makeitspecial.se Anmeldelser 116

4,8

Aldrig varit så nöjd med ett företag som denna. Fick oerhört bra personlig service som hjälpte mig att finna specifik färg som jag hade önskat samt hjälpt mig att få hem paketet skyndsamt. Inte no... Se mere

Min beställning kom bort i posten men så fort jag kontaktade er så skickade ni en ny beställning och jag fick den på 2 dagar + en personlig hälsning. Så uppskattat! Tack igen för otroligt fina julkulo... Se mere

Super nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera. Nu har jag allt jag behöver till min dotters kalas :). Kommer fortsätta handla hos er. Mycket bra priser och bra kvalité på alla saker jag beställt!... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Svensk e-handel med festdekorationer.

4,8

Lika fin som jag hoppades på

Lika fin som jag hoppades på! Älskar!

4. december 2020

Hej Josefin!
Vi blir så glada över dessa fina ord! Tack så jätte mycket!

Kanon!

Snabb leverans, inga konstigheter

3. december 2020

Hej Malin!
Tack så mycket för dina fina ord! Varmt välkommen åter!

Makeitspecial.se

Så mysigt och personligt när man får…

Så mysigt och personligt när man får ett handskrivet blad av er

22. november 2020

Hej Shabnam!
Tusen tusen tack för dina fina ord! Det värmer verkligen!

Varmt välkommen tillbaka!
Med vänlig hälsning Makeitspecial.se

Nöjd!

Fina saker, snabb leverans. Jättenöjd!

19. november 2020

Besvarelse fra makeitspecial.se

Hej Ann! Vad härligt att höra! Det betyder mycket för oss! Välkommen åter!

Makeitspecial.se

Väldigt nöjd med min beställning.

Väldigt nöjd med min beställning.
Himla fint ballong till farsdag med text på.

Besvarelse fra makeitspecial.se

Hej Atena! Vad härligt att höra att du är nöjd! Det betyder mycket för oss!
Välkommen åter!

Fantastisk

Snabb leverans och jättefin vimpel

Hej Mikaela!
Tusen tack för dessa fina ord! Det betyder mycket för oss! Välkommen åter!

Väldigt fina presenter

Väldigt fina presenter, god kvalitet på julgranskulor med namn. Fin service och personligt meddelande de lagt ned tid på. Omsorg med speciell känsla.

Hej Anna!
Dina ord betyder mycket för oss! Tusen tack för att Du delar med dig av din upplevelse, vi är så glada över dessa uppskattande ord. TACK!
Bästa hälsningar

Besvarelse fra makeitspecial.se

Hej hej! Tusen tusen tack! Vi är så glada att Du är så nöjd!

Med vänlig hälsning Makeitspecial.se

Väldigt nöjd med den personliga…

Väldigt nöjd med den personliga servicen ni erbjöd mig då jag ville ha en matchande julkula för lillasyster.

13. november 2020

Hej hej!
Många många tack för dessa fina ord! Vi är också glada att allt blev så fint!
Må så gott & varmt välkommen åter!

Dopbeställning

Vi beställde varor till ett dop för vår son. När vi fick varorna fick vi dessutom ett personligt meddelande från ägarna av hemsidan, vilket kändes mycket trevligt och personligt. En vara saknades vid leveransen men den skickades genast nästa dag med extra kompensation.

Rekommenderas.

11. november 2020

Hej Micke,
Vi är så glada att allt gick fint och är så tacksamma för din förståelse & fina bemötande! Tack så jättemycket för dessa fina ord. Dopet blev säkert ett minne för livet!

Hej Jonas!
Vad fint av dig att ta dig tid och skriva en rekommendation här! Vi uppskattar det! Tusen tack för dessa fina ord och tack för ert stöd!

Snabb leverans

Snabb leverans, trevligt handskrivet tackkort och inslaget i fint silkespapper. Bra artiklar.

9. november 2020

Hej Ulrica!
Vad fint av dig att ta dig tid och skriva en rekommendation här! Vi uppskattar det! Varmt välkommen åter!
Må så gott!

Snabb leverans

Snabb leverans. Fina saker. Gulligt personligt meddelande i paketet. Tack för fin service! Kommer absolut handla igen! 😃

22. oktober 2020

Hej Jennifer!
Tusen tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att Du är så nöjd! Varmt välkommen tillbaka!

Super fina saker

Super fina saker. Och väldigt fint att få ett handskrivet litet brev till 🤗

16. oktober 2020

Hej!
Tusen tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att Du är så nöjd!