makeitspecial.se Anmeldelser 116

4,8

Vi beställde varor till ett dop för vår son. När vi fick varorna fick vi dessutom ett personligt meddelande från ägarna av hemsidan, vilket kändes mycket trevligt och personligt. En vara saknades v... Se mere

Aldrig varit så nöjd med ett företag som denna. Fick oerhört bra personlig service som hjälpte mig att finna specifik färg som jag hade önskat samt hjälpt mig att få hem paketet skyndsamt. Inte no... Se mere

Super nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera. Nu har jag allt jag behöver till min dotters kalas :). Kommer fortsätta handla hos er. Mycket bra priser och bra kvalité på alla saker jag beställt!... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Svensk e-handel med festdekorationer.

4,8

Varorna levererades snabbt och var…

Varorna levererades snabbt och var fina. Det som var synd var att det fattades en del i beställningen som hade glömts läggas i.

10. marts 2021

Hej Marie,
Tack snälla för dessa fina ord. Tråkigt när det går lite för snabbt i packningen men vi löser allt på bästa möjliga sätt till slut. tack för vänligheten och förståelsen!
Önskar dig allt gott!
Glad Påsk!

Med vänliga hälsningar
Makeitspecial.se

Praktisk för att använda flertal gången…

Praktisk för att använda flertal gången men lite för plastig botten för att hålla upp alla ballonger. Behöver lite mer ”tyngd” nertill.

8. marts 2021

Hej Elli,
Tack för din recension för vår produkt! Vi rekommenderar att dekorera runt med stenar eller något annat dekorativt som matchar så allt är på plats. Alternativet att man blåser ballongerna lagom stora så att de inte blir för tunga.

Önskar dig allt gott och tveka inte höra av dig vid funderingar.
Med vänlig hälsning,

Vackra presentförpackningar

Vackra presentförpackningar, mycket bra pris och snabb leverans.
Stort tack!

2. marts 2021

Hej Torsten!
Vi blir så glada över dessa fina ord! Tack så mycket! Varmt välkommen tillbaka!

Makeitspecial.se

Vi är supernöjda med allt

Vi är supernöjda med allt. Rekommenderar!

1. marts 2021

Hej!
Stort stort tack för att ni tar er tid och skriva om oss. Så underbart att ni är nöjda! Varmt välkomna åter!

Makeitspecial.se

Snabb leverans av rätt saker

Snabb leverans av rätt saker - fantastiskt bra service!!

9. februar 2021

Tack Mia!
Det glädjer oss enormt att ni är nöjda! Tusen tack för dessa fina ord!

Toppen

Toppen service och snabb leverans

1. februar 2021

Hej Vanessa!
Uppskattar enormt dessa fina ord! Tusen tack!

Fina saker😍

3. januar 2021

Hej Åse!
Stort tack för dessa fina ord!
Välkommen åter & god fortsättning!

Världens bästa service

Världens bästa service, någonsin! Super snabb leverans, en söt personlig hälsning och en gåva på köpet❤️

3. januar 2021

Hej Erica!
Dessa ord betyder mycket för oss! TACK för att du väljer oss som vår första kund och återkommande kund! TACK!

Ett lyckat nyår!

Snabb leverans!

2. januar 2021

Besvarelse fra makeitspecial.se

Hej Mia! Tusen tack! Vad glada vi blir att du blev så nöjd!
God fortsättning!

Makeitspecial.se

Allt var paketerat så fint och till och…

Allt var paketerat så fint och till och med ett handskrivet brev följde med, då blir man extra glad!

11. december 2020

Hej Hanna!
Tusen tusen tack! Det värmer verkligen! Vi är så glada att Du är så nöjd!
Varmt välkommen tillbaka!
Med vänlig hälsning Makeitspecial.se

Jättefina

Jättefina! Kom snabbt hem i brevlådan!

11. december 2020

Hej Erika!
Vi blir så glada över dessa fina ord! Tack så mycket! Alltid till ditt förfogande!

Makeitspecial.se

Min beställning kom bort i posten men…

Min beställning kom bort i posten men så fort jag kontaktade er så skickade ni en ny beställning och jag fick den på 2 dagar + en personlig hälsning. Så uppskattat! Tack igen för otroligt fina julkulor med personliga namn på.

10. december 2020

Hej Pernilla!
Vi blir så glada över dessa fina ord! Tack så mycket själv för din vänlighet, tålamod och fint bemötande!! Alltid till ditt förfogande!

Allt gick bra

Allt gick bra, beställde produkterna fick ett ordererkännande och mina produkter kom hela hem till mig, mycket bra.

10. december 2020

Hej Marie-Louise!
Vi blir oerhört glada över dessa fina ord!
Tack så mycket och varmt välkommen åter!

Superfin

Superfin. Bättre än förväntat

8. december 2020

Hej Melissa!
Tusen tusen tack! Vi blir så glada över dessa fina ord!

Alltid till ditt förfogande!

Med vänlig hälsning Makeitspecial.se

Service på toppnivå

Service på toppnivå!
Fina Julkulor

4. december 2020

Hej John!
Det är vi som ska tacka för att du väljer oss och för din vänlighet! Dessa ord betyder mycket!
Tusen tack & varmt välkommen åter!

Bästa hälsningar,