Made To Fit Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 35 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver den fremragende og personlige service, hvor de føler sig trygge og velkomne gennem hele processen. Personalet roses for deres professionalisme, kompetence og evne til at guide med stor ekspertise. Detaljeret vejledning og professionelle råd sikrer et perfekt resultat og bidrager til en forrygende oplevelse. Resultatet er et jakkesæt af høj kvalitet, der sidder perfekt og ofte overgår forventningerne. Forbrugerne fremhæver tøjets lækre, eksklusive udtryk og den 100% korrekte pasform, ofte allerede ved første prøvning. Denne kombination af fremragende service og et topklasse produkt får mange til varmt at anbefale firmaet.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, og mange fremhæver den fremragende og kompetente... Se mere

Product

Kunder udtrykker stor tilfredshed med produktet, især jakkesættene, som beskrives med perfekt pasform, høj... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange fremhæver den kompetente og personlige betjening... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten positiv, og mange roser den høje kvalitet af jakkesættene, der beskrives som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

En struktureret og personlig betjening Det har været en stor fornøjelse at handle med Made To Fit, og processen har været smidig, præcis og vejledende i den rigtige vægtning. Jeg blev ført gru... Se mere

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Allerede ved opmålingen blev vi mødt af Christian, som var både kompetent og imødekommende. Han tog sig tid til at svare på spørgsmål og sikre, at a... Se mere

Vi skulle bruge et jakkesæt til et bryllup og bookede en tid hos Made to fit. Sikken en fantastisk oplevelse. Fra første møde, til opmåling og udlevering af det mest vidunderlige jakkesæt. C... Se mere

En fantastisk service hvor vi blev guidet og vejledt i hele processen, men samtidig blev der lyttet til hvad vores ønsker og visioner var. God stemning med plads til humor og seriøsitet. Fik et læk... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Dameskrædder
  3. Herretøjsbutik
  4. Herreskrædder
  5. Skrædder
  6. Dametøjsbutik

Made To Fit har hurtigt etableret sig som et foretrukket brand blandt danskere, når det gælder skræddersyede jakkesæt. Med en unik kombination af høj kvalitet og konkurrencedygtige priser (et komplet jakkesæt fra lidt over 3.500 kr.) skiller Made To Fit sig tydeligt ud fra mængden. Uanset om det er til den stilbevidste forretningsmand, der forventer højeste standard, eller til det perfekte bryllupsjakkesæt, hvor hver eneste detalje tæller, leverer Made To Fit en skræddersyet oplevelse i særklasse. Takket være avanceret 3D-opmåling, leveringstid på kun 3–6 uger og showrooms i både Hinnerup og Hvidovre, får du en personlig og gnidningsfri proces – fra første måling til færdigt jakkesæt. 📅 Book din tid her: madetofit.dk/booking

Svarer typisk inden for 24 timer

Fantastisk oplevelse

Jeg har fået lavet et jakkesæt til mit kommende bryllup. Det har været en fantastisk oplevelse med super service fra start til slut. Jeg kan kun anbefale made to fit.

16. maj 2024

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Carsten.
Glæder mig til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

Kompetent, venlig og super flot resultat

Meget kompetent og venlig betjening og super flot resultat.
Den varmeste anbefaling her fra

15. maj 2024

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Niels.
Glæder mig til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

Jeg besøgte Made To Fit ved Aarhus for…

Jeg besøgte Made To Fit ved Aarhus for at få skræddersyet et jakkesæt, og det var en fantastisk oplevelse. Priserne var rimelige, personalet var venligt, og de delte interessante fakta om jakkesæt og hvordan moden var kommet til. Kan anbefales!

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Niels.

Mega nemt og behageligt

Mega nemt og det tager ikke for lang tid. God og behagelig oplevelse, de er nemme at snakke med og svarer rigtig hurtigt på mail.

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Vincent.

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse
Næste gang jeg skal have jakkesæt bliver det også fra made to fit
Super professionel
Kæmpe anbefaling her fra

2. maj 2024

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Alexander.

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse! Første gang jeg har skullet have skræddersyet noget. Men Christian lærte os en masse ting, og man er tryg hele vejen igennem! Samtidig, var det bare mega hyggeligt, både til opmåling og fitting.
Kan varmt anbefales.

29. april 2024

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Theis.
Det har været en fornøjelse at betjene jer!
Glæder mig til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

Fantastisk service fra start til slut!

Fantastisk service fra start til slut!
Christian laver en super kompetent gennemgang af materialer, kvaliteter osv., samt lytter til ønsker og rådgiver hvis der opstår tvivl. Man er i meget trygge hænder.

En super fed oplevelse og et super fedt jakkesæt, til en fordelagtig pris - Hvem vil ikke have et skræddersyet jakkesæt til det halve?

Anbefaling herfra!

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Kasper.
Det har været en fornøjelse at betjene dig!
Håber I får det mest fantastiske bryllup og alt spiller max. Glæder mig til at se billeder og til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

Jeg bestilte et jakkesæt til mit…

Jeg bestilte et jakkesæt til mit bryllup. Og må sige, sikke en fantastisk oplevelse. Rigtig god og kompetent vejledning og sikke et udvalg af vare. Jeg følte mig tryg ved at handle hos made to fit. Og kunne mærke at de brænder for deres sag og så var prisen også rigtig skarp så jeg vender helt sikkert tilbage igen.

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Mathias.

Fantastisk oplevelse

Bredt udvalg, virkelig god service og en formidabel ekspertise der bliver ydet!

Med andre ord, kvalitetsprodukt, til en ekstrem fair pris!!

Kan stærkt anbefales!!

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Mikkel.
Det har været en fornøjelse at betjene dig/jer!
Håber I får den mest fantastiske dag til Simons bryllup og alt spiller max. Glæder mig til at se billeder og til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

God service, Christian er en fantastisk person, som sætter sig ind i ens behov og forstår folk!

Og et sindssygt bredt udvalg! Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Simon.
Det har været en fornøjelse at betjene dig/jer!

Enestående service og kvalitet!

Enestående service og kvalitet!

Jeg har været tilbagevendende kunde hos Made to Fit og har aldrig været andet end super tilfreds med min oplevelse. Hver gang jeg har interageret med teamet, især Christian, har de været yderst nærværende og imødekommende. De er ikke kun serviceorienterede, men også løsningsorienterede og rådgivende, hvilket virkelig skinner igennem, særligt i situationer, hvor tingene ikke går som forventet.

Christian har vist sig at være ekstremt kompetent og har altid sørget for, at jeg forlader butikken med en følelse af fuld tilfredshed. Uanset om det drejer sig om at købe jakkesæt, blazere eller jakker, har kvaliteten og pasformen altid været i top.

Jeg kan varmt anbefale Made to Fit til alle, der værdsætter personlig service og skræddersyede løsninger. Jeg ser frem til mange flere besøg!

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Thomas.
Det har været en sand fornøjelse at betjene dig!
Glæder mig til at se dig igen i den kommende uge til fitting af fødselsdags sættet.

Professionalisme i topklasse!

En helt igennem fantastisk oplevelse, vi var 8 mand som fik lavet jakkesæt til mit bryllup, hos Christian, en mand med humor og professionalisme i topklasse. Jakkesæt til en helt fair pris og i fantastisk kvalitet. Jeg bruger gerne made to fit en anden gang! Kæmpe anbefaling her fra! 👍🏻

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Mathias og ikke mindst de fine billeder.
Det har været en fornøjelse at betjene dig/jer!
Glæder mig til at byde dig/jer velkommen igen 🙏🏽

Nemt og god pris

Nemt og god pris. Blev mødt af klar professionalisme og en herre der kendte både til branchen og materialerne. Priserne er meget fair taget f.eks. mond og lignende i betragtning. Overholde deadlines og jakkesættet passede perfekt ved modtagelse

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Kasper.
Det har været en fornøjelse at betjene dig!
Rigtig god fornøjelse til det kommende bryllup.
Glæder mig til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

Kunne jeg give 6 stjerner så fik den 6.

Kunne jeg give 6 stjerner så fik den 6.
Jeg kan ikke anbefale MadeToFit nok.
Christian der har MadeToFit har været ekstremt dygtig og professionel under hele forløbet. Jeg fik et skræddersyet 3-delt jakkesæt til både mig selv og min best man til mit bryllup - alt spiller! Og så fik vi sågar en whisky også. Hvis du vil have et jakkesæt der sidder præcis som man forventer, prisen skal være god og kvaliteten derefter, så skal du gå hertil. Jeg kommer helt sikkert igen.

10. april 2024

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Dennis.
Det har været en fornøjelse at betjene dig/jer!
Håber I havde et fantastisk bryllup og alt spillede max. Glæder mig til at se billeder og til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

God service.

God service.
Nemt og hurtigt, kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tak for den meget fine anmeldelse Oluf.
Det har været en fornøjelse at betjene jer!
Håber I får et fantastisk bryllup.

Det perfekte jakkesæt

Christian gør det nemt og virkelig god til at guide dig igennem de mange valg som skal tages i forbindelse med ens nye jakkesæt.
Jeg har fik lavet jakkesæt og skjorte til en virkelig skarp pris. Det sidder spot on, kvaliteten er helt top og du har fuld bevægelig fordi det er tilpasset præcis til din krop. Det endte med at være en smule presset med leveringstiden på tøjet, så Christian tog mig ind til at prøve tøjet på en helligdag.
Herfra skal lyde en kæmpe anbefaling og tak!

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Mark.
Det har været en fornøjelse at betjene dig!
Håber I havde en fantastisk bryllupsdag og er kommet godt til Bali.

Skræddersyet jakkesæt

Mit nye skræddersyede jakkesæt var en glimrende oplevelse fra start til slut. Processen var enkel og professionel, og Christian var ekstremt hjælpsom og venlig undervejs. Prisen var meget overkommelig, og jeg blev imponeret over den høje kvalitet af både materialer og håndværk. Det færdige produkt passede perfekt og føltes som en ægte luksus. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse og vil helt sikkert anbefale det til andre. 1000 Takkkk

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Daniel.
Det har været en fornøjelse at betjene dig!
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen og rigtig god fornøjelse til brylluppet 🙏🏽

Fantastiks oplevelse hos Christian

Fantastisk oplevelse hos Christian!
jeg har Været en tur forbi Made To Fit, og det var en behagelig oplevelse lige fra start! Super god vejledning, og et kæmpe udvalg af forskellige materialer, som Christian hjalp med at navigere rundt i! Helt sikkert jeg kun kommer til at købe mine jakkesæt hos Made to fit fremover! samt gode og fair priser! Kæmpe anbefaling herfra! :D!

22. februar 2024

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Sebastian.
Det har været en fornøjelse at betjene dig!
Vi glæder os meget til at byde dig og Pernille velkommen igen 🙏🏽

Den flotteste konfirmand

Den flotteste konfirmand fra min klasse, og det skyldes Madetofit

29. maj 2023

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Julius.
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen 🙏🏽

En rigtig god total oplevelse

Jeg er ikke supervant med jakkesæt pga udfordrende mål , men Christian fortalte at når man først har prøvet et skræddersyet, bliver man så tilfreds at man aldrig vil prøve andet igen , og de skjorter det - det er komfort i højsædet - tak for super behandling , super resultat og den rareste og ikke mindst den høje profesionelle betjening 😊

1. marts 2024

Besvarelse fra Made To Fit

Tusind tusind tak for den meget fine anmeldelse Ib.