Main Street Tattoo Anmeldelser 293

4,0

Denne tatoveringsoplevelse vil jeg stærkt advare om. Min datter anastacia skulle tatoveret på armen med en rose hun selv havde tegnet og det blev til en potteplante en rigtig grim tatovering. Nu ska... Se mere

Første gang jeg skulle tatoveres var jeg lidt nervøs. Jeg fik min første tatovering af Niklas, Ubeklageligt kundeservice. Han gjorde sikker på at det ikke blev for meget, samt spurgte om vi skull... Se mere

Main Street Tattoo. Kan klart anbefales, suverænt service og personale virkelig hyggeligt og får en til at føle sig tilpas. De tager hånd om en fra start til slut. Artisterne ligger et godt stykke hån... Se mere

Main street tattoo i Fredericia har altid haft god kundeservice og været hurtig til at svare ! Har kun haft positiv oplevelser og glæder mig til mange flere timer ! De husker altid at kunden s... Se mere

1. Tatovør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er en kæde af tatovør butikker i Danmark. Hos Main Street Tattoo er kvalitet vores varemærke & kommer altid i første række. Vi bruger kun blæk fra godkendte producenter. Vi har nogle af landets bedste tatovører & kan tilbyde de fleste stilarter.

4,0

God

Denne tatoveringsoplevelse vil jeg…

Denne tatoveringsoplevelse vil jeg stærkt advare om.
Min datter anastacia skulle tatoveret på armen med en rose hun selv havde tegnet og det blev til en potteplante en rigtig grim tatovering. Nu skal der så laves en cover up til 4000. Det burde main street betale som erstatning. Fy føj gå aldrig til dem. Kunne jeg undvære 1 stjerne havde jeg gjort det.

16. juni 2022

Ellers tak..

Jeg fik i oktober måned startet på min højre underarm i Fredericia, som vi ikke nåede helt i mål med på dagen da kroppen sagde fra.. Vi aftalte efterfølgende at jeg skulle sende nogle billeder og videoer når den var helet, hvilket jeg også gjorde... Siden da er det blevet til "jeg vender lige tilbage i morgen" uden der så er kommet respons. Senest er det blevet til "er du villig til at komme hjem til mig og få det sidste lavet. Der er lige sket alverdens ting"
Jeg vil sku ikke anbefale andre dette sted... Medmindre dårlig kommunikation og halv færdige projekter er hvad man går efter..

13. februar 2022

Mainstreet tattoo Fredericia

Mainstreet tattoo Fredericia

Skulle have en lille feminin tatovering på mit venstre håndled. Den endte med at blive klodset og grim. Føj...

Vh Else Damsgaard

24. november 2021

Dårlig service

I starten af August skulle jeg have min tatoo lavet men de havde booket den forkerte dato end hvad der var aftalt.
Så får jeg 2 x sygemeldinger og så giver jeg dem datoer på hvornår jeg ellers kan men de svare ikke tilbage. Jeg har betalt 1000 kr i dep. Og dem kræver jeg så tilbage da min tålmodighed er sluppet op.
Jeg får lovning på mine penge når medarbejderne har fået deres løn. Men jeg modtager intet og nu står jeg og skal kæmpe for at få mine penge tilbage i midten af November måned. Ikke en kundeservice jeg kan belære mig med.
Og vil klart ikke anbefale dem til nogen.

17. november 2021

Jesper = super elev

Har lige fået rettet op på en tattoo af Jesper som pt “kun” er elev
Super cool person som går op i sit arbejde..

5 stjerner til Jesper fra mig

Kan kun anbefale at komme under nålen af Jesper som holder til i Fredericia

16. september 2021

Første Tatovering

Første gang jeg skulle tatoveres var jeg lidt nervøs.
Jeg fik min første tatovering af Niklas, Ubeklageligt kundeservice.
Han gjorde sikker på at det ikke blev for meget, samt spurgte om vi skulle holde nogle pauser. Hvilket jeg satte meget pris på selvom jeg ikke fik dem brugt :)

Personale Rating 10/10
Customer Service 10/10

24. juni 2021

Vil give Mainstreet Tatovering Nyborg…

Vil give Mainstreet Tatovering Nyborg og ligeledes Mainstreet Frederecia mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk atmosfære, god hygiejne og som kunde er man 100% I fokus.
Så absolut mine klare anbefalinger

Fantastik arbejde

Fik min første tatovering som nu 56 år i Århus hos Jesper. En meget flot ankeltatoo, som der blev meget tid på at få lavet til det rigtige motiv. Den er bare blevet så flot. Han er bare super dygtig og en skøn fyr med venlig betjening. Kan kun anbefales.