Luksusdyret.dk Anmeldelser 90

4,5

Jeg har fået den bedste betjening man overhovedet kunne forestille sig. Ikke nok med prisen lå 200 kroner under hvor jeg kunne finde mit produkt andre steder, så fik jeg ovenikøbet min pakke bare en a... Se mere

Desværre er min oplevelse af luksusdyret alt andet end luksuriøs. Køber to forholdsvis dyre trækasser, den største er ved modtagelsen gået fra hinanden flere steder. Da jeg kontakter kundeservice lov... Se mere

Det er vel nok godt vi har internettet samt Luksusdyret - vi kan sidde herhjemme og finde de ting og sager vi ønsker i ro og mag for derefter at modtage varen 1 eller 2 dage efter bestilling. Mange a... Se mere

Jeg ledte efter en Charles Eames-stol, og fandt den til en god pris hos Luksusdyret, dog ikke i den farve og med sorte pulverlakerede ben, som jeg ønskede. Jeg ringede til firmaet og beskrev, hvad je... Se mere

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

køb aldrig fra luksusdyret!!

Jeg bestilte for over 3 måneder siden en gave som jeg aldrig har modtaget selvom der stod angivet få dage leveringstid! Jeg har kontaktet firmaet flere gange, første gang fik jeg en mail i at varen var udsolgt og at de fik den hjem. Det er nu fået måneder siden og varen er stadig ikke kommet. Ved efterfølgende henvendelse til firmaet modtager jeg ikke svar. Så køb aldrig fra luksusdyret - du modtager ikke dine varer

21. oktober 2016

Useriøst

Bestiller varer d. 25 sep. med forventet levering 4 okt. Modtager ingen varer eller besked om forsinkelser, da varer ikke dukker op. Forsøger at annullere ordre pr. mail 10. okt. og 17 okt. Ingen svarer på henvendelser på hverken mail eller tlf. Eneste positive ting er, at betalingen ikke er trukket (endnu...) Useriøst.

20. oktober 2016

Manglende levering og ingen respons ved kundeservice

Jeg bestilte en babynest d. 29.09.2016 og fik en bekræftelse på ordren, hvori der stod, at leveringstidspunktet ville være d. 10-10-2016. Det er nu d. 17-10-2016, og jeg har intet modtaget. Jeg har forsøgt at få fat i Luksusdyrets kundeservice fire dage i træk, men ingen svarer. Jeg har lagt besked om, at de skal kontakte mig samt har lagt mit tlf.nr tre gange, dog også uden respons.
Det er ikke muligt for mig at annullere ordren, da ingen som sagt responderer på mine henvendelser.
Jeg er i tvivl om, hvorvidt Luksusdyret er et "fupfirma" eller ej - en ting er sikkert, jeg handler der aldrig igen! Er blevet snydt for 600 kr og kan på ingen måde anbefale andre at handle på deres hjemmeside.

17. oktober 2016

Varer ikke leveret til tiden og kundersevice svarer ikke

Har bestilt varer med seneste levering 4/10-2016. Varerne er endnu ikke leveret og kundeservice besvarer ikke mine henvendelser. Kan se at andre har måtte annullere deres ordre, måske det var en overvejelse værd. Eller er det til, at komme i kontakt med jer her og hvornår kan jeg i givet fald forvente at modtage mine varer? Mit ordre nr. er 28766.

12. oktober 2016

Ingen levering fra "Luksusdyret"

Bestilte 30-08-2016 to varer på "Luksusdyrets" webshop. Levering jf. webshop 2-3 dage. Ordrebekræftelsen viste forventet levering 09-09-2016. Her 07-10-2016 har jeg endnu ikke modtaget varerne - og webshop viser uændret 2-3 dages leveringstid på disse. Hertil kommer at "Luksusdyret" hverken besvarer telefon- eller email henvendelser. Jeg har ophævet handelen. Derfor hold jer fra "dyret" - der er ingen luksus i den forretning.

7. oktober 2016

Utrolig dårlig og uærlig kundeservice

Jeg har to gange bestilt varer på luksusdyret.
Første gang kom varerne en måned(!) for sent - selvom jeg var blevet oplyst en anden leveringsdato. Jeg kontaktede kundeservice gentagne gange, og jeg fik bare at vide at 'de snart kom på lager'.
Anden gang er historien den samme. Jeg skulle have modtaget mine varer for to uger siden, og jeg får hele tiden at vide at mine varer snart kommer. Jeg ender med at skrive en mail hvori der står, at jeg nu ønsker at annullere min ordre - til det svarer luksusdyret: du har dem senest fredag. Det er nu lykkedes mig at annullere min ordre per telefon.
Jeg er så træt at uærlig kundeservice!

21. september 2016

Hej Camilla,

Det er vi super kede af, og det er helt fair, da vi ikke har været skarpe til at vende tilbage til dig. Desværre var vi ramt af at leverandøren havde sendt de forkerte ting. Igen vi beklager utroligt meget.

Ufattelig dårlig service

Jeg har også været så uheldig at handle på Luksusdyret, og kan her på TP læse mig til at de åbenbart IKKE lærer af deres fejl.
Har bestilt en stor portion varer fra deres side, for ca. 2300,- Det gjorde jeg tillbage i midten af August, her skriver de at varerne bliver leveret d. 23/8, allerede der undrer jeg mig over den lange leverings tid, da det ikke er noget jeg oplever andre steder, og jeg er typen der handler meget på nettet, rigtig meget.
Nuvel, d. 22 skriver jeg til dem, for bare at høre om min pakke lander imorgen som aftalt, da jeg heller ikke har modtaget et track n trace nummer.
Her får jeg først et svar d 24, altså en dag senere end lovet levering. Med en undskyldning om at varerne ikke er på lager (nogle af dem) De afventer noget fra England. Her undrer jeg mig så bare over hvor svært det kan være at informere kunderne om dette? Det er utrolig lidt der skal til at opretholde den gode service, herunder er det sku nok bare at informere om de udfordringer i møder, åbenbart tit, kan jeg jo læse herinde. Jeg fik lovning på at mine varer blev sendt torsdag (for to dage siden) har skrevet to mails, og ringet hvor ingen tager tlf. Og mine varer er ikke dukket op endnu, heller ej har jeg fået en forklaring.
Jeg afventer stadig, og så er det naturligvis absolut sidste gang jeg handler på denne side. Der findes så mange sider som forhandler disse varer, så det er enormt nemt at miste kunder, da man bare vælger at gå et andet sted hen næste gang. Det kunne have været undgået ved bare at informere om hvad der foregår.

Kamilla Kaufmann, Ørestaden, København

27. august 2016

Hej Kamilla,

Vi beklager meget sagen, der har vi desværre ikke været helt skarpe med kundeservicen der. Men jeg ved at sagen er klaret nu og du også har fået et lille plaster på såret.

Endnu engang beklager vi meget forløbet.

Den ene vare var i stykker

Jeg købte to varer, hvoraf den ene var i stykker (funktionsfejl), da jeg modtog dem. Dette meddelte jeg og fik svar 2 dage efter om, at jeg får en ny. Dette er 5 dage siden, og jeg har ikke modtaget noget endnu, men mon ikke det sker snart....

Update
Modtog det nye ur, tak - men dette tikker mod forventing så højt, at vi måtte tage batteriet ud efter en times tid, da vi skulle sove :-( ØV.....
I har ellers mange andre fine ting, men hvis det er kvalitetsniveauet, bliver man da bekymret :-/

11. juli 2016

Hej Rie,

Tak for din fine anmeldelse. Det er vi da kede af, men som sagt fik du varen indenfor 3 hverdage, da vi først lige skulle have en ny hjem til dig.

UPDATE: Det er vi da kede af, men skriv til os, så få vi det fixet med det samme. Det er ikke noget vi har oplevet på uret før

Fortsat god sommer

Hurtig levering og sms-opdateringer undervejs.

4. juli 2016

Hej,

Tak for anmeldelsen. Håber du blev glad for det.

Mangelfuldt produkt og ingen svar fra kundeservice

Da jeg kontakter kundeservice lover de at kontakt leverandøren og få dem til at sende mig en ny. Men nu to måneder efter har jeg ikke fået en ny kasse. Og jeg hører ikke fra kundeservice, selvom jeg har skrevet til dem flere gange.

21. maj 2016

Hej Catharina,

Beklager den lange ventetid med at få nogle nye kasser, men leverandøren skulle først have dem produceret. Det tog desværre længere tid end først antaget. Men til sidst lykkedes det jo.

Håber at se dig i vores shop en anden god gang.

Modtager et let beskadiget produkt som jeg på grund af tidspres må vælge at beholde.

Den modtagne vare er en plakat fra Visse Vasse, som leveres i et rør som ikke er beskadiget. Plakaten har to skrammer som jeg så udlede den har haft da den blev pakket. Det er da dårlig service at sende noget man kan se er fejlbehæftet

5. april 2016

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og snakken i telefonen.

Det er vi super kede af, og hvis du som sagt havde kontaktet os havde vi sendt en ny med det samme.

Mvh.

Tue Topholm

Besværligt

Lavede en forudbestillinger på en lampe og bestilte samtidig nogle andre ting (som viste dig ikke at være på lager?)

Måtte selv kontakte dem flere gange for at høre hvornår mine varer blev sendt. Så sender de det forkerte og en defekt vare. Ombytningen blev også sendt forkert! Alt i alt noget besværligt!

Kundeserivce svarer meget hurtigt og er super flink, når det er til deres fordel! Men så snart det handler om ombytning og retur, så er det en anden snak!

Dog blev der sendt en lille undskyldnings bamse med ved sidst levering. Tak ☺️

Men stadig. Næste handel blive fra et andet firma.

25. februar 2016

Ingen dikkedarer !

Jeg bestilte et fyrfads-vinduesophæng som gave til min mor, og jeg modtog pakken allerede 2 dage efter bestillingen, og så var den sørme også pakket ind i gavepapir for mig, uden mérpris. Fornemt, siger jeg bare !

10. februar 2016

Laaaaaang ventetid på levering og dårlig service

Købte 2 ting i slut november. Der sker ikke noget og da jeg intet hører efter 2 uger kontakter jeg dem selv. Varen er ikke på lager alligevel og kommer det først i første uge af januar, får jeg at vide. Kunne have rart at få besked om uden at jeg selv skal henvende mig. Som kompensation vil de sende mig en ekstra pakke af de stofklude jeg har bestilt. Fair nok.

Anden uge i januar ankommer min første vare men stadig ikke mine stofklude. Igen skal jeg SELV kontakte dem for at få en status. Stadig i restordre :(

For 2 uger siden modtager jeg så én pakke stofklude - og ikke den ekstra som de har lovet. Igen tager jeg kontakt - de underskylder og siger den bliver sendt med det samme. Jeg beder dem sende dem til min hjemmeadresse, da jeg ER gået på barsel og derfor ikke er på den gamle leveringsadresse (mit arbejde). Efter et par dage er der stadig intet sket og jeg kontakter IGEN SELV. Med det samme modtager jeg tracking email på at pakke er sendt. Modtager notifikation i mandags....at pakken er leveret....til mit arbejde, hvor jeg ikke længere er!

Så dårlig service og lang lang leveringstid. Ok at varer udgår/er forsinket fra producenten, men det så uacceptabelt at jeg SELV skal kontakte dem GENTAGNE gange for at få en opfølgning. Øv!

10. februar 2016

Hej Tanja,

Tak for din anmeldelse. Vi er super kede af, at du synes du har fået dårlig service. Desværre blev vi brændt af leverandøren over julen så vi ikke kan levere det hele samlet. Jeg har undersøgt din ordre, og kan se vi allerede har leveret den første del i december og ikke som du har beskrevet i januar. Det skal så også siges at det tilbud du har benyttet dig af, da du købte hos os, stod der at der skulle forventes længere leveringstid end normalt.

Desværre som du selv skriver, var stofbleerne i restordre og da de kom på lager sendte vi den ene med det samme, men fik ikke sendt den du skulle have gratis, dette er selvfølgelig en fejl fra vores side af og dybt beklageligt, og vi beklager selvfølgelig at vi havde misset, at du havde ændret adressen hjem til dig istedet for dit arbejde på den sidste stofble, som du skulle have gratis.

Men vi håber selvfølgelig at se dig i shoppen en anden god gang.

Tue Topholm - Luksusdyret