Na lang twijfelen toch een matras besteld. Bij levering zag ik dat de folie waar het matras mee ingepakt zat op meerdere plekken stuk was. Hierdoor was de tijk beschadigd en erg vies. Mailtje verst... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij hadden 2 matrassen besteld, (90cm)maar die waren te 10cm te breed, vanmorgen 18 mrt contact gehad met "maanmatras"en uitgelegd hoe het in elkaar zat en de zeer vriendelijke man a/d telefoon zei ge... Se mere
2 toppers niet geleverd door bezortgdienst. Na contact met MaamMatras hebben zij dit keureig opgelost door kosteloos 2 nieuwe toppers te leveren. Uitermate klantvriendelijk! Aanrader :)
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ons bedrijf is opgericht om de meest comfortabele matras te creëren Omdat we alle aangeboden producten zelf in Nederland maken en voldoen aan alle eisen, is Maan Matras een officiële fabrikant van beddengoed als Nederlands product. We bieden de meest aantrekkelijke prijzen op de markt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze producten of diensten. Profiteer mee van de snelle levering, gratis verzending en hoge kwaliteit!
Kontaktoplysninger
Nijmegen, Nederland, Nederland, Holland
- +31202445281
- Maanmatras@hotmail.com
- maanmatras.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestaat uit twee nauwelijks aan elkaar gelijmde losse delen!
Nadat wij de hoes moesten verwijderen vanwege een ongelukje kwamen we erachter dat de matras uit twee nauwelijks aan elkaar gelijmde delen bestaat! Bovendien heeft het kleine deel een andere hardheid dat het grote deel. Zeer verbaasd over deze vreemde constructie, hebben navraag gedaan bij Maan. Daarop kregen we enkel een bericht terug dat dit ‘normaal is voor dit type matras’. Wij vinden het echt ondermaats en we merken ook dat er een duidelijke grens voelbaar is tussen de twee delen. We dachten dat het wel belangrijk was om te delen met anderen. Bij dezen.
Super service
Vanaf het monent van bestelling tot het einde heeft Maan matras een super goede service verleend. Klanten service was heel vriendelijk en meedenkend. İs zeker een aanrader voor als je een bedrijf zoekt met kwaliteit matrassen en goede service.
Goede en betaalbare topper
Geleverd vlgs afspraak. Netjes verpakt. Maar na 24 uur uit de verpakking (en rust) zeker GEEN 8 , maar eerder 5 cm dik. Slaapt wel goed en is stevig.
Wat een geweldige service!
Wat een geweldige service!
Mijn Maan Matras besteld en de volgende dag al bezorgd, super snel! Helaas bleek het matras iets te groot, maar ik kreeg direct een retourlabel en het juiste formaat wordt morgen al geleverd. Alles verliep soepel en met een glimlach, precies zoals je het hoopt. Echt topservice van begin tot eind! 🌙✨
Ben erg benieuwd naar hoe mijn nachten verbeterd gaan worden…maar ik heb hoge verwachtingen!!
Uitstekende klantenservice
Prima matras: juiste prijs/kwaliteitverhouding
Uitstekende klantenservice: reageren snel en probleem snel opgelost.
Topmatras 160x200
Was een snelle verzending ,maar helaas moet ik zeggen dat ik de kwaliteit beter had verwacht, voelt snel warm aan niet zoals op site staat vermeld dat het o.a verkoelend zou zijn en verschuift ook op me box spring matras
Matras erg ondersteunend , helaas Synthetische waardoor het warm aanvoelt en niet Koel zoals het beschreven staat. Ventileert niet optimaal .
Kan daar niet veel over zeggen dit is voor mij de eerste keer dat ik hier gebruik van heb gemaakt. Levering was erg Vlot.
Deze Matras aangekocht via BOL ..
Deze Matras aangekocht via BOL ... Is een jaar en 4 maand oud en al een grote scheur aan het voeteinde bij normaal gebruik. Volgens de website van Maan Matras 2 jaar garantie , maar aangekocht via BOL ... Dus maar 1 jaar garantie? En een standaard antwoord van de firma uit... Jammer, maar zeker geen aanrader, kwaliteit ondermaats en al stuk na 16 maanden.
Goed matras voor een mooie prijs
Goed matras voor een mooie prijs. Onze dochter is er heel blij mee. Snel geleverd.
Geen contact mee te krijgen
De topper die binnen kwam bevatte een grote grijze vlek en zwarte onverklaarbare stukken. Dat zagen wij al door het plastic heen. Meteen geprobeerd contact op te nemen, eerst via chat. Toen paar keer gebeld maar dan krijg je nooit iemand . Uiteindelijk heel kort aan telefoon werd gezegd wij hebben uw bericht gelezen en beantwoorden het zo, en hing op. Nu alweer 3 dagen verder en nog niets.
Nu maar topper in gebruik genomen na 4 dagen omdat het niet fijn ligt op een boxspring zonder topper.
Goede service je wordt goed geholpen ik…
Goede service je wordt goed geholpen ik moest wat een matras ruilen en ze hebben mij goed geholpen. Hun productkwaliteit is ook goed ik zal aanraden hier te kopen.
Het bed is goed 👍 maar de topper dat…
Het bed is goed 👍 maar de topper dat ligt niet niet lekker
I have only been able to have deep…
I have only been able to have deep sleep after I purchased this mattress.
And each time I travel or sleep somewhere else I have little to no deep sleep, this was a great choice for me! Highly recommended!
Snelle levering,product zoals verwacht
Snelle levering,product zoals verwacht, mooi product, goed verpakt.
Super service
In februari een matras gekocht en er ontstond een kuil welke steeds dieper werd.
Op de bank gelegen om te kijken of de kuil terug zou vormen maar helaas. Een paar keer het matras omgedraaid maar ook dat hielp niet.
Na chatcontact en foto's doorsturen van het gat, vroeg Maan matras of ik akkoord ging met een nieuw matras. We zijn nog geen week verder en het nieuwe matras ligt al op bed te acclimatiseren.
Top service , dankjewel Maan matras.
Smorgens makkelijker mijn bed uit
Had al een tijdje last van lage rugpijn of stijve lage rugpijn. Als je dan uit bed stapt had je het gevoel dat eerst iedere rugwervel eerst even op zijn platse moest komen.Direct uit bed grondoefeningen doen in de ander slaapkamer, kortom even op gang komen. Na een tip van onze dochter een Maan HR topper gekocht. Tot mijn niet geringe verbazing gaat het uit bed komen een stuk soepeler. Ik hoop en ga ervanuit dat dit de komende tijd zo blijft. Wel grondoefeningetjes blijven doen natuurlijk. O ja, de topper werd heel netjes en correct door Maan gevierd. Dus niets dan lof.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.