Onlangs een piano gekocht bij Piano's Maene en zeer tevreden over de service! De toonzaal in Ruislede beschikt over een groot assortiment piano's. Je krijgt er de ruimte om de verschillende soorten pi... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Ik heb geen piano gekocht, maar een hoofdtelefoon van Yamaha, die bij mijn digitale Yamaha-piano past. De hoofdtelefoon bevalt uitstekend. Het zit comfortabel op mijn hoofd en het geluid is prachti... Se mere
We werden warm ontvangen door Marc. Na een korte uitleg van onze wensen kregen we een rondleiding en demonstratie. Aansluitend konden we verschillende elektrische piano's testen. We zijn uiteind... Se mere
We kregen er goed advies en er werd actief meegedacht over de mogelijkheden. We kregen alle tijd en ruimte om de verschillende piano's te beluisteren en te bespelen. Geen moeite was Connor teveel.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Familiebedrijf Piano’s Maene werd opgericht in 1938 door Albert Maene en Zulma Doutreloigne. Ondertussen, meer dan 85 jaar na de oprichting, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een gezonde KMO met zo'n 90 medewerkers (waarvan 30 in Nederland) en 8 vestigingen in België en Nederland. Onze Belgische hoofdzetel bevindt zich in Ruiselede (in de omgeving van Brugge), en verder zijn er showrooms in Gent, Brussel, Antwerpen, Oud-Rekem en het Nederlandse Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. Door ons divers aanbod, onze A-merken, onze grootte en onze kennis van de geschiedenis en toekomst van de piano, zijn we dé referentie in de pianowereld. De passie voor muziek en piano's is de voornaamste drijfveer van het team. De klant staat centraal in alles wat we doen. Direct klantencontact en gepersonaliseerde service zorgen ervoor dat de klant zich nog net evenveel koning voelt als in 1938, toen Albert en Zulma hun klanten in hun huis ontvingen met koffie en taart. Naast de verschillende showrooms, focussen we ook al van bij de oprichting op de ambacht van pianobouw. Ons atelier restaureert niet alleen waardevolle piano's en vleugels, maar bouwt ook zelf instrumenten: van replica's van historische pianofortes tot onze eigen Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel. Een serviceteam van meer dan 40 piano-experts vervolledigt het team en komt zowel thuis de piano of vleugel stemmen en onderhouden, als in de grootste concertzalen van België en Nederland de instrumenten stemmen voor de topconcerten.
De koning is klant, en de klant is koning!
Skrevet af virksomheden
- Onze missie: Onze passie delen en je inspireren om piano te spelen !
- Ons team van honderd enthousiaste, door piano en muziek gepassioneerde collega's in Nederland en België deelt graag zijn kennis met jou! We staan klaar om je te helpen ! Onze ervaren pianoconsultants zijn allemaal gepassioneerde en professioneel geschoolde pianisten, met kennis van akoestische en digitale piano's. Ze geven je met plezier een gepersonaliseerd advies en begeleiden je in het maken van de juiste keuze. Kom vrijblijvend langs in één van onze 9 showrooms in België en Nederland, of bezoek de webshop en chat live met een pianoconsultant.
Gratis geleverd (in België en Nederland)
5 jaar garantie op alle akoestische piano's, ook de tweedehands instrumenten.
Kontaktoplysninger
Industriestraat 42, 8755, Ruiselede, Belgien
- 051686437
- info@maene.be
- maene.be
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Problème de livraison retardée d’un…
Problème de livraison retardée d’un jour sans raison invoquée
Client oriented
L'accueil en magasin était très bien et la communication par courriel également. Le service de vente et de livraison conforme aux attentes.
Vanaf de eerste ontmoeting liep alles…
Vanaf de eerste ontmoeting liep alles mooi zoals we zelf ingesteld zijn..
1 puntje nog moet vervolg krijgen en is afgesproken, onze piano moet nog thuis gestemd worden wegens klein probleem.
Magasin de BXL Kevin pepers excellent.
Très bon suivi et très belle réactivité de Kevin Pepers. J'ai beaucoup apprécié malgré les retards de livraison dépendant de Yamaha.
Correcte info gekregen
Correcte info gekregen. Vriendelijke ontvangst en de kans gekregen om alles in alle rust te bekijken.
Goede voorlichting in de winkel
Goede voorlichting in de winkel, er werd de tijd voor genomen.
Piano voor op kot
Bij telefonisch contact werd deskundig gekozen voor de beste piano voor op mijn dochters kot! Zeer vriendelijke dame uit Gent aan de lijn gehad.
Très bon service
Très bon service. Conseiller très agréable et de bon conseils!!! Je recommande a 100%. Cadeau surprise de ma fille réussi!!!
Merci beaucoup !!
Aankoop eerste piano
Ik heb mijn eerste piano gekocht. Ik ben goed geholpen. Ik kon zelf nog niet spelen, dus hebben ze mij laten horen hoe de piano klinkt door voor te spelen. Ik krijg genoeg tijd om te beslissen welke ik wou.
De levering was minder vlot. De richturen van levering waren niet correct waardoor ik niet thuis was.
Great customer service and my order was…
Great customer service and my order was sent quickly. No damages to the (heavy!) package, the quality of the piano is very nice!
Fast Delivery was great
Fast Delivery was great! We bought our piano based on the reviews, glad we did.
We kregen tijdens een aangename babbel…
We kregen tijdens een aangename babbel de nodige uitleg…nadien hadden we voldoende ruimte om de verschillende piano’s te vergelijken. We voelden ons volledig op ons gemak.
Tout très bien
Conseiller très disponible et compétent au magasin. Une fois choisi le piano numérique, la commande et le payment via le site internet a été très simple et la livraison dans le délai indiqué.
Alles was top.
Alles, maar dan ook alles was top. Het bezoek aan de show room in Wommelgem, met de super vriendelijke Lieselotte, die ook de nodige vakkennis had en de verschillende piano’s kon demonstreren als een echte virtuoos. Ook de 2 gasten die de piano leverden waren super !!!
Vriendelijk en deskundig.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.