Gode solide produkter meget lidt spild pga skævheder - men ferskt fint sorteret. Leveret hurtigt og fleksibelt og tog også retur til ordentlig pris/fragt.
Her finder du i min optik gode priser, høj kvalitet og meget hurtig billig levering. Kan godt anbefale Madera ApS. Har købt Ipe træ til min terrasse. Træ ankom 1.5 dag efter bestilling, leveret direkt... Se mere
Bestilte ipe terrassebrædder og havde dem 2 dage senere (+++). Havde glemt at tilføje nogle ting til ordren, og fik super service (+++). Blev senere ringet op af dem, da de ville anbefale nogle andr... Se mere
Manglede teakpropper til terrasse,fandt dem på jeres hjemmeside.Havde lidt problemer med betaling, blev ringet op næste morgen og blev spurgt om jeg skulle have ordren x3?Fik det rettet til EN ordre ,... Se mere
forhandling af terrassebrædder, samt produktion af special-lister og rundstokke mm. eget værksted og meget flexibel produktion. lagerførende af Ipe Cumaru Jatoba Eg Mahogni
Danmark
- madera.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fin fin hjælp til bestillingen på nettet
Det fungerede som forventet.
Hurtig levering, God service og information hele vejen
Levering hurtigere end lovet på hjemmesiden, der var hele tiden information om status og forventet leveringstid tilgængelig, det gjorde det trygt og rart at handle med Madera.
Super nem og gennemskuelig hjemmeside
Super nem og gennemskuelig hjemmeside, der sikker at man kan få oplyst en relevant pris og ikke skal vente på et tilbud e.l.
Derudover er service og ekspeditionen helt i top og effekt samt varene lever op til forventningerne.
God service og top kvalitet produkter.
Hurtig levering.
De bestilte varer forsvarligt pakket ind så ingen risiko for skade under transport.
Jeg havde et par spørgsmål som jeg meget hurtigt fik et meget fint svar på ved henvendlese til Lars.
Alt i alt en super oplevelse.
Ikke sidste gang jeg hander hos dem.
Nemt at bestille
Nemt at bestille, fik efterfølgende rådgivning, produktets kvalitet iorden, og levering indenfor 2 dage.
Der er ikke som lovet kigget på min…
Der er ikke som lovet kigget på min ekstra bestilling, af Dion som jeg snakkede med, da jeg var kommet til at bestille en anelse for lidt træ i første omgang, ville han give lidt rabat når jeg havde sendt min anden bestilling ind. produktet var ellers fint
Hurtig leverance af det rigtige
Hurtig leverance af de rigtige materialer
(Websitet kunne være lidt mere overskueligt)
Rigtig fine produkter og hurtig…
Rigtig fine produkter og hurtig levering
Er meget tilfreds
Køb af terrasse brædder og skruer.
Køb af terrasse brædder og skruer.
Super fin levering og telefonsupport.
Stor anbefaling af kunde service og håndtering
Fine priser, gode kvalitetsvarer og personlig service da der var en vare jeg ikke kunne finde og ringede til dem. Efterfølgende fik jeg en mail med præcis beskrivelse af hvor varen var pakket. Tjekket!
Go service og personlig
Jeg har fået høj service, god personlig rådgivning, et godt tilbud og kvalitetstræ. Der er blevet svaret direkte per sms med medarbejdere, også udenfor åbningstid. Above and beyond.