Vi har købt en jakke her for 10 dage siden og pengene er trukket og vi har ikke hørt noget fra dem. Jeg sender en mail til firmaets email på hjemmesiden . Det viser sig, at denne email ikke eksistere... Se mere

Vare de sendte havde intet tilfælles med den de havde i annoncen. Det skulle være læderjakke med foer lavet af lammepels. De sendte papirstynd polyesterjakke med foer der var ligeså. Efter lang tovtræ... Se mere

Som så mange andre her tjekkede jeg desværre først anmeldelserne efter jeg havde bestilt. Øv det er en træls lærestreg. Varerne er her 17 dage senere ikke nået frem endnu, og jeg kunne heller ikke a... Se mere

1,3

Dårlig

Hvis man kunne give 0 var det

Hvis man kunne give 0 var det, det de skulle have. Har bestilt en vare for over 4 uger siden og har stadig ikke modtaget den. Deres svar gang på gang er den er på vej. Og det er tydeligt at det er et standart var der kommer hver gang.

19. november 2024

Svindler firma

Svindler firma , hold jer langt væk 🤬.
Varene de sælger er ikke identiske med deres annoncer på hjemmesiden. De sender billig kina bras istedet..

18. november 2024

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne Kina-webshop!
Bestilte en jakke i str. small.
Leveringstid 1 mdr.
Da jakken dukker op har de sendt den i str. medium. Det viser sig at de har annulleret min ordre i str. small (uden at give mig besked), og lavet en ny ordre (med nyt ordre nr.) i str. medium.
Jakken er naturligvis for stor, og jeg beder Maja mode sende mig en returlabel (hvor de betaler porto), da de jo har leveret en forkert vare. Min skriftlige dialog bærer tydeligt præg af at det er en chatbot jeg skriver med, og den nægter at det er muligt at Maja mode betaler returforsendelsen. Den fabler om at jeg kan købe jakken til reduceret pris, da jeg så vil spare naturen for unødig CO2 da deres lager ligger i Kina!
Jeg har forsøgt at komme i tale med et menneske fra Maja mode, men chatbotten afviser også dette.

På websitet er der massere af (falske) positive Trustpilot anmeldelser, så jeg følte jeg var home safe.

Til Majamode: jeg ønsker fortsat at finde en løsning på den jakke i har sendt i forkert størrelse, så jeg vil sætte pris på at I kontakter mig asap.

4. november 2024

OBS MAJA MODE

OBS: SNYD OG BEDRAG.
17 oktober bestilte jeg en vinterfrakke 559,- og den er stadig ikke ankommet.
FOLKENS:
HUSK AT TJEKKE TRUSTPILOT

17. oktober 2024

Hold jeg langt væk!!!!

Varerne er her 17 dage senere ikke nået frem endnu, og jeg kunne heller ikke annullere - som andre skriver - efter 10 minutter, på trods af at deres handelsbetingelser siger 24 timer. Begrundelse ‘varen er afsendt’ men jf. tracking så blev den først det 10 dage senere. Så nu må jeg så bare vente på lonskrammel kalender som jeg skulle have brugt i sidste uge.
Hold Jer væk, det er min bedste anbefaling!

16. november 2024

Svindel og falsk markedsføring

Svindel og falsk markedsføring

Den kjole vi bestilte er ikke den vi modtager. De Beder os sende den til deres lager i Kina hvor vi betaler forsendelsesomlostkingerne.

Det er fup og svindel og vi anbefaler alle at ikke handle på majamode s hjemmeside

14. november 2024

Fupfirma som ikke følger der egne…

Fupfirma som ikke følger der egne handelsbetingelser, har bestil en vare som vil blive afsendt samme dag, penge bliver trukket med det samme, efter 3 dage er vare stadig ikke afsendt, så skriver jeg at jeg ønsker at annullere købet, men så er vare lige pludselig afsendt og kan derfor ikke annulleres fup fup fup
Så hold jer væk fra det kina firma

13. november 2024

Mage til fup-firma har vi sjældent…

Mage til fup-firma har vi sjældent oplevet. Vi bestilte een jakke - lige efter tjekkede jeg trustpilot fordi vi ikke skulle godkende med MitId ved betaling. Anmeldelser sagde alt. Vi annullerede hurtigt ordren 10 min efter men fik besked at varen var afsendt. Omg.
Pludselig havde vi bestilt to jakker fik vi besked på. Øh nej !!!
Vi spærrede konto men alligevel er der trukket for to jakker.
Har sendt flere mails men får robot-svar tilbage som ikke besvarer mine klager og krav om penge tilbage.
Fup fup fup

8. november 2024

Totalt dårlig stil

Totalt dårlig stil! tøj fra Kina og dække i Holland. Købt en frakke der slet ikke ligner billedet og mega ringe kvalitet! De lover man kan returnere varen. Det holder de IKKE! har skrevet med dem i dage, udfyldt returneringsblanket og trods dette modtager jeg kun: Tak, fordi du kontaktede os.

Tak for dit seneste køb hos os. Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med varens størrelse. Vi har et størrelsesskema på vores hjemmeside, og afhængigt af om produktet er for stort eller for lille, kan du bestille 1 størrelse større eller 1 størrelse mindre. Vi forstår, at du naturligvis ønsker en anden størrelse!

Vi er imod unødvendig forurening af miljøet, og vi ønsker ikke, at du returnerer din vare i dette tilfælde, da det er unødvendig skade på miljøet.

Vores løsning på dette er, at du kan bestille en ny størrelse fra vores hjemmeside med 50% rabat. På den måde sparer vi en returforsendelse til vores lager. Ud over miljøet er det også mere praktisk for dig.

Hvis du er enig i denne løsning, så lad mig det vide, så jeg kan generere rabatkoden til dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er enig med os. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Med venlig hilsen,
Team Maja Mode

7. november 2024

Nul stjerner hvis muligt.

Nul stjerner hvis muligt.

De køber billige vare fra Kina.
Tager total overpris.
Får først varen efter en måned.
Jeg prøvede at klage over dette men fik bare advide,at det var bare ærgerligt og de kunne ikke gøre noget og jeg kunne bare sende den retur.
Obs! Koster 149kr at returnere en vare.

5. november 2024

Hold jer væk fra Maja Mode

Har bestilt 2 trøjer, som efter noget skriveri frem og tilbage og leveringsstatus på forkert indhold i ordren, nu er modtaget.
Så er problemet nu, at trøjerne på ingen måde lever op til de mål, der er anført i str. guiden, og de er naturligvis alt for små.
Så nu er opstartet en mailkorrespondance om at få en returadresse, men har foreløbig fået en sang om, at man tænker co2-venligt og derfor helst ikke tager ordrer retur, men jeg kan vælge en anden størrelse,
Det bliver så et nej tak herfra, så vi må se hvordan diskussionen ender,

Kan således kun fraråde ALLE at holde sig langt væk fra Maja Mode.

4. november 2024

Bestilte en jakke ☹️virkelig dårlig…

Bestilte en jakke til 450kr ☹️virkelig dårlig kvalitet slet ikke som på billedet 😡 den er fra Kina 😪 og de vil ikke sende pengene tilbage . Kunne få 134 kr tilbage fra dem 😡SÅ KØB IKKE NOGET FRA DEN SIDE . Det er temu og wish tøj 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Og fik virkelig dårlig service .

3. november 2024

“Dansk” hjemmeside med kinesisk skrammel

“Dansk” hjemmeside, som i realiteten er hjemmehørende i Holland og som sælger billigt kinesisk skrammel. Vi købte en jakke til vores datter, som så fin ud på hjemmesiden, men som viste sig at være af elendig kvalitet. Dejligt at vi “kun” skulle vente 2 uger på levering.
Nu vil vi returnere jakken, men der skal man skrive en mail og forklare, hvorfor man vil returnere varen. Derefter bliver der taget stilling til, om man er berettiget til returnering.
Gå i en STOR bue udenom Maja Mode!

31. oktober 2024

Stadig ingen vare

Stadig ingen vare. Når jeg følger ordren, kommer der en færdigleveret vare frem fra 2021.

Når jeg henvender mig får jeg robotsvar med at der er travlt og længere leveringstid. Eller: din vare er på vej.

Jeg kan stadig ikke følge min vare.
Har erkendt at det med stor sandsynlighed er fake.

Så det har været en ærgerlig lærestreg

28. oktober 2024

Er dette din virksomhed?