Lumeramaison Anmeldelser

1. Køkkenindretningsbutik

Luméra Maison staat voor luxe en tijdloos design in de keuken en op tafel. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kopshouten snijplanken en stijlvolle peper- en zoutmolens, ontworpen voor dagelijks gebruik én om gezien te worden. Onze producten worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde houtsoorten zoals walnoot, teak en acacia. Door het gebruik van kopshout zijn onze snijplanken extra stabiel, mesvriendelijk en bestand tegen kromtrekken. Elk product wordt afgewerkt met natuurlijke oliën en bijenwas voor een duurzame bescherming en een warme uitstraling. Naast functionaliteit hechten wij veel waarde aan esthetiek. Onze ontwerpen zijn bewust rustig en elegant, zodat ze passen in zowel moderne als klassieke keukens. Elk product wordt geleverd in een luxe Luméra Maison giftbox, waardoor het ook perfect geschikt is als cadeau. Bij Luméra Maison combineren we vakmanschap, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. We streven naar producten die jarenlang meegaan en bijdragen aan een keuken met karakter.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Snelle levering en mooi verpakt product

Snelle levering en mooi verpakt product. De teakhouten snijplank heeft een lekker gewicht en het hout is echt prachtig. Het is heel fijn werken op deze plank die voor-geolied wordt geleverd en schoonmaken is een fluitje van een cent door er een doekje overheen te halen.

14. september 2026
Lumeramaison-logo

Besvarelse fra Lumeramaison

Wat leuk om dit te lezen, Rob! Bedankt voor je mooie review. Fijn dat de snelle levering, verpakking en natuurlijk de teakhouten snijplank zo goed bevallen. Heel veel plezier ermee!

Blij mee!

Bestelling kwam optijd en het product was prima verpakt.

Ik had een vraag en klantenservice reageerde netjes.

Kwaliteit van product ben ik zeer te spreken over dus een goede review waard.

5. februar 2026

Wauw!

Wauw, opzoek naar een houten snijplank zag de website van Lumeramaison.com er eigenlijk direct netjes en vertrouwd uit! En dat is gebleken....

Ik ben erg blij met deze plank!
Waar voor je geld. Je kunt zien dat het geen Chinese rommel is.
Door de luxueuze verpakking is het ook een top cadeautje om weg te geven.

Indruk van de website doet zeker niet ten onder voor het product wat je in huis krijgt :D

27. januar 2026

Betrouwbaar en mooie kwaliteit

Mooie site en snelle levering. Bedrijf is betrouwbaar en spullen zijn in mooie stijlvolle verpakking verpakt.
Prijs en kwaliteit staan in verhouding met elkaar. Erg blij met mijn mooie kopshouten snijplank mooie kwaliteit!

24. januar 2026