Lusado en zijn team kiezen zorgvuldig hun producten uit dit ter ondersteuning van gezondheid en welzijn met de daarbij horende duidelijke uitleg hoe te gebruiken! Hun producten zijn puur en van ho... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Het is de tweede keer dat we bij Lusado besteld hebben, het pakketje was mooi verzorgd met een liefdevol presentje. De shilajit doet ons merkbaar goed en hij is van hele goede kwaliteit, vandaar dat w... Se mere
Virksomheden har svaret
Hallo, het pakketje werd snel geleverd, perfect verpakt en als verrassing een cadeautje. De steen die ik kocht was/is erg mooi.
Virksomheden har svaret
De produkten die Lusado aanbiedt zijn van zeer hoge kwaliteit en voorzien van een vriendelijke prijs. Ze worden veilig verpakt en verzonden. Een aanrader wanneer je bijzondere items wilt aanschaffen.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Alleen het beste is goed genoeg. Bij Lusado.nl vind je uitsluitend hoogwaardige producten die ik persoonlijk heb geselecteerd en ingekocht. Mijn missie is om enkel de beste kwaliteit en eerlijke producten aan te bieden. Dit geldt niet alleen voor natuurproducten zoals Shilajit en Chaga, maar ook voor diverse mineralen en handgemaakte Boeddhabeelden. Kwaliteit zie je terug in zowel de producten als de verpakking. Zo wordt bijvoorbeeld de Chaga verpakt in stralingsvrije zakken, en de Shilajit in speciale, UV-bestendige zwarte glazen potten. Het violet glas van deze potten blokkeert het volledige spectrum van zichtbaar licht, waardoor de houdbaarheid en effectiviteit van de producten worden verlengd.
Kontaktoplysninger
Holland
- lusado.nl
Hallo

Communicatie en correctheid
Communicatie en correctheid.
Lusado is toegankelijk en antwoord op vragen.
De zendingen worden snel en verzorgd geleverd. Er is aandacht voor kleine attenties zoals mooie verpakking.

Vriendelijk en verrassend!
Vriendelijke service, blits snelle verzending, artikelen mooi verpakt en een leuk extra presentje gekregen bij mijn bestelling.

Warm persoonlijk contact
Snelle en warme, persoonlijke afhandeling.
Altijd fijn om iets van Lusado af te nemen.

Mooi cadeau
Snelle levering, mooi/veilig verpakt. Heel blij met de mooie stenen, kaartjes en cadeautje.
Hangers exact zoals op de site weergegeven. Toppie 😍

Top product
Top product, en snelle verzending.
Mijn hanger die ik heb besteld is zo mooi.

Besvarelse fra Lusado
Goede en snelle levering met leuk…
Goede en snelle levering met leuk presentje. Tevens ivm latere levering van 1 van de 2 bestelde producten gelijk contact daarover. Netjes
A.vd.V

Deze keer kocht ik Chaga
Deze keer kocht ik Chaga. Eerder ook Sjilajit. Beide kwalitatief super producten. Geleverd met waardevolle informatie.

Super tevreden!
Super tevreden!
diverse keren besteld, top producten.
Snelle levering.
Goede prijs kwaliteit verhouding

Besvarelse fra Lusado
Lusado verkoopt een beleving.
Lusado verkoopt een beleving.
Niet alleen zeer zuivere producten die fantastisch goed resultaat leveren maar ook de liefde die hij in een bestelling verwerkt is echt te voelen .
Het is echt een feestje om de bestelling te ontvangen en uit te pakken !
Lusado staat altijd klaar om vragen met veel liefde en geduld te beantwoorden .
De shilajit van Lusado is zeer effectief en van goede kwaliteit.
Ik bestel hier met veel vertrouwen .

Besvarelse fra Lusado
Snelle en heel persoonlijke service
Snelle en heel persoonlijke service. heel degelijk en super mooi verpakt, samen met nog kleine attenties ontvangen 😍

Besvarelse fra Lusado
Heel fijn bedrijf met persoonlijke aandacht en advies
Hele fijne webshop met aandacht voor de klant. Ook tijd top producten van een hoge Kwaliteit! De producten worden met zorgzaamheid verpakt en snel verzonden. En bij iedere bestelling ook een kleinigheidje erbij. De Shilajit geeft een wonderbaalijk verschil in mijn gezondheid Dankjewel !!🙏🏼💜😊

Besvarelse fra Lusado
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.