Luxjagtrejser

God oplevelse at tage med Jan og LUX Jagtrejser på Bukkejagt i Drawsko hvor der var mange fine bukke at jage. Hyggeligt selskab på hotellet mellem jagterne og god indkvartering. Det er første gang, vi... Se mere

Skøn revir, med masser af gode chancer for fine bukke i drawsko (Polen) Rigtig god indkvartering, samt kammeratskab på turen. 5 stjerner herfra 😊

Typisk jagt bureau som kun har fokus på en ting - tjene penge. Når først man har betalt for jagtrejsen, så forsvinder alt service. På jagtrejse i Skotland ønskede vi at skyde en ekstra hjort... Se mere

I forbindelse med en kombineret ferie og jagtrejse til Tyrkiet på Vildsvin. Blev der udvist endog stor samarbejdsvilje fra Luxjagtrejsers side. Det var en fornøjelse og føle sig som en værdsat kunde... Se mere

1. Rejser og ferier

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos LUX Jagtrejser udbyder vi kvalitets jagter, på mange destinationer. Vi har valgt at sætte kvalitet frem for kvantitet, i fokus. Vi følger op på kunden før, under samt efter jagten Vi tilbyder spændende og oplevelsesrige jagter i Polen, Spanien, England, British Columbia, Skotland, Portugal, Tyrkiet og Sydafrika.​

Super bukkejagt i Polen…

Har været i Polen på en bukkejagt arrangeret af Lux Jagtrejser. Super jagt, især vil jeg fremhæve rigtig gode og seriøse jagtførere.

Den blev bestilt lige før Corona, men de var meget hjælpsomme med at få den flyttet så vi endelig kunne komme afsted i 2021. Vi blev også tilbudt anden jagtrejse eller alle pengene retur - den service var vi meget glade for. Og det gav selvfølgelig anledning til meget kommunikation frem og tilbage - de har altid været hurtige og hjælpsomme med at svare.

Grunden til at det ikke er 5 stjerner er at opholdet måske kunne have været lidt bedre.

Uanset, så kan jeg kun anbefale dem 👍 og vil selv rejse med dem igen.

24. august 2021

Jagtrejse til Polen efter kronhjort

Jagtrejse til Polen efter kronhjort, buk og vildsvin. Dog kunne reviret i Polen ikke levere bukke, da de ikke havde fået besked fra Lux på at vi ønskede afskydning af bukke. Da vi kontakter lux efter hjemkomst afviser de dette og man kan ikke lave et forlig. Useriøst af et selskab i den kaliber.

29. september 2020

Super dårlig svar tid

Super dårlig svar tid. Har været i kontakt med Lux jagt rejser flere gang og blev lovet at få et tilbud på en jagt rejse, den kom aldrig trods lovning flere. Kan kun forestille mig at koordineringen af selve jagt turerne er ligeså dårlig som de er til at lave et tilbud.

12. juli 2020

Lux Jagtrejser er ikke troværdig

Var på Monteria med Lux Jagtrejser i Portugal i februar 2018. Der var garanteret max. 25 skytter - den 1. dag var der 40, den næste dag 36 skytter.
Vi kontaktede Lux Jagtrejser og eneste kompensation, vi kunne få var en ny tur til 2.000 euro. Vi accepterede og prøvede derefter at booke flere gange, men hver gang afgjorde Lux Jagtrejser, at det ikke var en sammenlignelig tur og vi skulle i stedet betale meget mere.
Til sidst gav vi op og fik 500 euro som kompensation. Det skal sammenholdes med at den oprindelige tur, hvor Lux Jagtrejser på ingen måde leverede det lovede, samlet kostede os ca 25.000 kr. pr mand.

19. januar 2019