En struktureret og personlig betjening Det har været en stor fornøjelse at handle med Made To Fit, og processen har været smidig, præcis og vejledende i den rigtige vægtning. Jeg blev ført gru... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Made To Fit har hurtigt etableret sig som et foretrukket brand blandt danskere, når det gælder skræddersyede jakkesæt. Med en unik kombination af høj kvalitet og konkurrencedygtige priser (et komplet jakkesæt fra lidt over 3.500 kr.) skiller Made To Fit sig tydeligt ud fra mængden. Uanset om det er til den stilbevidste forretningsmand, der forventer højeste standard, eller til det perfekte bryllupsjakkesæt, hvor hver eneste detalje tæller, leverer Made To Fit en skræddersyet oplevelse i særklasse. Takket være avanceret 3D-opmåling, leveringstid på kun 3–6 uger og showrooms i både Hinnerup og Hvidovre, får du en personlig og gnidningsfri proces – fra første måling til færdigt jakkesæt. 📅 Book din tid her: madetofit.dk/booking
Skovstien 19, 8382, Hinnerup, Danmark
- 42 60 33 44
- info@madetofit.dk
- madetofit.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Rigtig god service fra start til slut
Rigtig god service fra start til slut. Virkelig god Rådgivning om alt. Feedback under hele processen.
Parkering lige ved døren
Super tilfreds.

Besvarelse fra Made To Fit
Lækre suits, god vejledning samt sparring og hurtigt levering.
I forbindelse med vores bryllup i efteråret, bestilte min bestman, far og jeg selv tid til opmåling af 3 jakkesæt hos Made To Fit - En lille håndfuld uger efter, vi havde været til opmåling i 3D-scanner fik vi leveret 3 smarte suits, som vi var super tilfredse med. Så kæmpe anbefaling herfra - Lækre suits, god vejledning samt sparring og hurtigt levering.

God betjening og kvalitet
Jeg købte et nyt jakkesæt, da jeg skulle til et bryllup i foråret. Opmålingen var en professionel oplevelse og de gode råd til valg af materialer, farver og snit var helt nødvendige for at komme igennem det store udvalg.
Jeg købte også en ekstra skjorte med bambus, som nu er min yndlingsskjorte. Den er så behagelig at have på, at jeg nok bliver nødt til at købe en mere.

Brylluppe outfit 10/10
Kontaktede Made To Fit før mig brylluppe for at sørge for at outfittet var i tip top stand til den store dag både for mig og bestman og kammerater. Tog den lange tur til Jylland sammen med 3 Fantastiske kammerater samt Bestman for at få opmål, fantastisk tur og Christian var yderst imødekommende og fantastisk professionel inde for netop de rigtige valg i forhold til diverse detaljer og farver.
Og kan ikke sige andet end WOW da dagen kom! Der er ikke et øje tørt. Alt sad lige i skabet! Kæmpe tak til Christian og Made to fit!
Kæmpe anbefaling og tøv ikke med at kontakte dem!

Kan klart anbefales
Vi har intet andet end gode ord at sætte på!
Fantastisk betjening, god service, hurtig levering og godt personale!
Tak for jeres hjælp midt i alt vores stress vedrørende vores bryllup den 26 august 2023, uden jer havde manden ikke fået sit drømme sæt!

Stærk anbefaling
Fik hentet mit nye jakkesæt d. 29/09 og er mere end tilfreds med produktet og hele oplevelsen!
Christian er en yderst kompetent og behagelig fyr, som leverer super service og gode produkter!
Jakkesættet sidder i skabet uden behov for justeringer og til en pris, som de færreste kan konkurrere med.
Made To Fit kan stærkt anbefales!

Besvarelse fra Made To Fit
Bestilte mit og min Best Man's…
Bestilte mit og min Best Man's jakkesæt, inkl. vest ved Made To Fit, og hele oplevelsen fra det første håndtryk i døren til afhentning af jakkesættene var helt fænomenal.
Vi fik en service der langt oversteg den meget fornuftige pris på jakkesættene.
At blive guidet af en ekspert igennem hele udvælgelsen af stof, knapper, syninger, farvekombinationer og hvad der ellers var, viste os at vi var i gode hænder.
Resultatet blev 2, for os, unikke jakkesæt som komplimenterede hinanden og hold den røde tråd for mit bryllup
Jeg kan kun anbefale Made To Fit og ved at næste gang jeg skal have et jakkesæt, så er det her jeg vender snuden hen.
Mest af alt fordi jeg faktisk gerne vil have hele oplevelsen hos Made To Fit igen, og jeg ved at det jeg får her, er ordentligt. 🙏
Så 1000 tak til jer!

Kæmpe anbefaling herfra!
Super oplevelse og helt igennem fantastisk service! Christian er meget behagelig og presser slet ikke på med, at jeg skal vælge de dyre løsninger frem for de mindre dyre løsninger - Vi fandt frem til præcis det jeg ville have!
Mit jakkesæt blev 10 gange bedre end jeg havde turde håbe på! Jeg gik og var lidt nervøs om jeg havde valgt det rigtige i ventetiden op til, at jeg skulle se og prøve jakkesættet, men var så positivt overrasket over resultatet og det hele spillede bare på vores store dag!
Nu glæder jeg mig bare til at jeg kan finde en undskyldning for at have det på igen!
Kæmpe anbefaling herfra! tøv ikke med at tage kontakt til Christian!

Besvarelse fra Made To Fit
Super oplevelse og gennemført…
Super behagelig oplevelse og gennemført god service - rart som en gut på 210cm endelig at have et suit der faktisk passer 👍🏻

KÆMPE ANBEFALING!!
Jeg er dybt taknemmelig for Christian fra Made to Fit! Han har skabt det mest utrolige jakkesæt til mig på min bryllups dag, som overskred alle mine forventninger. Fra starten af processen var Christian professionel, imødekommende og yderst opmærksom på mine ønsker. Han lyttede nøje til mine ideer og foreslog værdifulde tilpasninger for at skabe det perfekte design.
Kvalitet af tøjet er helt i top, og virkelig til en rigtigt fornuftigt pris!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Christian!

Super oplevelse
Virkelig professionel, engageret og hjælpsom service samt god kvalitet af jakkesæt og skjorte.

Fantastisk oplevelse hos Made to fit 👏
Jeg købte et jakkesæt, skjorte og slips hos Made to fit. Jeg har aldrig været så tilfreds, som da jeg skulle passe det. Det var så dejligt at have på, og det passede perfekt. Stor ros til Christian for den service og rolige måde, han servicerer kunderne på.

Besvarelse fra Made To Fit
Wauv det er nok noget af det bedste køb…
Wauv det er nok noget af det bedste køb jeg har gjort i mit lange liv ( 61 år ) total professionel ,der var styr på alt som i alt. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Tak for fed service.

Meget kompetent
Meget kompetent. Jeg blev hjulpet meget til at tage de rigtige beslutninger, da jeg ikke selv har den store sans for stil. Er så glad for resultatet.

Mega fed oplevelse!
Mega fed oplevelse!
Har fået syet et jakkesæt og en skjorte.
Christian levere en kæmpe service! Og er rigtig rar at være i selskab med.
Kvaliteten er der heller ikke noget at sætte på, helt i top! Og prisen var overraskende billig!
Og så sad både jakkesæt og skjorte lige i skabet! Var tilopmåling og valg af materialer. Og efter en lille måneds tid var det syet. Jeg kom til fitting og det sad fuldstændig som det skulle!
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Made To Fit
God service og hyggelig kontakt med jer…
God service og hyggelig kontakt med jer mvh Jørgen

Besvarelse fra Made To Fit
Fantastisk service til en god pris
Fantastisk service til en god pris. Meget behagelig og professionel oplevelse.

Giver min varmeste anbefaling
Jeg var i tvivl da jeg så konceptet. Men alle mine tvivl blev fejet til side. Jeg har modtaget en fantastisk service, set et kæmpe udvalg og fået et perfekt jakkesæt, til priser der er under alle andre steder. Det er priser der gør at jeg nok ikke køber stangvarer igen, men vil købe alle mine jakkesæt her.

Besvarelse fra Made To Fit
Fik fremstillet skræddersyet jakkesæt…
Fik fremstillet skræddersyet jakkesæt til vores bryllup. Jeg kunne vælge mellem mange forskellige stoffer, farver og foer, så det er blevet helt specielt designet til vores bryllup.
Jeg blev 3D opåmålet og fik efter nogle uger jakkesættet. Et lille checkup hvis der skulle være smårettelser. Det sad 100% som det skulle og jeg har til dato ikke haft et jakkesæt som sidder så godt.
Service er i top og Christian er yderst professionel og kommer med forslag til sammensætning med slips, butterfly osv.
Det er ikke sidste gang jeg bruger Made To Fit.

Besvarelse fra Made To Fit
Kvalitet og pris til UG !
Konfirmanten er lykkelig. Alt spiller MAX ! Rådgivning, service, tidsramme, kvalitet i pasform og finish er tårnhøj. Juniors første rigtige jakkesæt sidder som skræddersyet …. Nåååå ja , det er jo det det er! En lykkelig ung mand glæder sig til at træde ud af skater/streetware outfittet og ind i de voksenes rækker med stil. Tak Christian, fordi du leverede og gjorde en ung mand glad.