makeitspecial.se Anmeldelser 116

4,8

Vi beställde varor till ett dop för vår son. När vi fick varorna fick vi dessutom ett personligt meddelande från ägarna av hemsidan, vilket kändes mycket trevligt och personligt. En vara saknades v... Se mere

Aldrig varit så nöjd med ett företag som denna. Fick oerhört bra personlig service som hjälpte mig att finna specifik färg som jag hade önskat samt hjälpt mig att få hem paketet skyndsamt. Inte no... Se mere

Min beställning kom bort i posten men så fort jag kontaktade er så skickade ni en ny beställning och jag fick den på 2 dagar + en personlig hälsning. Så uppskattat! Tack igen för otroligt fina julkulo... Se mere

Super nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera. Nu har jag allt jag behöver till min dotters kalas :). Kommer fortsätta handla hos er. Mycket bra priser och bra kvalité på alla saker jag beställt!... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Svensk e-handel med festdekorationer.

4,8

Fantastisk Hemsida

Fantastisk Hemsida, allt jag behövde fanns att klicka hem.
rekommenderar den till alla!

20. juni 2020

Hej!
Tusen tack för din rekommendation! Vi uppskattar det enormt!
Vi önskar dig en fortsatt fin sommar!

Makeitspecial.se

Fantastisk sida med så mycket vackra…

Fantastisk sida med så mycket vackra dekorationer och tips! Rekmonderas starkt! Otroligt bra service och leverans. Kommer beställa härifrån hädanefter till alla event.

Besvarelse fra makeitspecial.se

Hej Amanda! Vi blir oerhört glada att vi kan vara till hjälps och förgylla era dagar. Tusen tack! På återseende!

Supernöjd med min beställning

Supernöjd med min beställning! 🤩 Så himla fina färger! 🌸

Besvarelse fra makeitspecial.se

Hej Pernilla! Vad härligt att höra! Det betyder mycket för oss! Välkommen åter!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt!
Solklart val inför nästa kalas!

Besvarelse fra makeitspecial.se

Hej Therese! Det meddelandet glädjer oss enormt! Vi ser fram emot nästa kalas vi med!
Makeitspecial.se

Brett sortiment med snabb leverans!

Supersnabb leverans!! Hittade verkligen ALLT jag behövde till min systers baby shower på denna sida! 🤩

Hej Martina!
Tack för dina fina ord! Hoppas blivande mamman blev nöjd och glad över denna tillställning. Ett minne för livet!

Makeitspecial.se

Mycket bra och snabb service

Mycket bra och snabb service! Fina produkter dessutom. Fick hem mitt paket med en liten personlig hälsning. Så fint!

Hej Linda!
Tack så mycket! Vi blir oerhört glada att vi kunde göra det lilla extra för dig!

Super nöjd!

Hej Esther!
Tack för dina fina ord, hoppas kalaset blev lyckat och dottern blev super glad!
Varmt välkommen åter!

Fantastiskt företag

Fantastiskt företag! Så fina saker och jättetrevligt bemötande
Kan varmt rekommendera

Hej Sara!

Tusen tack för att Du tog dig tid att skriva om oss. Vi blir så glada!

Önskar dig en härlig dag!

Rekommenderar verkligen !

Jättefina produkter för bra pris, bra service och snabb leverans . Jättenöjd kommer fortsätta handla hos er. Väldigt bra kvalite på grejerna också ;)
5 av 5 😃

Hej!
Tusen tack! Varmt välkommen åter!

Makeitspecial.se

Så super nöjd med service och…

Så super nöjd med service och produkterna jag beställde av Makeitspecial! Bra priser god service och grym kvalité.
Tack för allt!

12. juni 2020

Besvarelse fra makeitspecial.se

Tusen tack för att du delar med dig, vi blir enormt glada över dessa fina ord!