Top bediening snelle reactie en oplossing. Er zat ineens een schuur in de darm en Luman gecontracteerd en ze waren heel snel om te antwoorden, vlot vriendelijk en ook oplossings gericht. 👌💯 w... Se mere
Ik had hulp nodig met de levering en werd zeer vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice. Het apparaat werkt goed, al is het even wennen hoe deze best gebruikt wordt, bijvoorbeeld om... Se mere
Na enkele maanden gebruik te hebben gemaakt van de stoomreiniger V1 kregen we te maken met problemen. Het apparaat werd te heet bij het handvat, zette uit en lekte water. Direct contact opgenomen met... Se mere
Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.
Hilleweg 93, 4464 JA, Goes, Holland
Svarer typisk inden for 1 uge
Een hele fijne servicr van Lumanbrands gehad. Ik kreeg een geopende en gebruikte handstomer binnen, contact gehad en gelijk hadden ze een nieuwe opgestuurd! Echt een super service! Heel fijn contact gehad. Ik raad Lumanbrands zeker aan!

Besvarelse fra Luman
Super goed reinigde echt alle vuil en vlekken weg super blij mee! Met veel kinderen is dit echt handig voor mij

Besvarelse fra Luman
Top bediening snelle reactie en oplossing.
👌💯 wat een service
Nogmaals dank voor jullie goede service en vriendelijkheid

Besvarelse fra Luman
Snelle verzending. Goed product! Blij met deze aankoop!

Besvarelse fra Luman
Ik kan de temperatuur niet regelen. Ik heb de C3. Zie ik iets over het hoofd?

Besvarelse fra Luman
The steam container is too small..
Too hard to get los when you want use another item for another functie
Also drop water after using the steam apparatuur

Besvarelse fra Luman
Hele duidelijke uitleg hoe het apparaat werkt. Heel handig in gebruik. (Vooral ook fijn dat er een lang snoer aan zit)
Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Gelijk ook een opbergzak erbij om deze bij elkaar te houden)
Ook een pluspunt dat je de temperatuur kan regelen van het water.
Ik ben echt tevreden over het apparaat.

Besvarelse fra Luman
Top apparaat! Erg tevreden mee, maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Snelle en goede service.

Besvarelse fra Luman
Top product! Perfecte aankoop, maakt het huishouden een stuk makkelijker! Wij zijn geschrokken hoe mooi het eind resultaat is. Onze bank/tapijt zien er weer als nieuw uit 😍

Besvarelse fra Luman
Tevreden met de stomer, wel een beetje aan de zware kant maar verder alleen maar pluspunten.

Besvarelse fra Luman
Maanden geleden een stoomreiniger gekocht voor de vloer.omdat mijn knieen niet meer willen door fybromialgie. Na enige tijd kwam er geen stoom meer uit..na wat mail sturen,met oa een filmpje..kreeg ik vandaag een nwe geleverd.en extra tips ivm onderhoud. Wat een super service.. ben jullie erg dankbaar..nu kan ik weer fluitend dweilen...gr Jip.

Besvarelse fra Luman
Ik heb het product nooit ontvangen, 6 september 2025 gekocht. Nu een maand later moet ik wel betalen maar het product heb ik niet.

Besvarelse fra Luman
Ik zit nu een week te wachten op een pakket die verzonden blijkt te zijn. Maar ik heb nog niks ontvangen. Echt hulp krijg ik niet van ze.

Besvarelse fra Luman
Snelle levering, product tot nu toe fijn ik heb nog niet alles ermee gedaan.