Loodgieterij Baert Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Malafide praktijken. Voor een simpel lek aan de aansluiting voor een waterpomp zou een hele nieuwe pomp van 5000 euro moeten gestoken worden (terwijl ze bij aankoop 150 euro was), die dan door iemand... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oneerlijke, malafide praktijken of een loodgieter die er 0,0 van kent. De afdichting van de pomp van de regenput lekte een beetje. Bij nazien zou de gehele pomp kapot zijn. Toen ik vroeg naar prijz... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

vraagt teveel geld voor het werk dat hij levert. 500+€ voor 30 minuten werk? Dat wil ik ook wel verdienen. Zoek iemand die correct factureert. Na deze klacht kreeg ik een deel van mijn geld terug en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. VVS-installatør
  2. Varmeentreprenør

Skrevet af virksomheden

Wij zijn gespecialiseerd in sanitair, verwarming, ontstopping en het opsporen van waterlekken in de hele regio, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Arrogant en geldklopperij

Arrogant en geldklopperij. Doen zich voor als 'spoedloodgieter', dus moet je maar betalen voor de 'snelle service'. Er zat geen spoed achter en het staat niet duidelijk vermeld op hun website. De loodgieter heeft amper 15 minuten bezig geweest. Vreselijk duur. Bovendien was hij super-arrogant! Nooit meer.

24. juli 2025

À fuir et dénoncer!

Le prix approximatif n’a pas été communiqué avant travaux. Plus de 500 euros pour réparer 2 robinets c’est honteux! Facture non détaillée et plombier exigeant de mettre un avis positif après travaux.
À déconseiller et dénoncer!

9. juli 2025

Oplichters

Oplichters. Mijn dochter moest cash 600 euro betalen voor eenvoudig camera inspectie van afvoerbuis van 10 minuten. Verslag was fout. Mafia.

3. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een beroep gedaan op zijn…

Ik heb een beroep gedaan op zijn diensten als onderaannemer voor lekdetectie. Hij heeft het probleem in een mum van tijd opgelost.

23. maj 2025

Besvarelse fra Loodgieterij Baert

Het is altijd een plezier om onze klanten tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Loodgieterij Baert

Problem solved

Problem solved
Weliswaar lang wachten, maar Mo en Ben konden het zeer snel oplossen. Dank jullie wel

20. maj 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De service was uitstekend.

Naar aanleiding van een lek heb ik een beroep gedaan op dit team. Tijdens een eerste telefonisch contact kreeg ik een duidelijke uitleg over de geplande werkzaamheden. De interventie verliep efficiënt en professioneel. Ik wil ook de snelle tussenkomst benadrukken, wat ik bijzonder op prijs stelde. Bedankt voor uw snelle reactie.

5. maj 2025

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit bedrijf. Ze zijn attent en zeer professioneel. Ik raad het aan.

7. maj 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede vak mannen zeer…

Zeer goede vak mannen zeer vertrouwelijk direct herstelt
Heel te vreden zeker een aanrader
Ik ben te vreden klant

8. maj 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

“Ik ben zeer tevreden over het werk van…

“Ik ben zeer tevreden over het werk van de technieker van BAERT en ik raad hem aan voor eender welke klus

5. maj 2025

Slechte ervaring - Niet aan te raden

Ik heb deze firma gecontacteerd voor een verstopte toilet, in de hoop snel en professioneel geholpen te worden. Aan de telefoon leek alles duidelijk en werd er een redelijk tarief voorgesteld. Bij aankomst begonnen de technici echter meteen te werken zonder verdere uitleg over de kosten. Na afloop bleek de factuur veel hoger dan afgesproken. GEEN TRANSPARANTIE, geen duidelijke uitleg en totaal geen respect voor het voorgestelde bedrag.
Wat nog erger is het probleem is helemaal NIET OPGELOST. Na hun vertrek bleef de verstopping bestaan en moest ik uiteindelijk een andere vakman inschakelen. Deze bevestigde dat het werk van de eerste firma slecht en onvolledig was uitgevoerd.
Deze firma geeft een onprofessionele indruk en ik raad hen absoluut niet aan. SPIJTIGE ERVARING !

6. maj 2025

Beste,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent na een interventie van onze kant. Bij Loodgieterij Baert hechten wij veel belang aan de tevredenheid van onze klanten en streven wij er altijd naar om een kwalitatieve dienstverlening te bieden.

Na controle in onze database hebben wij helaas geen spoor gevonden van een interventie die overeenkomt met uw beschrijving. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de situatie te begrijpen, vragen wij u vriendelijk om een bewijs van onze passage te bezorgen, zoals een interventiebon of enig ander bewijsstuk.

Dit stelt ons in staat om de details te verifiëren en, indien nodig, passende corrigerende maatregelen te nemen. Wij staan tot uw beschikking om dit probleem op een transparante en professionele manier op te lossen.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Loodgieterij Baert

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Was zeer tevreden met de snelle en zeer…

Was zeer tevreden met de snelle en zeer professionele hulp van Ben! Een aanrader!

28. april 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel vriendelijk een mooi werk…

Heel vriendelijk een mooi werk uitgevoerd voor een lecture detectiedirect gevonden en hersteld dank u wel

24. april 2025

Succesvolle ontstopping

Professioneel, snel gewerkt en probleem vlot opgelost.

23. april 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en profesioneel goeie prijs

Ik heb oproep gedaan aan deze firma voor een lek ‘s’morgens gebeld en in de na middag werd de probleem geregeld en een professionele loodgieter top firma

21. april 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tevreden met het bedrijf.

Hartelijk dank aan dit bedrijf voor het repareren van mijn waterlek. Ik raad het aan!

3. april 2025