Scheur in dekbed Kopjes passen niet onder koffiezetapparaat Vies Geen deksels op pannen = opgelost Kapotte vloer Vies bord in magnetron bij aankomst Geen stop in gootsteen Blik zonder... Se mere
Virksomheden har svaret
Blijkt een tussenbemiddelaar te zijn van oa Roan etc. Hierdoor kunnen ze helaas geen verzoeken mbt plaatsgarantie garanderen. Erg jammer. Door ons eigen fout betaling 1 dag te laat gedaan en netjes... Se mere
Virksomheden har svaret
Hele fijne camping, mooie plekken. Net sanitair. Vriendelijk personeel. (We hopen dat het buiten zwembad snel weer in gebruik wordt genomen, het was eigenlijk te mooi weer voor het binnenbad). Mooi... Se mere
LuxCamp heeft meer dan 20 jaar ervaring met kampeervakanties. Wij bemiddelen op meer dan 1000 van de beste campings van Europa en hebben een enorm aanbod aan accommodaties. Of u nu op zoek bent naar een luxe stacaravan of een trendy safaritent – bij LuxCamp kunt u in één oogopslag alle accommodaties en prijzen met elkaar vergelijken. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal.
Bijster 13, 4817HZ, BREDA, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zoals ieder jaar weer een hele zoektocht gedaan naar een leuke camping in Frankrijk met voorzieningen voor ons als gezin. uiteindelijk kwam er telkens 1 bepaalde camping naar voren (de keuze was overigens zoals ieder jaar niet erg reuze...) Voor deze camping had luxcamp simpelweg de scherpste prijs, het scheelde niet mega, maar dezelfde camping was toch wel duurder voor dezelfde accommodatie bij andere aanbieders. Ze hebben ook een goede site en goede filters. alhoewel de filter wel of geen vaatwasser of een tv wel handig zou zijn om toe te voegen
Reserveren ging snel en de mails waren er ook direct
Door ons eigen fout betaling 1 dag te laat gedaan en netjes mail gekregen dat vakantie geannuleerd was. Volgende dag gelijk contact met LucCamp gehad en ze hebben het allemaal voor ons supersnel in orde gemaakt. Heel blij mee!

Besvarelse fra LuxCamp
Prima heb meerdere vragen gesteld via de telefoon als op de mail. Goed geholpen en uiteindelijk geboekt via jullie.
Eenvoudig te boeken en betalen is eenvoudig vanuit eigen omgeving
Makkelijk kunnen boeken voor een nette prijs
LuxCamp heeft veel campings en reserveren gaat snel en eenvoudig. duidelijke website en trouwe klanten korting van 5%. Fijn dat je tot 1 Februari kosteloos kan annuleren.
Wij zochten een leuke camping en niet duurt.
Vermaak voor Kids is ook belangrijk voor ons dus kwamen wij bij jullie uit.
De website was erg duidelijk. De accommodatie, datum en kosten er van
Wij hadden een voor boeking gedaan op basisvan onze gewe ste aankomst data. Die waren te selecteren op de boekingssite, ook de aanbetaling was gedaan. Om vervolgens na een aantal weken te horen dat aankomst niet mogelijk is op de gewenste data.
Ik zou het fijner vinden als klant dat dit meteen duidelijk was. Nu lijkt t alsof ze zoveel mogelijk aanbetalingen binnen willen halen in de hoop dat mensen dan maar consessies doen en iets anders boeken bij luxcamp.
Goede site, duidelijk, makkelijk en eenvoudig om iets te boeken.
Bevestiging volgde ook gelijk de volgende dag.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.