Luksusdyret.dk Anmeldelser 90

4,5

Jeg har fået den bedste betjening man overhovedet kunne forestille sig. Ikke nok med prisen lå 200 kroner under hvor jeg kunne finde mit produkt andre steder, så fik jeg ovenikøbet min pakke bare en a... Se mere

Desværre er min oplevelse af luksusdyret alt andet end luksuriøs. Køber to forholdsvis dyre trækasser, den største er ved modtagelsen gået fra hinanden flere steder. Da jeg kontakter kundeservice lov... Se mere

Det er vel nok godt vi har internettet samt Luksusdyret - vi kan sidde herhjemme og finde de ting og sager vi ønsker i ro og mag for derefter at modtage varen 1 eller 2 dage efter bestilling. Mange a... Se mere

Jeg ledte efter en Charles Eames-stol, og fandt den til en god pris hos Luksusdyret, dog ikke i den farve og med sorte pulverlakerede ben, som jeg ønskede. Jeg ringede til firmaet og beskrev, hvad je... Se mere

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårlig service

Jeg har oplevet samme behandling som flere af de andre.. Jeg har ikke modtaget mine varer, men pengene er heller ikke blevet trukket. I går modtog jeg en mail (denne lå i min spam-mappe!) om at de er ved at lukke og ikke kan sende ordren, men heller ikke har trukket pengene.
Prøv at tjekke jeres indbakke! :-)

22. december 2016

ELENDIG service

Bestilte i september, fik ordrebekræftelse og pengene blev trukket fra kontoen. Fik mail om at varene var forsinkede og ville blive sendt midt oktober. Har intet fået og har prøvet at kontakte dem utallige gange uden svar, de har læst mine henvendelser på Facebook og derefter blokeret mig. Mangler stadig mine penge, er slet ikke interesseret i varene efter 3 måneder... Håber den butik bliver lukket ned, der står intet på deres hjemmeside eller Facebook side om at butikken er gået ned eller lignende og ved kontakt på mail får man stadig besked om at de svare indenfor 2-3 dage. Det er da direkte at snyde folk -_-

19. december 2016

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte nogle varer hos dem men modtog ingen ordrebekræftelse retur!!! Har prøvet både at maile og ringe til dem. Jeg får intet svar tilbage og telefonsvaren siger at de har lukket i uge 42 pga efterårsferie!!! Og jeg har desværre aldrig modtaget mine varer...
Jeg synes simpelhen at det er noget svineri at behandle folk på den måde som godtroende handler på deres hjemmeside!!!!
Hold jer derfor meget langt væk fra Luksusdyret!!!

15. december 2016

Modtog aldrig min varer

Jeg bestilte hos dem for over en måned siden, og modtog aldrig min varer. Har forgæves forsøgt at kontakte dem flere gange, men har aldrig hørt noget fra dem.

HOLD JER VÆK !!

15. december 2016

Ingen respons - pinlig tavshed

Kan kun tilslutte de seneste anmeldelser af Luksusdyret.
Jeg bestilte varer d. 25. Oktober og får en ordebekræftelse, hvor levering er d. 9. november.
Allerede her undrer jeg mig, da det er forholdsvis lang leveringstid - og da slet ikke den leveringstid der var skrevet på websitet, da jeg lagde varene i kurven.

Jeg har dags dato ikke modtaget mine varer. Jeg har intet hørt fra luksusdyret, trods talrige henvendelser, og som andre skriver er der automatisk svar på telefonen med "Efterårsferie".

Jeg har handlet hos luksusdyret en gang tidligere i 2014, hvor jeg OGSÅ måtte rykke for at få mine varer leveret fordi man åbenbart ventede på nogle af mine varer fra leverandøren.

Samlet set kan jeg på ingen måde anbefale luksusdyret.dk - hold jer LANGT VÆK!

10. december 2016

Ingen på adressen og intet svar på henvendelser

I skal ikke handle hos dette firma. Jeg modtog en ordrebekræftelse på nogle varer, der var på lager og henvender mig til firmaet flere gange på mail uden at få noget svar? Beslutter herefter at henvende mig pr. Telefon, hvor jeg får samme besked som andre har fået. Telefonsvarer med besked om at telefonerne er lukket i uge 42. Vi er nu i uge 47. Har i dag været på Vesterbrogade 124b. Ingen åbner når du tykker på dørtelefonen, men ved henvendelse til firmaet overfor lyder beskeden om, at der har ikke været nogen i flere uger. Det er konstateret ved selvsyn , at kontoret er fuldstændig tomt.

25. november 2016

Dårlig service! Holder ikke hvad de lover

Jeg havde bestilt en vare hos jer, der stod den blev leveret efter indenfor 10 hverdage.
Da de 10 hverdage var gået, har jeg intet modtaget. Har sendt jer flere mails, og prøvet, at få fat på jer gennem telefonen, SOM ER LUKKET PGA FERIE I UGE 42!!

Er I ved at gå konkurs, eller hvad sker der?!?

22. november 2016

Klage

Ifølge Luksusdyret.dk er vi stadig i uge 42(dvs. efterårsferie) På telefonsvareren, så der er ikke en jordisk chance for at få fat på jer. Ikke så professionelt og for lige at informere, så er vi nået til uge 47nu. og jeg vil meget gerne i kontakt med jer, da jeg ikke har modtaget mine 4 lamper endnu.

21. november 2016

Dybt rystet

Har ikke fået ordrebekræftelse men pengene er reserveret , jeg kan heller ikke ringe til kundeservice da telefonerne er lukket i uge 42 pga. efterårsferie , nu er vi i uge 47 så måske er det på tide at tage telefonen. Tænker at ferien er forbi . Har også sendt mail som ikke bliver besvaret . Virkelig dårlig firmapolitik

21. november 2016

Ingen levering og dårlig kundeservice

Havde bestilt en vare, som der stod til at være levering på fra 1-3 dage. Får min bekræftelse og her står der en forventet dato for levering. Da det bliver den dato, og intet har hørt, skriver jeg til kundeservice for at høre, hvad status er.
Jeg får et svar om at leverandører har lovet dem at de kommer om en uge.

Da der så er gået en uge, sker der stadig ikke noget, og har stadig ikke hørt noget omkring min ordre.
Men hvis man går på hjemmesiden, kan man stadig bestille varen med 1-3 levering, selvom jeg efter 1 måned stadig ikke har modtaget nogle vare.

Har så annulleret min ordre på mail, og har heller ikke fået noget svar på det.

31. oktober 2016

Uacceptabel firma

Jeg har bestilt en vare, som der var 4 dages levering på. har nu ventet næsten 14 dage og har ikke hørt noget. Har skrevet til dem flere gange og ringet, uden held.
Jeg er ærgerlig over at jeg ikke tjekkede trustpilot før jeg bestilte.

31. oktober 2016

Ufattelig dårlig service

Jeg fraråder jer at handle på Luksusdyret.dk. Jeg har modtaget en vare, der var i stykker - blev så tilbudt at få den ombyttet. Fik også den "nye" vare, men det viste sig, at det var den samme itugåede vare, som jeg fik i første omgang. Den sendte jeg så retur - men har ikke hørt fra Luksusdyret på trods af adskillige mails og telefonopkald, og har ikke fået mine penge retur. Det er over 1 måned siden nu.

22. oktober 2016