Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Se mere
Virksomheden har svaret
De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én Handstomer bevalt tot nu toe goed. Het apparaat is veelzijdig en wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je het kunt gebruiken voor vloeren, tegels, r... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze stoomreiniger overtreft mijn verwachtingen Ik gebruik hem vooral voor de voegen in mijn badkamer die behoorlijk vies waren en voor mijn douchecabine van glas waar aan de onderkant een vettige... Se mere
Virksomheden har svaret
Een top stoomreiniger die mijn dagelijkse schoonmaak mogelijkheden heel erg makkelijk gemaakt hebben! Ik gebruik deze zeker 3x per week. Een dweil wordt hier niet meer gebruikt. Bij een kapot mondstuk... Se mere
Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.
6924AC, Loo GLD, Holland
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
I bought a steam cleaner to clean the tiles from my floor. This is great!
Ik gebruik hem vooral in de badkamer en keuken en ben tot nu toe erg tevreden over het resultaat.
Sinds ik dit apparaat gebruik ben ik sneller klaar met schoonmaken en voelt alles net wat frisser.
Super apparaat. Licht gewicht en maakt met gemak perfect schoon. Ook hele vuile aangekoekte dingen. Echt een aanrader
Fijne ervaring met Kymo Cleaning. Goede uitleg op de website en het product doet wat het belooft.
Ik heb de Kymo stoommop gekocht omdat ik op zoek was naar een manier om mijn vloer sneller schoon te krijgen. Met een gewone dweil was ik vaak lang bezig en het resultaat was niet altijd even goed. De eerste keer dat ik deze gebruikte zag ik meteen verschil. De vloer zag er frisser uit en voelde ook schoner aan. Vooral bij de voegen tussen de tegels zie je dat vuil beter loskomt. Het apparaat zelf voelt degelijk en niet goedkoop. Dat gaf mij meteen een goed gevoel over de kwaliteit. Het vullen met water gaat makkelijk en het opwarmen duurt niet lang. Wat ik persoonlijk ook prettig vind is dat het apparaat vrij licht is. Daardoor kun je makkelijk door het huis bewegen. Inmiddels gebruik ik hem elke week voor de woonkamer en keuken. Dat scheelt mij echt tijd met schoonmaken.
Kalkaanslag rond de douchekraan was altijd lastig weg te krijgen. Met stoom gaat dat verrassend makkelijk.
Binnen een paar minuten klaar voor gebruik en dat maakt het schoonmaken een stuk praktischer.
Mijn tegelvloer ziet er schoner uit dan met een normale dweil. Vooral de voegen worden goed gereinigd.
Het apparaat voelt degelijk en niet goedkoop. Dat merk je meteen wanneer je hem gebruikt.
Sono molto soddisfatta del pulitore a vapore Kymo. È facile da usare e pulisce molto bene.
Met alleen water schoonmaken werkt beter dan ik dacht.
Prima apparaat, doet wat die moet doen. De meerdere opzetstukken zijn zeer hulpzaam. Een aanrader
Jestem bardzo zadowolona z urządzenia Kymo. Para bardzo dobrze usuwa brud z kuchni i łazienki.
Ik gebruik de stoommop elke week voor mijn vloer en het scheelt echt tijd. Het apparaat is licht en makkelijk te bewegen door het huis.
Ik was eerst sceptisch over stoomreinigers maar dit werkt echt goed. Vooral vet en vuil in de keuken verdwijnen veel makkelijker.
Ideaal voor kleine plekken zoals voegen en kranen waar je normaal lastig bij komt.
Ik ben ontzettend tevreden met de stoomreiniger, mijn vloer is echt nog nooit zo schoon geweest.
De bijgeleverde hulpstukken zijn makkelijk te plaatsen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.