Wat een prachtig boek! Kwaliteit is TOP! Heel mooi van kleuren en de gelijkenis is treffend! Wij zullen zeer zeker vervolgverhalen bestellen bij jullie!
Se, hvad kunderne siger
Heel mooi boek ontvangen. Hele mooie kwaliteit, mooie kleuren, leuke tekeningen. Klantendienst heel vriendelijk. Enkel de bezorging zou ik anders doen. Ze werken met Dpd en dat is echt drama per dram... Se mere
Eerst een voorbeeld in email gekregen, Je kan het zelf nog perfect aanpassen Ik zou het iedereen aanbevelen vooral een speciale gelegenheid Vb voor verjaardag
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Creëer een uniek gepersonaliseerd kinderboek met AI, speciaal voor elk kind. Laat een op maat gemaakt verhaal en schitterende illustraties tot leven komen.
Kontaktoplysninger
Belgien
- magischkinderboek.be
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een prachtig boek
Boek voor kleinkind
Een heel mooi boek.kleinkind was er blij mee.het luisterboek is ook goed alleen de namen worden niet goed uitgesproken das spijtig.
Super leuk cadeau
Heb het wel moeten naleven op typfoutjes maar na aanpassing heel tevreden mee !
Heel tof ..het boek was wel wat later…
Heel tof ..het boek was wel wat later .. er waren Leverling problemen..maar ik heb het fantastische boek. Top.
Heel mooi boek ontvangen
Enkel de bezorging zou ik anders doen. Ze werken met Dpd en dat is echt drama per drama. Boek kwijt, boek beschadigd, nieuw boek, opnieuw kwijt, opnieuw beschadigd...
Zo mooi...
Zo mooi en realistisch, ik hoop dat mijn kleindochtertje er veel plezier mee gaat hebben :)
Prachtig exemplaar
Eerst een voorbeeld in email gekregen,
Je kan het zelf nog perfect aanpassen
Ik zou het iedereen aanbevelen vooral een speciale gelegenheid
Vb voor verjaardag
Aanrader !
De tool is makkelijk in gebruik en het resultaat is heel leuk !
Boek is heel mooi en emotioneel waneer…
Boek is heel mooi en emotioneel waneer je alle hoogte en laagte punte opsomt van bv voorbije jare maken ze er zo een mooi verhaal van da je er leterlijk met een lach en een traan kunt op terug kijke
Juliette en de regenboogeenhoorn
Het was een zeer mooie, zeer goede kwaliteit, het verhaal was ook heel herkenbaar en juliette heeft er enorm van genoten, ook de dieren en andere personages waren eigenlijk heel goed weergegeven, een cadeau om jarenlang te koesteren😁👍
Ongelooflijk mooi geschenk om te geven, mooie kwaliteit, snelle levering
Heel mooi geschenk om aan iemand te geven. Heel mooie kwaliteit, snelle levering. Ik ben er zeker van dat ik er nog ga bestellen. Zou leuk zijn dat het niet alleen kinderboek is maar bv ook voor een huwelijk, 18de vetjaardag.....
Mijn droom werd tastbaar
Al jarenlang droomde ik ervan om een eigen kinderboek te schrijven. Dankzij de combinatie van AI en Magisch Kinderboek is die droom eindelijk werkelijkheid geworden.
Het proces was toegankelijk, motiverend en professioneel. Mijn verhaal bleef helemaal van mij, met de juiste ondersteuning in uitwerking en afwerking. Het resultaat maakt me oprecht trots.
Intussen heb ik zelfs een tweede boek besteld met een nieuw verhaal, wat voor mij het mooiste bewijs is van mijn vertrouwen in jullie aanpak.
Voor iedereen die twijfelt: ik kan Magisch Kinderboek van harte aanbevelen.
Dankbare groetjes,
Aline
Ik heb 2 boeken besteld tegen kerst…
Ik heb 2 boeken besteld tegen kerst 2025 en heb nog steeds geen 1 van de 2 ontvangen.

Besvarelse fra Magisch Kinderboek
Wat een mooi kado om te maken en te…
Wat een mooi kado om te maken en te geven. Ik heb mijn boek gemaakt voor mijn schoonbroer die 65 werd. Dus niet alleen voor kinderen ☺️👍
Fonkelende oogjes…
Mijn kleinzoon en kleindochter hun oogjes fonkelden en hun glimlach sprak boekdelen toen ik het boekje bovenhaalde en bleek dat zij de hoofdpersonages in het verhaal waren. Ik was positief verrast door de printkwaliteit, de herkenbaarheid van de personages en door de degelijke verhaallijn. Ook de mogelijkheid tot een persoonlijk voorwoord vind ik super. Fijne ervaring en ik zal er bij gelegenheid nog gebruik van maken.
Wat een prachtig boek goede kwaliteit…
Wat een prachtig boek goede kwaliteit en een mooie herinnering voor mijn kleinkind voor later hij vond het geweldig zijn verhaal met mij en mooie foto's .
Toch wel wat fouten
Toch wel wat fouten. Ineens heeft mijn kleinzoon een staartje. De grootste fout vind ik toch, dat mijn kleinzoon op een bladzijde 3 armen heeft.

Besvarelse fra Magisch Kinderboek
Kinderen zijn er gek op
Boek is heel mooi! De kinderen zijn er echt gek op. Ook de printkwaliteit is goed.
Een aanrader voor elke opa
Als kerstgeschenk voor mijn kleinzoon van 9 jaar konden we geen beter passend cadeau verzinnen om de geweldige band te schetsen tussen een opa en zijn kleinzoon van 9 jaar en tegelijkertijd een belangrijke levensles mee te geven, namelijk steeds doorzetten, ook als het moeilijk gaat. Hij is namelijk zot van mountainbike en dit verhaal was hier dan ook op geïnspireerd. Dank aan Magisch Kinderboek voor het mooie resultaat
Prachtige boeken en je kunt alles samen…
Prachtige boeken en je kunt alles samen stellen zelf of je verhaal na lezen en zelf verbeteren
Læs mere om andre typer anmeldelser.