MADAMthelabel Anmeldelser

4,7

Super fijne en leuke webshop. Heb een prachtige ketting gekocht met hangers eraan. Helaas viel de ketting te kort bij mij maar na een berichtje belde de shop om te vragen of ik misschien meer geholpen... Se mere

Mooie sieraden en goed geholpen nadat de online betaling in eerste instantie mis ging. Helaas is de ketting korter dan op de getoonde foto's, maar wel de 45 cm die erbij genoemd wordt. Volgende keer d... Se mere

Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!! Ik heb best een gevoelige huid waardoor ik niet alle sieraden kan verdragen, maar nu ik eenmaal dit merk heb ontdekt wil ik niet anders meer!... Se mere

Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... Se mere

1. Smykkedesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Snelle en fijne service

Geweldige service! Online een ketting besteld en in de winkel opgehaald. Alles verliep soepel en het personeel was erg vriendelijk. Aanrader!

7. september 2024

Hi Debby,

Bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je tevreden bent. We hopen je nog eens terug te zien online of in de winkel;)

Super tevreden!! 🩷🩷🩷

Super tevreden met mn gegraveerde armband! 💕 ik was oorspronkelijk in een winkeltje binnengegaan in Tilburg waar ze dit verkochten, en wilde graag een gegraveerd armbandje. Ik was er slechts voor 1 dag maar de lieve meiden van die winkel gaven me alle info door van het merk ‘madam the label’, zo kon ik deze van thuis uit bestellen, een échte aanrader van kwaliteit! 🩷🩷🩷

26. juli 2024

Hi Camille,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. En lief dat de dames van Tien Tilburg zo toch hebben kunnen helpen;)

We hopen je nog eens terug te zien!
Merlynn

Snelle levering en fantastische oorbellen!

Snelle levering en fantastische oorbellen! Eindelijk iemand die oorbellen ontwerpt met een kleiner ringetje voor in het oor ! Super blij mee !!

12. juli 2024

Hi,

Bedankt voor je mooie review;) Ze zijn met liefde ontworpen. Heel veel plezier van je oorbellen.

Merlynn

Leuke site voor gepersonaliseerde sieraden

Fijne site waar je gemakkelijk iets kunt uitzoeken naar je smaak.
Het enige wat ik wel miste was de keuze uit zilver of goud. Bijv. het sieraad wat ik nu uitgezocht heb hadden ze helaas niet in zilver

7. juli 2024

Hi Amanda,

Bedankt voor je review! Klopt dat de keus in zilver minder is. We kunnen helaas niet alles in goud en zilver produceren omdat zilver minder wordt verkocht dan goud en we anders met veel te veel voorraden blijven zitten;).

Heerlijke website

Allereerst een overzichtelijke site met heel veel leuke spullen!
Mijn bestelling werd erg snel geleverd. Heel leuk verpakt èn met een persoonlijk kaartje!

24. juni 2024

Hi Susan,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! Fijn te horen dat je tevreden bent. Ik zie je graag nog eens terug;) liefs Merlynn

Leuke winkel!

Leuke winkel! Zeer vriendelijk geholpen :)
Een mooi bedeltje met 3 geboortebloempjes gekocht.
Hebben ze ter plekke gegraveerd.
Heel blij mee!

7. maj 2024

Hi,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Fijn te horen dat je er blij mee bent. We zie je graag nog eens terug.

Leuk armbandje goud/groen

Armbandje besteld. Snel geleverd. Precies zoals op de foto. Helemaal tevreden

23. april 2024

Hi Miriam,

Bedankt voor je mooie review!
Nog even een verzorgingstip: Het zijn edelstenen in combinatie met glaskralen. Glaskralen kunnen niet tegen "chemische" stoffen. Het is dus verstandig ze af te doen met handen wassen/douchen etc.

Heel veel plezier ervan.

With love,

Cadeautje

Heel goed, leuk verpakt in een roze stevig doosje, leuk cadeautje voor jezelf. Super leuk ook om cadeau te geven. Verzending ging ook snel. Kortom, aanrader!

13. marts 2024

Hi Petra,

Bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst een cadeautje willen bestellen zet het dan even in de opmerking. Dan pakken we hem met liefde ook voor je in.

Merlynn

Heerlijke en fijne winkel met superleuke creatieve eigenaresse

Snel geleverd, super mooie kwaliteit, goed verpakt. Bovendien ben ik ook al in de winkel in Deventer geweest wat een top ervaring was! Ik heb samen met mijn vriendin de Valentijns prijs gewonnen. Helemaal leuk natuurlijk!

16. februar 2024

Hi Nathalie,

Bedankt voor je mooie review! Leuk jullie ontmoet te hebben en hopelijk nog weer eens tot ziens in onze winkel of online;)
Merlynn

Ik ben altijd erg tevreden over de…

Ik ben altijd erg tevreden over de sieraden van Madam the label. Als je in de winkel komt dan helpen ze je heel graag. De sieraden zijn mooi en blijven mooi

11. december 2023

Hi Demi,

Merlynn

Mooie producten en goede service

Mooie producten en goede service, zelfs in het weekend!

1. november 2023

Hi Kees,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen!

Groetjes,
Merlynn

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.
Maat was correct.

2. oktober 2023

Hi Anne,
Bedankt voor je mooie review!
Veel plezier van je aankopen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact. Oplossing mbt betalen aandragen.

6. september 2023

Besvarelse fra MADAMthelabel

Bedankt voor je mooie review Ria:) Veel plezier van je mooie sieraden. Liefs Merlynn