådgivning samt mulighed for at bestille stofprøver , der ikke var “standard”. Bestilling gik let og det var en virkelig positiv oplevelse, da sofa... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Her finder du unikke, arkitekttegnede møbler i høj kvalitet. I samarbejde med dygtige designere udvikler vi produkterne med fokus på bærerdygtighed og det gode håndværk. Vi tager toppen af prisen ved at skære unødvendige salgsled fra. Derfor kan du udelukkende købe produkterne hos MAKEnordic.com - og ikke i fysiske butikker eller hos andre forhandlere.
Helgolandsgade 21, 6700, Esbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg har købt en sofa hos Make Nordic og er meget glad for mit valg. Sofaen er både smuk og behagelig, og kvaliteten er rigtig god. Lige som ønsket. Jeg oplevede venlig og hjælpsom service. En rigtig god oplevelse – kan klart anbefale Make Nordic.

Besvarelse fra MAKE nordic
Sofaen har et virkelig flot og gennemtænkt design med et moderne og tidløst udtryk. Materialerne koster lidt ekstra, men føles eksklusive og lever helt op til vores forventninger.

Besvarelse fra MAKE nordic
Virkelig flot sofa i rigtig god kvalitet. Vi var i deres showroom i Aarhus forinden hvor vi mødte god service og fik en del stofprøver med hjem. Levering også upåklagelig.

Besvarelse fra MAKE nordic
Bestilling samt levering gik rigtig fint :-)

Besvarelse fra MAKE nordic
Meget god og kompetent service i showroom, levering til tiden, fantastisk sofa i top kvalitet!

Besvarelse fra MAKE nordic
Super oplevelse. Vi er så glade fra begge vores sofaborde fra MakeNordic.

Besvarelse fra MAKE nordic
Jeg har lige modtaget min nye modulsofa i mørkerødt stof. Den er lige som jeg ønskede mig. Jeg modtog professionel hjælp til at vælge sofaen og betrækket. Jeg er så tilfreds😊

Besvarelse fra MAKE nordic
Super flotte sofaer i lækkert stof (valgte re-wool). Brugervenligt designværktøj. Nem at samle. Super god oplevelse

Besvarelse fra MAKE nordic
Rigtig god kundeservice og fantastiske møbler 😍

Besvarelse fra MAKE nordic
Virkelig god service i showroom, levering til tiden, vanvittig flot sofa🙌

Besvarelse fra MAKE nordic
Kan klart anbefale holmen spisebordet, rigtig flot og god kvalitet.

Virkelig god service.
Vi vil 100% anbefale MAKE Nordic til andre.

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi besøgte Make Nordics showroom i Nordhavn for at vælge stof, hvorefter bestilling og sammensætning af Basecamp XL på deres hjemmeside var både enkel og intuitiv.
Levering og kommunikation forløb helt uden problemer. Et ekstra plus er, at Make Nordic først trækker betalingen ved levering, hvilket gør hele købsoplevelsen tryg og tillidsvækkende.
Leveringsgebyret er jeg dog noget forundret over..
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi skulle have udvidet vores sofa med et ekstra modul. Vi blev guidet godt via telefon, og det passede perfekt i både farve og kvalitet.
Levering blev på den aftalte tid, og med fin fleksibilitet i tidspunkt på dagen.
Vi er meget tilfredse, og nu kan vi sidde hele familien i sofaen.
Kan klart anbefale.

Besvarelse fra MAKE nordic
6 ugers ventetid blev overholdt. Vi er meget glade for vores sofa som var let at designe via hjemmesiden. Farver og stof er let at finde rundt i ved bestilling.
Kan varmt anb makenordic

Besvarelse fra MAKE nordic
Jeg købte en sofa, som skulle leveres til udlandet, og her var Make Nordic virkelig imødekommende og klar til at hjælpe hele vejen igennem processen. Det gjorde det hele langt nemmere, end jeg havde forventet.
Sofaen er præcis, som den skal være.

Besvarelse fra MAKE nordic
Personlig og engageret betjening. Lise kan huske mig fra tidligere besøg, og hvad jeg har købt. Hun lytter til mine behov og ønsker, og hun engagerer sig i at finde den helt rigtige løsning til vores hjem.

Besvarelse fra MAKE nordic
Vi er meget glade for det nye runde spisebord med tillægsplader. Muligheden for at få et ret lille bord (110 cm i diameter) i lækker oliebehandlet eg, var lige noget for os, som skal flytte i mindre lejlighed.
Fin service hele vejen igennem, og det blev leveret til tiden

Besvarelse fra MAKE nordic
Jeg bestilte min cupmug på nettet, det var nemt og bekvemt og i løbet af få dage, kunne jeg hente den fine hylde i min pakke biks ♥️

Besvarelse fra MAKE nordic
Smukt produkt i god kvalitet.
Hjælpsom og imødekommende personale