Denne tatoveringsoplevelse vil jeg stærkt advare om. Min datter anastacia skulle tatoveret på armen med en rose hun selv havde tegnet og det blev til en potteplante en rigtig grim tatovering. Nu ska... Se mere
Første gang jeg skulle tatoveres var jeg lidt nervøs. Jeg fik min første tatovering af Niklas, Ubeklageligt kundeservice. Han gjorde sikker på at det ikke blev for meget, samt spurgte om vi skull... Se mere
Main Street Tattoo. Kan klart anbefales, suverænt service og personale virkelig hyggeligt og får en til at føle sig tilpas. De tager hånd om en fra start til slut. Artisterne ligger et godt stykke hån... Se mere
Main street tattoo i Fredericia har altid haft god kundeservice og været hurtig til at svare ! Har kun haft positiv oplevelser og glæder mig til mange flere timer ! De husker altid at kunden s... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er en kæde af tatovør butikker i Danmark. Hos Main Street Tattoo er kvalitet vores varemærke & kommer altid i første række. Vi bruger kun blæk fra godkendte producenter. Vi har nogle af landets bedste tatovører & kan tilbyde de fleste stilarter.
Købmagergade 31, 7000, Fredericia, Danmark
- 71993665
- info@mainstreettattoo.dk
- mainstreettattoo.dk
Tusset idag a Sara blev perfect kan…
Tusset idag a Sara blev perfect kan 120%anbefales kommer tilbage mange gange i nu pga deres fantastiske måneds tilbud og tus arbejde,,for kun 1500kr for du 4timer hver måned det må da siges at være en fantastisk pris.. 😀😀😀😀👌👌👌👌
Thanks so much Raul S in Nyborg
Main street Nyborg
Har fået 3 fra Nyborg afd. Er fuldt ud tilfreds, og kommer tilbage efter flere.
Fuldt ud tilfreds!
Super service samt rådgivning 👍…
Super service samt rådgivning 👍 Fredericia Nicklas kan anbefales 😊😊
Super tilfreds med det stykke arbejde…
Super tilfreds med det stykke arbejde de har lavet på mig i Fredericia
Super fin service
Super fin service, behagelig betjenting og godt udført arbejde. Klart anbefale til andre 😎🤘🏻
Fik lavet en veninde tatovering i…
Fik lavet en veninde tatovering i Fredericia kan kun sige jeg kommer igen 😁
Super behagelig menneske
Super behagelig menneske, og ikke mindst super gode tatovører. Det er ikke sidste gang jeg kommer her
Jeg er idag blevet tatoveret af Nicklas…
Jeg er idag blevet tatoveret af Nicklas fra main Street i Fredericia. Super service og mega godt arbejde! 5 stjerner herfra ☀️
Super gode tatovøre og super behagelige…
Super gode tatovøre og super behagelige mennesker, ikke sidste gang jeg kommer
God oplevelse i Fredericia
God oplevelse i Fredericia, med god service fra Nicklas. Kommer med glæde igen
Behagelig oplevelse
Behagelig oplevelse, og rigtig flot arbejde! Tak til main street tattoo Fredericia og Nicklas! Bliver ikke sidste gang jeg kommer her :))
Rigtig god service og super resultat i…
Rigtig god service og super resultat i main street tattoo. Niklas kan sit kram!
Rigtig god betjening ved Niklas.
Fredericia Main tattoo Nicklas
Fik lige den tatovering jeg have ønsket mig, Nicklas er super dygtig til hans arbejde 😀Jeg kan varmt anbefale ham til alle andre 😀
Fantastisk oplevelse i Main street…
Fantastisk oplevelse i Main street Fredericia 👌🏼👌🏼
Fed oplevelse i main street Fredericia
Fed oplevelse i main street Fredericia, søde mennesker og dejligt sted, kan klart anbefales 😊
Super god service
Super god service, Nicklas i Fredericia afdelingen tatoverer som en drøm, han er hurtig og dygtig. Helt sikkert ikke mit sidste besøg herinde.