Bestilte ordre d. 07.06.26 Betaling trukket på min konto 5 dage senere. Efter at have rykket for mine varer flere gange har jeg stadig d.d. 15.07.26 INTET modtaget. Man undskylder med forsinkelse... Se mere
Lxlampe
Lækkert tøj, som lever helt op til beskrivelsen. Målene passer. Leveringstiden, viser dog, at varerne kommer fra Kina Jeg vil gerne betale ekstra for at støtte en dansk viksomhed, men jeg er ikke... Se mere
Firmanavn LXLAMPE København, tlf.nr. med internationalt retningsnr. 44, England, skriver man til oplyste mailadresse får man at vide at adressen ikke findes. Varer kommer fra Kina. Virkelig vildledend... Se mere
Det var nemt at bestille. Varen jeg ønskede var på lager, og ydermere på tilbud👍😊 Ordrebekræftelsen landede i min indpakket få sekunder efter bestilling. Nu glæder jeg mig til at modtage vare.
07.06.26Bestilte ordre d
Bestilte ordre d. 07.06.26
Betaling trukket på min konto 5 dage senere.
Man undskylder med forsinkelse under transit - men i lighed med andre der skriver herinde kan jeg ikke se at mine varer flytter sig!
Jeg kan bestemt ikke anbefale at handle god LX lampe!!!
Fupfirma
Fup firma har aldrig fået mine varer, og de har trukket mine penge i banken. Så hold jer fra det Lxlampe.
Møghamrende dårlig service
Møghamrende dårlig service. Bestilte to par sko som skulle være formidable og gode ergonomiske. Har fået det billigste Kina møg og slet ikke pengene værd. Jeg skriver en mail og de respondere med at de ønsker billeder af varen og emballagen. Dette er sendt og efterfølgende vi intet svar fået. Jeg anbefaler absolut ikke dette firma, hold jer væk! Ordre: LL4432
Svare på de første 2 mail
Svare på de første 2 mail, derefter er der total stilhed.
Produktet leveret længe efter lovet tidspunkt og derudover leveret med en stor og tydeligvfejl.😣
Ingen svar umulige at få kontakt med, er de mon gået konkurs ?
FUP FIRMA
FUP FIRMA
Jer der har fået trukket pengene, men ik set skyggen af varer. Lav en indsigelse via jeres bank, da jeg gjorde det gik der en lille uge, så fik jeg pengene tilbage fra fup firmaet.
Jeg har for halvanden måned siden…
Jeg har for halvanden måned siden bestilt en taske. En taske jeg ikke har modtaget noget som helst information omkring. Har heller ikke modtaget tasken endnu. Mine mails bliver ikke besvaret, hvis de altså kan sendes - der kommer altid et autosvar med "mail kunne ikke sendes"..
Jeg har bedt om refundering men gætter på at det bare er ærgerligt og penge lige ud af vinduet...
Note til mig selv : ALTID tjek trustpilot inden brug af hjemmeside.... Øv!
Køb aldrig på denne hjemmeside når man…
Køb aldrig på denne hjemmeside når man modtager et produkt af meget dårligt kvalitet er det umuligt at få en adresse hvor man kan sende det retur
Nul stjerne hvis muligt ..
Nul stjerne hvis muligt ..
Fup side…. Har mistet 2500kr … først bliver der svaret på en mail, men nu er hjemme siden væk og ingen svar overhovedet…
Hold jer langt fra dette firma.
Hold jer langt fra dette firma.
Det er fusk.
De svare på mails lige indtil man får at vide at ens pakke er i dk.
Så er der lukket på mails og hjemmesiden findes ikke mere!
Jeg modtog en pakke men med helt forkert indhold.
☆☆☆☆☆ Nul stjerner
☆☆☆☆☆ Nul stjerner
Min oplevelse med LXLAMPE har været utrolig frustrerende.
Jeg ønskede at returnere tre skjorter (ordre LL4346), fordi størrelsen og pasformen ikke levede op til mine forventninger. Jeg har gennem hele forløbet samarbejdet og flere gange sendt præcis de oplysninger og billeder, som kundeservice har bedt om.
Problemet er, at hver gang jeg svarer, modtager jeg den samme standardskabelon med de samme spørgsmål igen. Jeg sender oplysningerne igen, hvorefter der bliver helt stille. Der kommer ingen returadresse og ingen mulighed for at gennemføre returneringen.
På et tidspunkt holdt deres oprindelige hjemmeside, lxlampe.com, op med at virke, og e-mails til deres supportadresse kunne ikke længere leveres. Kort efter fandt jeg ud af, at min sag fortsatte via trylxlampe.com, hvor jeg modtog præcis de samme standardsvar og formuleringer som tidligere. Min ordre (LL4346) blev uden problemer genkendt, så det fremstod som en fortsættelse af den samme kundeservice.
Efter utallige forsøg på at løse sagen direkte med virksomheden har jeg nu været nødt til at kontakte min bank og indlede en kortindsigelse.
Jeg kan kun opfordre andre til at gemme al korrespondance, hvis de handler hos LXLAMPE, og være forberedt på, at en simpel returnering kan udvikle sig til et meget langt og frustrerende forløb.
Det er nu over 14 dage siden jeg…
Det er nu over 14 dage siden jeg bestilte noget tøj. intete leveret endnu, og det link der henvises til i forhold til hvor leveringen er henne, virker ikke længere. Min anbefaling !, lad være med at bestille med LxLampe. Jeg tror det er svindel.
Hold Jer langt væk fra dette firma
Hold Jer langt væk fra dette firma. Det er fup. Jeg har mistet 1500 kr. man kan ikke kontakte firmaet hverken på telefon eller mail.
NUL STJERNER
NUL STJERNER, er desværre ikke muligt, men det er hvad de er værd.
Forfærdelig dårlig kvalitet af noget Kina skrammel, værre end det som fåes på Temu, og som mand desværre først finder ud af, efter at varerne er bestilt og pengene trukket.
Nu vil jeg gerne sende retur, men hjemmeside virker ikke og kontakt mail kommer retur. ØV
Hold jer væk, det er et fusker firma.
Scam butik
Scam butik. Bukser er ikke som på billedet. Total skuffet pige der i dag åbnede sin fødselsdagsgave!
Butik webside der ikke længer kan findes. 🤮
Fupfirma
Fupfirma. Mailadresse forsvinder efter flere kommunikationer med AI. STAY AWAY🙈🙈🙈🙈Har aldrig modtaget mine varer og pengene blev trukket nærmest med det samme.
Starter forfra med nyt domæne
Efter alle de dårlige anmeldelser af denne webshop, som sælger kinesiske kopivarer, har adresse i England og bruger AI genereret billede af deres "butik" i København (som ikke eksisterer) vil jeg bare meddele, at efter en kort nedlukning af sitet og mail, er den nu efter et døgn genopstået under nyt domæne
trylxlampe. com.
Vældig smart.
Deres hjemmeside er væk og mail til dem…
Deres hjemmeside er væk og mail til dem kan ikke sendes
OPLEVELSE, DÅRLIG
OPLEVELSE, DÅRLIG.
Jeg har købt et par vandresandaler, købsprocessen var OK, men efterfølgende gik det rigtig dårligt, jeg kunne ikke få kontakt, deres tracking system duede aldrig.
Nu er der sket det at mine sandaler er kommet, men hvorfor ikke hjem, men til en DAO-butik, OK.
Dårlig service, handler ALDRIG her mere.
VH Peter
Det er snart 14 dage siden
Det er snart 14 dage siden, jeg købte et par sandaler, som jeg ikke har set skyggen af!!
Firmaet har valgt at lukke alt ned…
Firmaet har valgt at lukke alt ned efter det meget kritik den har fået på det sidste.
Det de gør er meget simpel.
Du bestiller varen.
De trækker pengene med det samme.
De finder tilsvarende vare inde på nettet f.eks shein - temu eller lignende, til langt under halv pris af hvad du skal betale.
De bestiller varen til levering til din adresse, med tracking nummer, og satser på at varen bliver leveret meget hurtigt, betaler beløbet og beholder de penge der er i overskud.
I princippet behøver det kun at være en person der gør det hele, fordi der hverken er en officielt adresse eller telefonnummer, så dem der gør det kan være i hvilken som helst land, hvor de bare bruger AI til oversættelse.
De svare engang imellem på mail for at trække tiden ud.
Men klager har hobet sig op på det sidste, så derfor har de lukket ned, og åbner højst sandsynligt et nyt firma med samme system, uden at vi ved det er de samme personer.
Smart, men Uhyggeligt, men meget simpel.