Heel mooi boek! Zeker een aanradertje om op een specr manier leuke, momenten vast te leggen. Het is ook binnen de geschatte leeftijd aangekomen!
Se, hvad kunderne siger
Echt super goed gedaan, leuk en leerzaam verhaal van gemaakt gebruik makend van een aantal trefwoorden die je zelf moet doorgeven. Een klein minpuntje, de levering duurde in mijn geval langer dan voor... Se mere
Top-ervaring. We hebben geen foto of geen filmpje van de ontvangst van het boekje, maar de reacties van kinderen, ouders en vrienden zijn ronduit schitterend. Echt goed werk. De boekjes zijn prima, en... Se mere
Deze boekjes zijn zo leuk en creatief en spreken de persoon die ze leest zo aan want het zijn bekende personen en verhalen een pluspunt is de nieuwe voorlees mogelijkheid. Zo leuk voor op vakantie.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Creëer een uniek gepersonaliseerd kinderboek met AI, speciaal voor elk kind. Laat een op maat gemaakt verhaal en schitterende illustraties tot leven komen.
Kontaktoplysninger
Belgien
- magischkinderboek.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Toch wel wat fouten
Toch wel wat fouten. Ineens heeft mijn kleinzoon een staartje. De grootste fout vind ik toch, dat mijn kleinzoon op een bladzijde 3 armen heeft.

Besvarelse fra Magisch Kinderboek
Kinderen zijn er gek op
Boek is heel mooi! De kinderen zijn er echt gek op. Ook de printkwaliteit is goed.
Een aanrader voor elke opa
Als kerstgeschenk voor mijn kleinzoon van 9 jaar konden we geen beter passend cadeau verzinnen om de geweldige band te schetsen tussen een opa en zijn kleinzoon van 9 jaar en tegelijkertijd een belangrijke levensles mee te geven, namelijk steeds doorzetten, ook als het moeilijk gaat. Hij is namelijk zot van mountainbike en dit verhaal was hier dan ook op geïnspireerd. Dank aan Magisch Kinderboek voor het mooie resultaat
Prachtige boeken en je kunt alles samen…
Prachtige boeken en je kunt alles samen stellen zelf of je verhaal na lezen en zelf verbeteren
Het is een heel uniek en mooi…
Het is een heel uniek en mooi geschreven boek !
Super mooie kwaliteit en verhaal
Super mooie kwaliteit en verhaal. Personages lijken levensecht. Snelle verzending en betaalbare prijs.
Pico Bello !!!
het gezicht van de "ontvanger" van zo'n gepersonaliseerd boek zegt genoeg!
Zéér vlot om te maken met een schitterend resultaat !
Geen boek ontvangen na weken wachten en…
Geen boek ontvangen na weken wachten en geen klantendienst om te bellen!

Besvarelse fra Magisch Kinderboek
herinneringen voor later
Heb vandaag mijn 6e boek ontvangen, het zijn stuk voor stuk pareltjes en mooie herinneringen voor de kleinkinderen! Prima prijs /kwaliteit
Wauw
Naar aanleiding van onze input is er een fraai verhaal/boek ontstaan.
De strip figuren zijn ontzettend goed gelukt en zeer gelijkend..
Wij zijn blij met dit mooie gepersonaliseerde geschenk dat wij kunnen geven aan onze oogappel.
je eigen verhaaltje maken - schitterend
Mooi resultaat en het lukte mij wel. Mijn kleindochtertje herkende haar nichtje en neef in het boek. Het is iets persoonlijk. Wil graag in de toekomst eentje maken maar met meer personnage en dat lukt nog niet.
We stonden versteld van het boek
We stonden versteld van het boek, we geven het als cadeau aan ons kleinkind onder de kerstboom maar onze zoon Andy (heeft een beperking)was vol lof over het boek ,mooie foto's met een mooi verhaal! Ook wij vonden het een mooi verhaal met mooie foto's het is écht een waardige boek van kwaliteit en mooi leesbaar ! Nu afwachten wat ons kleinkind er zal van vinden !
Super !
Super mooi boek, met leuke herinneringen voor later.
Leuk dat je de personages, de tekst, de thema's,... zelf kunt ontwerpen & aanpassen.
Zeer goede kwaliteit & snel geleverd.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.