“Dansk” hjemmeside, som i realiteten er hjemmehørende i Holland og som sælger billigt kinesisk skrammel. Vi købte en jakke til vores datter, som så fin ud på hjemmesiden, men som viste sig at være a... Se mere

Som så mange andre her tjekkede jeg desværre først anmeldelserne efter jeg havde bestilt. Øv det er en træls lærestreg. Varerne er her 17 dage senere ikke nået frem endnu, og jeg kunne heller ikke a... Se mere

1,3

Dårlig

Svindel

Vi har købt en jakke her for 10 dage siden og pengene er trukket og vi har ikke hørt noget fra dem. Jeg sender en mail til firmaets email på hjemmesiden . Det viser sig, at denne email ikke eksisterer. Total svindel.

15. september 2025

Fup butik!

Fup butik!
Har bestilt en jakke for snart 2 mdr siden og pengene er trukket. Stadig ikk fået den og de svare ikke på mail. Kun første gang at den var udsolgt.. jeg ville have mine penge igen- så hørte jeg ikke mere for dem.

Maja Mode er et fup og svindel firma

Maja Mode er et fup og svindel firma
Først er der lang ventetid så har jeg ikke hentet varen, så er varen kommet forkert, så kan de ikke finde den
Dette har stået på siden først i november og jeg har ingen taske fået
HOLD JER VÆK FRA MAJA MODE

6. november 2024

Fup og fidus

De skal faktisk have 0 stjerner. Elendige støvler der er mærket med forkert nummer, så støvlerne er ikke den størrelse, der står i bunden. Når jeg rykker efter en retur label, skriver de at jeg kan få en tredie del tilbage og beholde støvlerne, men det kan jeg ikke for støvlerne er for små. De er et fup og fidus firma. Køb ikke ved dem.

16. december 2024

Ægte læderjakke lavet af polyester

Vare de sendte havde intet tilfælles med den de havde i annoncen. Det skulle være læderjakke med foer lavet af lammepels. De sendte papirstynd polyesterjakke med foer der var ligeså. Efter lang tovtrækkeri og alt det p.i.s. de skrev om miljø startede de med forslag om 30% refundering. Det lykkedes med 50%. Snyd og bedrag, de kalder sig Nielsen, Majamode osv. Kig altid på Trustpilot først!!!

25. november 2024

Elendig service og skjulte omkostninger

Det tog mig lidt tid at skrive denne anmeldelse, da jeg skulle falde ned efter min (mands) oplevelse med denne virksomhed.

Min mand havde i købt en fødselsdagsgave til mig fra dette firma, der var alt for lille, da målene ikke stemmer overens med EU-mål. Han forsøgte at returnere en vare, men d skulle vise sig at være en umulig opgave uden at betale ekstra. Dette blev forklaret som et “miljøvenligt” initiativ. Men lad os være ærlige: Produktet blev sendt fra Kina – ikke just verdens mest miljøvenlige land. Det virker mere som en dårlig undskyldning for at beholde kundernes penge; desuden gad jeg også gerne ville, om produktet mon kommer fra de koncentrationslejre, der også stadig eksisterer i Kina. Uha, sikke et humanitært firma, vi har at gøre med her...

Til sidst vil jeg bare sige: Hvis I på majamode.com virkelig vil sælge jer selv som et firma, der værner om miljøet, så drop jeres forsendelser fra Kina og vær ærlige over for jeres kunder. Jeg kan kun anbefale andre at holde sig langt væk fra denne virksomhed.

20. december 2024

Værste fusker firma

Værste fusker firma. Sender fra Kina. Har bestilt d 1/12, endnu ikke modtaget noget. Pengene er trukket. Røg desværre i med begge ben, da jeg fulgte et ønske fra Ønskeskyen. Skriver jævnligt at de skal tilbage betale mine penge, men ja det er jo bare en robot der svarer. Blev lovet d 12/12 at jeg inden for 72 timer ville modtage varen. Her d 19/12, er der endnu ikke sket noget. Kan kun nogle gange spore pakken, og der har den kun været i Kina. Tyveri!!! Aldrig mere

19. december 2024

Nok noget af den væreste…

Nok noget af den væreste hjemmeside/butik i dk, ders billeder af tingene er slet ik det du modtager, du forventer et ordnligt produkt som billedet vises, men ender med og få noget som jeg mildt sagt vil sige katten har slæbt med ind, kvaliteten er så skod at selv et barn på 3 vil ku præsentere bedre, ventetiden er absurd når man igen får den kvalitet af det bæ de sælger, var første og sidste gang der blev handlet der, håber nogle går langt nok og få dem lukket ned med ders svindel...

15. december 2024

Svindel svindel svindel svindel!!!!

Svindel svindel svindel svindel!!!!

Køb ALDRIG noget på denne side!!!
Efter man har godkendt købet, og du har modtaget din kvittering, kommer der pludselig en ny kvittering med dobbelt bestilling. Nu har du pludselig købt 2 varer.
Jeg forsøgte desperat at annullere ordren, spærrede mit kort osv. men der var intet at gøre. Pengene blev trukket. Begge varer kom, og nu har jeg så bøvlet med at returnere, for det er en robot der svarer og det er tydeligt at de ikke ønsker jeg skal returnere.
Det koster mange penge at sende retur til Kina og skader miljøet, skriver de.
De tilbyder mig så rabat på 30 % hvis jeg beholder varerne.
Jeg er SÅ rasende. Vil sgu ikke have rabat på varer, som jeg ikke har bestilt.
OG jeg forstår sket ikke det er muligt, at de kan trække dobbelt betaling, når det ikke er det beløb der, som jeg har godkendt via mitid.
Nu skal jeg så sende varer retur med en omkostning på 200-300 kr. og så kan jeg jo bare krydse fingre for, at jeg får de lidt over 800kr tilbage, for et par jakker, der er i så dårlig kvalitet, at jeg ikke engang vil donere dem til Genbrug.

Jeg har søgt på firmaet, og fundet det på Google Maps. Det er et lille hus i Holland. Fedt!!

Så hold jer væk fra denne side. Please!!

1. december 2024

Skandaløst at jeg fik en anden vare end…

Skandaløst at jeg fik en anden vare end bestilt! De beklager og lover at hjælpe m.m. og INTET sker. Har efter snart to måneder ikke fået penge tilbage, og når jeg henvender mig, starter de forfra med beklagelse over "ulejligheden".
KØB ABSOLUT INTET HER

28. oktober 2024

KØB IKKE HOS DEM.........

KØB IKKE HOS DEM.........

Det er helt umuligt at få en vare sendt retur. De skriver lange mails, om alt muligt andet og sender aldrig oplysningerne på, hvordan man kan returnere varen.

Svindel firma.........

12. december 2024

Falsk hjemmeside

Falsk hjemmeside!!!
Udgiver sig for at være dansk, men er i virkeligheden kinesisk. Hold jer væk inden i mister jeres penge. Ikke engang sikkert i får jeres odre. Og hvis i gør, så er det i dårlig kvalitet

8. december 2024

Har modtaget en herrejakke i str

Har modtaget en herrejakke i str. medium, dette firma kender ikke til EU mål, jakken kan bruges til et barn på 10 år. Handler aldrig mere med Maja Mode 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

KØB ALDRIG HOLD JER VÆK.

KØB ALDRIG HOLD JER VÆK.
Jeg kan ikke få returneret en vare jeg har købt, nu tilbyder de mig 30% refusion hvis jeg beholder varen, hvad i alverden sker der, jeg vil da ikke betale 30% for en vare der koster mig 399,95 det vil sige min returbetaling vil koste mig kr. 279,95 kr.
De reklamerer med gratis returnering, på der hjemmeside og så beder de mig betale.
HOLD JER VÆK DET VÆRSTE FIRMA JEG HAR MØDT

Er dette din virksomhed?