Luxjagtrejser
Skøn revir, med masser af gode chancer for fine bukke i drawsko (Polen) Rigtig god indkvartering, samt kammeratskab på turen. 5 stjerner herfra 😊
Typisk jagt bureau som kun har fokus på en ting - tjene penge. Når først man har betalt for jagtrejsen, så forsvinder alt service. På jagtrejse i Skotland ønskede vi at skyde en ekstra hjort... Se mere
I forbindelse med en kombineret ferie og jagtrejse til Tyrkiet på Vildsvin. Blev der udvist endog stor samarbejdsvilje fra Luxjagtrejsers side. Det var en fornøjelse og føle sig som en værdsat kunde... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos LUX Jagtrejser udbyder vi kvalitets jagter, på mange destinationer. Vi har valgt at sætte kvalitet frem for kvantitet, i fokus. Vi følger op på kunden før, under samt efter jagten Vi tilbyder spændende og oplevelsesrige jagter i Polen, Spanien, England, British Columbia, Skotland, Portugal, Tyrkiet og Sydafrika.
Esbjerg, Danmark
- belinda@luxjagtrejser.dk
- luxjagtrejser.dk
Andre kiggede også på
Skøn bukketur til Polen
God oplevelse at tage med Jan og LUX Jagtrejser på Bukkejagt i Drawsko hvor der var mange fine bukke at jage. Hyggeligt selskab på hotellet mellem jagterne og god indkvartering. Det er første gang, vi rejser med Jan og LUX, men sikkert ikke den sidste👍🏻
Tak til lux
Skøn revir, med masser af gode chancer for fine bukke i drawsko (Polen)
Rigtig god indkvartering, samt kammeratskab på turen.
5 stjerner herfra 😊
Kanon oplevelse med lux!
Jeg havde et tur til England med lux Jagtrejser, og servicen var i top hele vejen! Samt det var et kanon jagtområde.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har rejst med lux!
En samlet anbefaling
En samlet anbefaling - men med lidt blandede følelser af LUX Jagtrejser.
Jeg benyttede lux Jagtrejser til at tage til Polen efter hhv. Kronhjort og Keiler og har kun godt at sige om deres danske kontor. Løbende har jeg været i kontakt med Jan fra lux Jagtrejser både op til turen, samt under turen. Her var han var behjælpelig med at svare på diverse spørgsmål, udfylde våbendeklaration mm. Ligeledes ringede jan hver dag for at spørge ind til hvordan det gik. Det må bestemt siges at være god service.
Jan tog endda de skuldermonterede trofæer med hjem for mig kvit og frit. Stor tak for det.
Jeg vil også gerne rose den polske tolk, for at gøre et godt stykke arbejde.
Som konstruktiv kritik vil jeg sige at jeg var lidt ærgerlig over at få tydelig lovning på at det ikke ville koste ekstra at få dyret skåret ud til hovedmontering, hvorefter polakkerne alligevel insisterede på 100 Euro ekstra for dette. Jeg endte med at betale 80Euro.. Jeg blev ligeledes lovet at få prøveskud med den lejede riffel, men det ville de ikke gå med til, så det gav en masse bøvl før jeg allernådigst fik lov til det. Så der kunne med fordel være mere kommunikation imellem afdelingerne.
Den polske spotter snakkede ikke engelsk og fremstod meget Irritabel under jagten.
Hotellet hvor jeg boede var rigtig fint, rengjort og velholdt, omend dog smadder koldt, med undtagelse af soveværelset og badet.
Kokken havde corona, så jeg spiste på en bar, af meget svingende kvalitet.
Desværre kunne jægeren der fulgte mig rundt kun en sløv blanding af et gebrokkent tysk og polsk, hvilket resulterede i mange misforståelser og et minimum af kommunikation. Desværre havde jeg ikke termisk spotter og da jægeren ikke var meget for at deles, var det meget begrænset hvad jeg kunne se i den bælgmørke skov. Jeg synes også at jeg fik lidt rigeligt "hjælp" til at sætte skydestokken, indstille kikkerten, mm, hvilket jeg også gjorde opmærksom på.
I forbindelse med skuldermonteringerne måtte jeg kontakte Jan fra lux jagtrejser samlet set over 50 gange i løbet af et år, uden at få afklaring, hvilket var meget frustrerende, ligeledes var jeg til sidst i kontakt med belinda, men selve afhentningen hos Jan var en meget positiv oplevelse.
Jeg vil gerne rejse med LUX Jagtrejser igen (men uden at få lavet skuldermonteringer).
Hjortejagt
Vi var på hjortejagt i Polen og det var en ritgtig fin tur godt arrangeret og fint informeret og man kan nemt lave spicial aftaler. Tilbagebetalinge af penge kan godt tage lidt lang tid
I forbindelse med en kombineret ferie i Tyrkiet…
Jeg kan her give mine bedste anbefalinger i forhold til jagt i Tyrkiet igennem Luxjagtrejser.
Lars Ditlev Hansen
Vellykket tur til Polen
Jeg er netop hjemkommet fra en vellykket jagttur på brunsthjorte på OHZ Wielun i Polen. Motel, mad og turen generelt var 100% i orden. Jagtføreren var til 6 stjerner! Alt i alt en kanon oplevelse. Tak til Jan for en god tur.
Tre meget erfarende jægere på tur med…
Tre meget erfarende jægere på tur med LUX jagtrejser.
Vi har alle tre rejst meget og skudt mange bukke – i år skulle vi så med LUX rejser, bukkebrunstjagt 1. august, på et af deres revir i Polen.
Uanset hvor meget vi prøver- ja så har vi lidt svært at holde smilet tilbage, det var en rigtig god oplevelse.
Det skal især nævnes at det ene af de to besøgt revir var virkeligt godt og vi skød da også 15 bukke, hvoraf der var broche og sølv iblandt.
Turen startede lidt forvirrende grundet fejlkommunikation imellem det polske indlogeringssted og LUX men det blev hurtig fixet.
Akkomodation og omgivelserne var helt i top og manden fremragende.
Guiden på stede talte flydende engelsk og var helt igennem en god oplevelse for arrangementet. To ud af tre stalker var fantastiske og den sidse var mindre heldig.
Alt i alt en rigtig god vel tilrettelagt tur.
Vi har booket reviret til næste åres præmi
En troværdig jagtrejsearrangør ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En generel bred udbyder af jagtrejser, hvor du kan forvente at tingene bliver fulgt til dørs. Der er god rådgivning både inden, under og efter opholdet, og du kan ALTID få fat i en fra bureauet. Jeg har intet negativt at skrive, så en varm anbefaling herfra.
Var i Polen da bukkejagten gik ind
Var i Polen da bukkejagten gik ind. Kørte i minibus derned med rigtig god chauffør!!
Alt forløb planmæssigt! Udmærket pension og pragtfulde kuperede jagtmarker i det sydlige Polen!
Alt i alt en rigtig god tur!!
Dejligt med et jagtrejseselskab som er…
Dejligt med et jagtrejseselskab som er i en kategori for sig selv og super service og glade mennesker.
Har rejst med lux jagtrejser i rigtig mange gange og altid fået en super service.
Har været på bukke jagt, hjortejagt og vildsvinejagt og altid fået hvad jeg kom efter og mere til.
Sidste tur var efter vildsvin fik 6 grise med keiler.
Kunne have skudt flere så da jeg tog hjemmefra var svaret at de har mange svin der og som altid passede tingene 100%
Så alle anbefalinger her fra … top service
bukkejagt i Polen
Var på bukkejagt i Polen med lux i maj/22. Rigtig god tur, flot terræn, hyggelig indkvartering og guider med rigtigt godt styr på deres bukke. Alt ialt en rigtig god oplevelse til prisen
Var på 3die tur til Polen efter…
Var på 3die tur til Polen efter brunstbuk, med fruen som ledsager i august 2022.
Det har bare fungeret.
3 forskellige revirer, hvor de småting der har været tvivl om, har været ordnet i telefonen på mindre end 5 minutter. Guiderne har været knalddygtige og lydhøre.
Om alt går vel, hedder det tur nummer 4 i 2023.
Kan kun anbefale Jan og Belinda
Super jagtrejseselvskab
Super jagtrejseselvskab
Har været i Skotland, England, Rusland og Polen. Fuldt tilfredshed herfra!💪👍
Super bukkejagt i Rumænien
Har været i Rumænien på en god bukkejagt arrangeret af Lux Jagtrejser. Super modtagelse og rigtig gode jagtførere.
Hotellet var helt i topklasse.
5 stjerner for en perfekt tur.
Jeg kan jeg kun anbefale dem 👍 og vil selv rejse med dem igen.
Typisk pengegrisk jagtrejsebureau
På jagtrejse i Skotland ønskede vi at skyde en ekstra hjort, hvorfor vi kontakter Lux Jagtrejser. Her bliver vi oplyst at vi bare kan aftale og afregne med den lokale jæger.
Da vi så kommer retur til DK, har man fuldstændig "glemt" denne samtale og sender så en faktura der er 50% højere end den aftale pris.
Og man er slet ikke lydhør for at diskutere problemstillingen - for Lux ved selvfølgelig bedre.
Dertil skal der tilføjes at der var flere problemer forbundet med afrejse: fejl på Firearms, forkert oplyst adresse i Skotland (omvej på 1.5t), manglende information i forhold til deklaration i Esbjerg lufthavn osv.
Eneste grund til 2 stjerner og ikke 1, er at selve jagten var ganske fortrinlig.
Ligeglade med kunden når rejsen er afsluttet…
Var på hjortejagt til Polen i september 2021 på et revir nær Bralecin, Dolice, hvilket var 2. gang med Lux jagtrejser til Polen. Har overfor Lux jagtrejser påpeget en række forhold ved denne jagt som ikke var tilfredsstillende f.eks. den måde jagten blev gennemført med brug af natsigte til kronvildt, jagtklubben ikke var ordentlig informeret om hvad der var bestilt, samt stillet spørgsmål til om der på reviret realistisk ville kunne skydes hjorte omkring 8 kg. og om det var muligt at se noget statistik på, hvad der tidligere er skudt på reviret. Svaret fra Lux jagtrejser er at undlade at svare….. hvilket er totalt useriøst hvis man vil se sine kunder igen. Dette er ikke sur anmeldelse pga. manglende jagtheld for jeg fik en fin hjort.
Fin service
Fin service! God tur - fine kvalificerede guider. Fin kommunikation og support. Masser af vildt på reviret. Skød 9 hundyrdyr på 3 dage i Polen.
Tak til Lux rejser for en super tur til…
Tak til Lux rejser for en super tur til Irland på Sika jagt.
Alt klappede, lige fra afhentningen i lufthavnen til den fantastiske jagt i det kuperede terræn.
Hotellet vi boede på var i top med venlig personale og god mad.
Alt i alt, en tur over forventningerne.
Stor tak til Jan fra Lux jagtrejser.
Stor tak til Jan fra Lux jagtrejser.
Efter vi havde ventet i 18-19 måneder på at komme på duejagt i England kunne vi endeligt komme afsted vi havde for 19 måneder siden booket turen ved et af de største jagtrejseselvskaber i DK. Men de floppede i sidste sekund!! Med en uge til afgang og vi havde jo købt flybilletter... Så vi var på den... Lige indtil jeg fik fat i Jan fra Lux Han formåede at arrangere en tur til os inden for få timer. Tak for det Jan.
Og da det er vilde fugle er der jo ikke noget men kan sætte en garanti for men vi fik da skudt lidt Duer.