Bestilte MagentoXperten til at udvikle et fragtmodul. Det var klaret før deadline og de har efterfølgende været søde til, at besvare mine mails indenfor kort tid. Er super tilfreds.
Jeg har fået udviklet en webshop efter mine ønsker og fik den kun lidt senere end ventet. En del af årsagen var også NETs langsomme behandlingstid, hvilket Magentoxperten ikke kan gøre for. Det er nem... Se mere
Trods mange forsinkelser grundet ferie, tung komunikation med Kinesisk logistik og betalings partner er vi omsider kommet live med en Hong Kong baseret webshop. (Som sælger og markedsfører i... Se mere
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Kristoffer i forbindelse med flytning af vores webshop, og har nu fået "kontrollen" tilbage over siden. Hele processen med flytning har taget 4 - 6 uge... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Magentoxperten.dk er et af Danmarks førende webbureauer specialiseret i Magento. Vi har mere end 5 års erfaring og har lavet mere end 200 komplette webshop løsninger. Vi er i dag over 10 i Magentoxperten.dk og har kontor i Aarhus C og i København K.
Nørrebrogade 18B, 8000, Aarhus C, Danmark
- kontakt@magentoxperten.dk
- magentoxperten.dk
Bestilte MagentoXperten til at udvikle…
Meget tilfreds
Til dags dato det absolut bedste webbureau jeg har benyttet mig af. Jeg tog kontakt til MagentoXperten pga at mit tidligere webbureau havde sprunget over hvor gærdet var lavest. Kristoffer fik dog heldigvis hurtig lokaliseret problemerne og det hele blev professionelt udbedret som aftalt. Efterfølgende har jeg også brugt dem til andre mindre ting, hvilket har været en positiv og tryg oplevelse. De får mine varmeste anbefalinger :-)
Absolut anbefalelseværdig bureau
Absolut anbefalelseværdig bureau. Magentoexperten står bag min hjemmeside "fishingforcompliments" og har hele vejen igennem vores forløb udvist en professionalisme og hjælpsomhed, som er guld værd, når man ikke selv har de stærkeste kompetencer indenfor dette område. Man har altid kunne ringe om hjælp eller råd, og "drengene" på kontoret sørger altid for at følge hurtig op på spørgsmål, problemer el. ligende. Jeg vil fortsat trygt arbejde videre med Magentoexperten, da jeg oplever gang på gang, at de udfører et ordentligt stykke arbejde.
Topprofessionelle samarbejdspartnere
Topprofessionelle samarbejdspartnere - min virksomhed har kun haft gode oplevelser med deres services.
Det'holder
Sjældent har jeg oplevet så professionelt et webbureau, de tager altid telefonen og er hurtige med at få løst de stillede opgaver.
Ganske enkelt fremragende. Deres samarbejde med epay om et abonnementsmodul har virkeligt givet pote. Det spiller bare!!
Faglært, kreativ, international hold
Jeg har været heldig til at arbejde med Kristoffer og Magentoexperten. Det er en faglært, kreativ, international hold, der sætter prioritet på kommunikation og altid finder den bedste løsning til kundernes behov. Jeg elskede at arbejde med dem, har fået meget erfaring og inspiration af deres kvalitetsarbejde.
Forbedret kundeoplevelse og stigning i online salg
Magentoxperten har flere gange hjulpet mig med at optimere min webshop. Det har været med til at vores salg på hjemmesiden er steget markant og generelt forbedret kundeoplevelsen på siden.
Kan varmt anbefale Megentoxperten til alle :)
Magento - så er det Magentoxperten.
Jeg har løbende arbejdet sammen med Kristoffer Hjerrild, og dermed holdet ved Magentoxperten. Der bliver svaret hurtigt på tingene og der bliver fundet en løsning på udfordringerne. Når det kommer til Magento, så har de min varmeste anbefaling.
Manglende kundeservice og dårlig oplevelse !
Til Magentoxperten !
Jeg har i mine 14 år som selvstændig aldrig oplevet så dårlig samarbejde med nogen, og blive behandlet så dårligt.
I starten af Marts bestilte jeg en opgave hos Magentoxperten, som jeg blev lovet færdig d. 31 marts, vi er nu i midten af juli, og min webside virker stadig ikke som den skal, efter i har haft fingrene i den.
Det var en enkelt opgave jeg bestilte. Jeg har en abonnements side, som skulle laves om til at kunne sælge til kunder på normalvis også.
Først startede magentoxperten med at ligge min side ned 14 dage i påsken, så jeg ikke kunne modtage ordre og alt mit påskesalg gik tabt.
Kunderne skrev til mig og var frustrerede over de ikke kunne ligge ordre. Jeg fik så at vide af ejeren, at så måtte vi finde noget kompensation. Det har jeg aldrig fået hellere ikke en undskyldning !
Herefter kan jeg kun sige, at det gik ned af bakke med opgaven. Jeg er enig med de andre som har givet dårlige anmeldelser af Magentoxperten her på truspilot.
Her er hvad nogen af dem siger ,som jeg kun kan nikke genkendende til.
En skriver Magentoxperten lavede gentagne fejl, og vi skulle bruge oceaner af tid på at få det rettet- Jeg havde nøjagtigt samme oplevelse. Der blev lavet så mange fejl, at det var tydeligt de ikke vidste, hvad de havde med at gøre.
En anden skriver, når man laver opgaver for folk, så bedes man venligst lave dem færdige- Her tænker jeg hvordan kan det være tilfredsstillende ikke at gøre sine opgaver færdige og få utilfredse kunder. De opgaver jeg har bestilt er aldrig blevet lavet færdige.
En tredje skriver at ejeren ikke reagere på mails eller tlf. opkald.- Her kan jeg kun sige, hvor er det dårlig stil ikke at svare på folks mail, når man er skyld i, at deres side ikke virker som den skal. Jeg har skrevet en mail for en måned siden til ejeren og har rykket, og der bliver ikke svaret.
Der er også en der skriver, at det har været værst med den dårlige kommunikation. - Der er jeg fuldt ud enig, jeg har aldrig haft så dårligt et samarbejde med nogen. Jeg forstår slet ikke hvordan man kan drive virksomhed på den måde. At man som ejer ikke forsøger at løse problemet. Jeg fik en undskyldning af en af de ansatte i forhold til, at de skulle have gået siden bedre igennem inden de startede. Det kunne du som ejer godt lære noget af, at man kan beklage at tingene går skævt og så forsøge at løse dem i stedet for at ignorere problemet. Jeg har aldrig oplevet så dårlig kommunikation fra noget firma .
Jeg er blevet efterladt med en side som havde nogle funktioner der virkede indtil i fik den i hænderne, jeg har dokumentation for at det virkede før og så ignorere du bare at få det lavet, så det virkede som før. Det er bare ikke iorden. Man skulle gerne kunne komme til jer og få lavet nogle ændringer på sin side uden i fjerner funktioner som ikke er aftalt. Jeg har skrevet til dig om det specifikke problem for en måned siden, og du ignorere det bare uden at svare.
En anden ting man skal passe på med, hvis man bruger Magentoxperten, som jeg også kan se gør sig gældende for nogen af de andre. Det er at de giver de andre udviklere skylden, som har arbejdet på ens side, hvis de ikke kan løse opgaven, så er det fordi ens side ikke er lavet korrekt. Her kan jeg kun sige at min side virkede upåklageligt indtil i fik den i hænderne, jeg har ikke tidligere haft problemer med den. Det har jeg nu, nu er jeg blevet efterladt med en side, der ikke har samme funktioner som den havde før. Og det er vel og mærke nogen funktioner, jeg ikke har bedt om at få fjernet.
Tilsidst vil jeg nævne. Pas på med at købe et af Magentoxpertens abonnements moduler. Vores modul er købt hos dem og virker ikke som det skal.
Nogen gange bliver en abonnent oprettet to gange og det gør at kunderne bliver sure. Jeg har gjort opmærksom på problemet og har ønsket de vil kigge på det mod extra betaling udover det projekt der skulle laves. Det har de hellere ikke gidet følge op på, så her kan jeg kun sige - vælg nogle andre der giver bedre kundeservice, følger op på tingene, og hvor man kan få en snak om tingene hvis det går galt. Det får du ikke hos dem, og jeg kan kun sige at i mine 14 år som selvstændig har jeg haft rigtig mange gode samarbejdspartnere. Bare ikke hos Magentoxperten. Jeg kan ikke anbefale dem til nogen.
God oplevelse
Vi har haft en særdeles god oplevelse med Magentoxperten. Magentoxperten har været med til at udvikle diverse tillægsfunktioner til vores Magento webshop. Kan varmt anbefales, alt forløb som aftalt.
Høj faglighed og kanon service med kunden i fokus!
Takket være Magentoekspertens sublime indsats har jeg fået akkurat den løsning jeg ønskede.
Fra 1. dag var de yderst åbne og utrolig gode til at sætte sig ind i vores problemstillinger for dermed at kunne supplere med de løsninger vi lige havde brug for. Magentoeksperten har en meget stor indsigt i alt hvad der sker på markedet for e-handel. Vi har endnu ikke fundet et område som de ikke har været i stand til at hjælpe os med.
Der er desuden en glimrende support og yderst servicemindede medarbejdere gør dem til en troværdig og kompetent samarbejdspartner.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre!
Som i navnet - eksperter helt ind til benet!
Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Teamet bag Magentoxperten.
Skal du have bygget en magento-webshop i Danmark er der for mig at se kun 1 rigtig løsning. Jeg købte for godt et år siden et modul de selv havde udviklet, og blev så imponeret over det håndværk, at jeg senere besluttede at lade dem bygge min webshop op i Magento.
Jeg havde længe rodet rundt i et efterhånden meget tungt shopify system, og den shop jeg selv havde opsat i Magento var mildest talt ubrugelig. Jeg henvendte mig derfor til Magentoxperten og sammen kom vi hurtigt frem til en super løsning.
Mener du det seriøst med din webshop skal du 1) have den bygget i Magento 2) have det gjort af Magentoxperten.dk! - Det kan klart anbefales.
Tak til Kristoffer og resten af teamet
Rigtig fin service og flinke medarbejdere, der står klar til at hjælpe!
Jeg har oplevet et godt samarbejde med Magentoxperten, der både har været professionelle og hjælpsomme, når man har brug for en hjælpende hånd. Jeg har været meget tilfreds med resultatet af deres arbejde, så stor anbefaling herfra!
Tak for samarbejdet :)
Udemærket løbende samarbejde
Efter over et års samarbejde med MX, må jeg indrømme at de er nogle flinke gutter, som ved hvad de har med at gøre. Mange af de opgaver vi har givet dem, har været meget tekniske da vi selv er et bureau, men de har altid formået at løse opgaverne.
Kan varmt anbefales herfra.
Kristian Daugaard
Lund & Co. Reklamebureau
Genialt koncept - super professionelt!
Lige fra første småopgaver til de større indgreb har magentoxperten været behjælpelig for vores virksomhed. Det har om nogen tjent sig ind, med den assistance vi har fået. Kan varmt anbefales!
Det der.... den stinker sgu langt væk af snyderi.
Når man laver opgaver for folk, så bedes man gerne lave dem færdig. Det har i ikke gjort, og det medføre desværre en 1 stjerne
I har lavet utrolig meget for min webshop, og meget er godt, men tingene blev bare ikke gjort færdig efter David stoppede, det dur ikke når man kalder sig professionel. Jeg har fået et helt andet firma til at stå for min shop, som desværre kan bekræfte at nogle af de basale moduler slet ikke er af god kvalitet. Som de jo så tydeligt siger det.” IWD modulerne er i mangeto-kredse dårlig programmeret, det burde i altså vide - Så hvorfor overhovedet bruge dem!!!!!”.
Men det jeg bliver mest gal over, er når i bliver opkrævet for manglede færdiggørelse af arbejde, så hører man intet fra jer. DET ER DÅRLIG STIL.
Maj 26/5 2015 opkræver i mig for et års Pacsoft modul fra tric –
juni 2015 skifter i mit betalte postdanmark modul fra Tric ud til jeres eget, Uden at i faktisk har fået lov til det. ( jeg gentager det lige UDEN I HAR FÅET LOV TIL DET)
Det har så ikke fungeret optimalt i flere måneder, og det først i slutningen af 2015 at jeg gør jeg opmærksom på problemet – hvorefter jeg beder jer om at genindsætte mit gamle modul.
Og ja i har sagt i gerne vil lave det for mig, men ærligt - jeg gider faktisk slet ikke have jeres modul, og jeg ser gerne at jeg selv for valget om i skal installerer jeres modul på MIN shop eller ej DET HAR JEG BARE IKKE FÅET.
I har taget de penge jeg oprindeligt betalte for det årlige Tric modul – jeg havde jo betalt for et helt år. Hvor er de penge? 1000,- plus de 2500,- for det Tric modul som desværre er udløbet i licens – det vil sige hvis jeg vil have det til at virke igen, skal jeg købe en hel ny licens. !!!!
Det betyder jo blot, at mine kunder ikke rigtig kan bruge det modul fra jer når de skal vælge hvor de vil hente pakkerne fra!!!
Min tilbuds side virker heller ikke, i har dog alligevel for længe siden modtaget mine penge. DÅRLIG STIL.
Der er en mange andre løse opgaver som kun er gjort delvis færdige… jeg fatter det altså bare ikke
refunderer de penge for det IKKE UDFØRTE ARBEJDE / MODULER OSV og de penge i bare har lusket til jeres egen lomme.

Dårlig oplevelse!
Vi har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med MagentoXperten, der har tilbageholdt betaling for hosting, vi ikke har fået, overskredet deadlines med mere end 2 måneder og pr email truet med at lukke vores site.
I december 2015 indgik vi et samarbejde med dem ift nogle konkrete opgaver der skulle laves på vores webshop, med start ultimo december og deadline 8 januar. MagentoXperten lavede gentagne gange fejl på fejl, og vi skulle bruge oceaner af tid på selv at finde disse fejl. Derudover viste det sig, at ingen af rettelserne/punkterne var blevet lavet på den engelske version (!!). Det måtte vi selv finde ud af! Alt i alt blev opgaverne først lavet færdig i starten af marts (!!!!!), og vi ville selvfølgelig ikke betale vores faktura før alt var færdigleveret. Det resulterede i, at MagentoXperten truede med at lukke vores side?! Og det på trods af, at der STADIG var fejl. Vi valgte at betale faktura selvom der var flere fejl fortsat, og blev lovet at fejlene blev lavet. Det blev de ikke. Samarbejdet kunne selvfølgelig ikke fortsætte herfra, selvom vi forsøgte at løse det.
Derudover har vi betalt for hosting hos Powerhosting for hele 2016 til MagentoXperten - men efter samarbejdet stoppede mente de, at de skulle beholde betalingen for de manglende 9 måneder, og at dette er vores tab?!
Sidst men ikke mindst, så nægtede MagentoXperten at udlevere info på vores ftp førend vi havde betalt et rykkergebyr på vores faktura. Et rykkergebyr der alene skyldtes MagentoXperten ikke havde leveret og der var fejl fortsat, hvorfor vi jo ikke betalte fakturaen.
Oven i hatten har vi i regi af et andet firma haft en dårlig oplevelse med dem tidligere - men vi troede på MagentoXpertens ord om, at det hele var blevet bedre og meget mere professionelt siden da. Det var det så ikke.
Kort sagt, brug ALDRIG MagentoXperten.
For yderligere uddybning kontakt mig gerne.
Mvh Mai Manniche, JEWLSCPH
Jeg svarer herunder på Kristoffer fra MagentoXpertens svar:
1. MagentoXperten havde inden I gav tilbud på de aftalte opgaver, fuld adgang til vores backend og ALLE informationer. At MagentoXperten fejlvurderer opgaven, skyldes alene manglende professionalisme.
2. Vi havde nogle klart fastsatte opgaver, alle andre opgaver ville blive taget efterfølgende. De opgaver I skulle løse blev fortsat leveret med fejl, som vi selv skulle finde. Det var i sig selv en vanvittig fejl, at I IKKE implementerede en eneste opgave på UK-version. Det taler for sig selv.
3. Vi har på INTET tidspunkt opsagt hosting, hvorfor skulle vi dog dette? Vi stoppede et samarbejde der ikke fungerede, og som i øvrigt ikke havde aftalt flere opgaver. Så reelt stoppede vi ikke et samarbejde, da der ikke var noget aftalt. Hosting var en seperat opgave, og I har fortsat tilbageholdt betaling for 9 måneder, dvs 799 kr x 9 måneder. Vi ser frem til at modtage dette beløb retur?

Effektive og professionelle
Efter 3-4 forskellige opgaver har jeg oplevet yderst professionelle og dygtige folk bag Magentoxperten. Tidsrammer overholdes og min oplevelse er meget høj effektivitet! Kan anbefales.
Perfekt!
Yderst hjælpsomme, fleksible, venlige og kompetente folk at arbejde med. Kun ros herfra!
Linda, Frisørlageret.dk

Professionelle og hjælpsomme
MagentoXperten hjalp mig med at optimere dele af min webshop og det gik helt problemfrit. Jeg fik en effektiv løsning til en fair pris og de var søde til at besvare spørgsmål og guide igennem processen.
Jeg vil helt klart anbefale MagentoXperten til andre der mangler hjælp til webshop løsninger.