Super fijne en leuke webshop. Heb een prachtige ketting gekocht met hangers eraan. Helaas viel de ketting te kort bij mij maar na een berichtje belde de shop om te vragen of ik misschien meer geholpen... Se mere
Mooie sieraden en goed geholpen nadat de online betaling in eerste instantie mis ging. Helaas is de ketting korter dan op de getoonde foto's, maar wel de 45 cm die erbij genoemd wordt. Volgende keer d... Se mere
Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!! Ik heb best een gevoelige huid waardoor ik niet alle sieraden kan verdragen, maar nu ik eenmaal dit merk heb ontdekt wil ik niet anders meer!... Se mere
Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... Se mere
Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!
Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra MADAMthelabel
Prima en snelle levering. Mooie sieraden. Jammer geen zilver. Krijg toch reactie op mijn huid.

Besvarelse fra MADAMthelabel
Super snelle verzending en erg leuk ingepakt. Ik heb zowel oorbellen, kettinkjes als armbanden. Alles even mooi en de kwaliteit is en blijft erg goed.

Besvarelse fra MADAMthelabel
Super kwaliteit sieraden. Paketje was snel binnen. En zat een leuk persoonlijk berichtje bij. Ga zeker nog eens bestellen!

Besvarelse fra MADAMthelabel
Leuke sieraden voor een leuk bedrag! Erg handig dat je de kettinkjes kunt verstellen!

Super leuke sieraden! Love it!😍
Top van kwaliteit en een snelle levering!
Raad iedereen MADAM the label aan!:)

Besvarelse fra MADAMthelabel
MADAMthelabel heeft mooie designs van goed materiaal. De verzending is altijd snel en met een persoonlijk kaartje, hoe leuk is dat?

Besvarelse fra MADAMthelabel
Super leuke en schattige sieraden om te kopen voor jezelf maar ook om iemand cadeau te doen!

Besvarelse fra MADAMthelabel
Super leuke en mooie oorbellen en kettingen. Echt een aanrader