Het duurde best lang voor de levering binnen was . Het pakket was voor de deur gelegd terwijl ik niet thuis was . Vervolgens paste de BH niet maar kan ik om hygiënische redenen niet retourneren .. d... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Eerste bestelling zeer tevreden. 2e bestelling in zelfde maat maar ander model was veel te klein. Na contact per whats app, probleem opgelost en gratis vervanging gekregen. Niks te klagen over de... Se mere
Beha's zitten goed. Ik heb een maat groter besteld, zoals ook in de beschrijving staat. Is ook heel zacht, snijd niet. Ik had een verkeerde bestelling (verkeerde kleur) aangekregen en heb hen gecont... Se mere
Ik al een aantal keer gevraagd om een retourformulier!! Niks mogen ontvangen. Ik krijg iets anders toegestuurd dan gevraagd, heb het gepast maar was niet wat ik er van verwacht had!! Moet 4 weken wa... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 3 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nog nooit mijn haar zo mooi gekregen
Nog nooit mijn haar zo mooi gekregen. Wel een uitvinding dit.
Oplichters!!!
Oplichters!!!! Bestel vooral niets bij hen!!! Ik bestelde een haarstylingapparaat. Ze stuurden me een kapot apparaat en vroegen om een videobewijs. Ze weigeren mijn geld terug te betalen!!!! Ze beloven al anderhalve maand een nieuw apparaat te sturen. Weggegooid geld.
Ik heb best grote borsten waardoor niet…
Ik heb best grote borsten waardoor niet elke bh fijn zit. Maar deze zijn fijn zacht en houden alles stevig bij elkaar.
Oeak bh had ik nog niet eerder van…
Oeak bh had ik nog niet eerder van gehoord. Zitten fijnn
Had 2 vd heerlijke bh's besteld goed…
Had 2 vd heerlijke bh's besteld goed op maat gelet blijkt toch bij ontvangst niet zo stevig te zijn .
Netjes gevraagd om retour formulier, mogen ze gewoon niet terug.
Ff 35 euro nd knoppen.
Ja je mag nieuwe hebben vd helft , ze zitten niet stevig dus waarom zou ik dan nog meer uitgeven.
Slechte zaak hoor , zelfs bij normale winkels mag bh retour.
Blow out hairstyler
Product komt niet overeen met de product die ze reclameren. T lijkt erop maar is niet dezelfde artikel.
Dat merk je aan de knopjes, die hun reclameren hebben 2 knopjes en die welke ik ontvangen heb heeft er 3.
Deze artikel is ook te koop bij bol en temu voor de helft van de prijs!
Je zou nog hittebestendige handschoen erbij krijgen die heb ik ook niet ontvangen!
Goede kwaliteit en lekker met stretch.
Ik koop bh’s normaal in de winkel maar…
Ik koop bh’s normaal in de winkel maar nu weet ik dat ik ze hier blijf bestellen
Dit is een lelijke organisatie gewoon…
Dit is een lelijke organisatie gewoon een oplichtersbende. Retouren van artikelen is onmogelijk. Artikelen komen gewoon van Temu of Ali Express . Je betaald 4 x de prijs . Moet 3 weken wachten voordat je ze ontvangt. Maat klopt van geen kant. Na heel veel mailen heb ik uiteindelijk van de 34,95 die ik betaald heb 10 euro retour gekregen. Trap er niet in. Bestel gewoon rechtstreeks bij Temu.

Besvarelse fra Lovelia Shop
Fijne en betaalbare bh’s
Fijne en betaalbare bh’s. Zitten comfortabel en de maat is ook goed.