Lxlampe

Bestilte ordre d. 07.06.26 Betaling trukket på min konto 5 dage senere. Efter at have rykket for mine varer flere gange har jeg stadig d.d. 15.07.26 INTET modtaget. Man undskylder med forsinkelse... Se mere

Lækkert tøj, som lever helt op til beskrivelsen. Målene passer. Leveringstiden, viser dog, at varerne kommer fra Kina Jeg vil gerne betale ekstra for at støtte en dansk viksomhed, men jeg er ikke... Se mere

Firmanavn LXLAMPE København, tlf.nr. med internationalt retningsnr. 44, England, skriver man til oplyste mailadresse får man at vide at adressen ikke findes. Varer kommer fra Kina. Virkelig vildledend... Se mere

Det var nemt at bestille. Varen jeg ønskede var på lager, og ydermere på tilbud👍😊 Ordrebekræftelsen landede i min indpakket få sekunder efter bestilling. Nu glæder jeg mig til at modtage vare.

Kan ikke længer åbne linket til min…

Kan ikke længer åbne linket til min ordre og har bestilt den 3/7-2026 og har her den 11-7-2026 endnu ikke fået min ordre der står den er på vej. Hjemmeside virker heller ikke mere så nok blevet snydt og ser aldrig værken penge eller min ordre 👎🏻👎🏻

11. juli 2026

ELENDIG SERVICE

ELENDIG SERVICE. For det første kom varen efter 3 UGER og den kom fra Kina for det andet kan den ikke byttes. Jeg har fået en bedre og hurtigere service fra Temu.

11. juli 2026

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA

HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA
Jeg har ventet på mine varer siden 4 juni og de er endnu ikke afsendt og lxlamper vil ikke returnere mine penge.
De beklagede for 10 dage siden at de endnu ikke er afsendt og vil undersøge det, men det ændre ikke på noget: mine lamper er fortsat ikke på vej og pengene er for længst trukket fra min konto.
De er meget hurtige til at trække pengene og bede om udtalelse på trustpilot, faktisk samtidig med at man bestiller varerne, men derefter stopper servicen- så HOLD DIG VÆK FRA WEBSITE

HOLD JER VÆK.

HOLD JER VÆK.
Som opfølgning på min anmeldelse d. 22.06.2026 kan jeg meddele, at det stadig ikke er lykkedes mig, at få en returlabel, som jeg bad om 15.06., fra firmaet.
Jeg kommunikerer med firmaet i "ØST og de svarer i VEST", som om de absolut ingenting forstår.
Man er magtesløs.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så fik de 0 stjerner. Lxlampe er et FUSKERFIRMA. De kører med vildledende markedsføring. De fremstår som en KBH webshop, men i realiteten er det et 'dropshippingfirma' der efter placeret ordre sender varen fra Kina. De har ULOVLIGE fortrydelsesret-betingelser, og ulovlig markedsføring. De sælger elendige SKOD Kina varer med laaaang leveringstid. Har haft oprettet en chargebank sag mod dem, og de blev jordet fuldstændigt af min bank! Derudover, så har de en ELENDIG kundeservice, der svarer når det passer dem, der kan gå uger før der bliver svaret på din henvendelse! Faktisk er jeg overbevist om at det er en AI chatbot der svarer på mails fra dem. Et godt råd til folk der overvejer at købe hos LXlampe - HOLD JER LANGT LANGT VÆK fra dette website, det er et ægte FUSKER FIRMA! Så er I advaret. Har været hele møllen igennem med dem, og fik mine penge retur til sidst!

10. juli 2026

Hold jer langt væk fra dette firma…

Hold jer langt væk fra dette firma varerne lever overhovedet ikke op til det man bestiller . Vi bestilte 2 herre hør skjorter kortærmede . Vi fik efter 3 uger 1 kortærmet i 100%polyester og -1 med lange ærmer . Svindel og humbug

Hold jer langt væk.!!!

Hold jer langt væk.!!!
Svindel. Der eksisterer ingen fysisk butik. Varerne kommer fra Kina, derfor meget lang leveringstid, selvom de lover 5 dage. I starten svarede de på mine mails, nu er der stilhed. Havde bestilt en ventilator, som de ifølge hjemmesiden havde på lager, så jeg tænkte at have den i løbet af Max 3 dage. Nu er der gået 10 hverdage og jeg har intet fået endnu. Kan se på sporingen at den er sendt fra Kina. Så det er sikkert en vare jeg kunne have købt hos Temu eller lignende steder for 60 kr, og nu må jeg så give 260 kr.
Hans.

10. juli 2026

Sender forkert vare og tager dem ikke retur

Jeg bestilte et par shorts og modtog efter lang tid en pakke fra Lxlampe. Det viste sig dog at være nogle helt andre shorts end dem jeg bestilte. Jeg kontakter derfor Lxlampe for at forklare dem fejlen, og beder om hjælp til retur af den forkerte vare, og at få tilsendt den bestilte vare. Efter anmodning fremsendte jeg billeddokumentation, der tydeligt viser, at den leverede vare ikke svarer til den vare, jeg bestilte. Tre dage senere modtog jeg i stedet et forslag om, at jeg mod betaling af yderligere 96 kr. kunne vælge et andet produkt eller en anden størrelse inden for samme prisklasse. Altså at jeg kunne bruge flere penge uden fortsat at have modtaget den vare jeg havde bestilt. Jeg afviser dette og kræver mine penge tilbage og siden har jeg ikke hørt fra virksomheden. Det er ganske klart at virksomheden ikke overholder købelovens bestemmelser om at skulle modtage returerede varer, og derfor er dybt utroværdig. Jeg kan kun fraråde enhver at handle med dem.

1. juli 2026

Manglende retur mulighed

Manglende retur mulighed
Kan tilslutte mig jer der ikke kan returnere varen, LxLampe holder ganske enkelt op med at svare på mail og hjælpe med returneringen, når de har bedt om foto og begrundelse for returnering.
SHOP IKKE hos LxLAMPE

3. juli 2026

Efter modtagelse af vare

Efter modtagelse af vare: Virkelig dårlig kvalitet, produktet stinker af kemikalier. Vil returnere men oplever ingen reaktion fra kundeservice på trods af gentagne mails vedr. returnering af vare. Kan på ingen måde anbefale dette firma.

3. juli 2026

Opdateret anmeldelse - 0 stjerner

Opdateret anmeldelse - burde have 0 stjerner
Jeg har klaget over de 2 “Flowerpot” lamper jeg modtog den 20. Juni.
Lxlamper svarede på min mail, og bad om yderligere dokumentation vedr. klagen, som jeg sendte den 28. Juni, og nu er der total “radiotavshed”.
Det er første gang jeg er blevet snydt, men føler mig virkelig taget ved næsten, af et pupfirma, der burde meldes.

20. juni 2026

Køb ikke noget hvis du skal bruge det i årDer er gået over en måned siden jeg…

Der er gået over en måned siden jeg bestilte et blandingsbatteri hos Lxlampe jeg har skrevet til dem to gange inden for denne her måned og det er det samme standardbrev de sender ud vi kede af det lad være med at købe noget hos dem hvis i skal bruge det inden for det første halve år for I får ikke varen de er ikke til at stole på hilsen Ole Mortensen

8. juli 2026

Har endnu ikke modtaget mine varer…

Har endnu ikke modtaget mine varer efter et måned, selvom de reklamerer med at der er levering efter 8 hverdage. Pengene trukket ret hurtigt , tre dage efter bestilling. Mail lukket ned når man prøver at skrive til dem. Ingen anbefaling herfra.

Kina og elendig kvalitet

Surprise, produkterne sendes fra Kina og er af elendig kvalitet.
Jeg har købt nogle sko som er virkelig dårlige og lugter forfærdeligt.
Kan på ingen måder anbefale at købe her!