Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ali de loodgieter heeft samen met zijn partner Ad de verstopping in de keuken professioneel verholpen. Het water loopt weer als een tielelier! Ze lieten de keuken ook mooi netjes achter. Alles werd af... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ivm met lekkage in huis heb ik Ali van loodgieter vandaag aangeraden gekregen van m’n overbuurman die had goede ervaringen met Ali Na een harde storm kregen we telkens lekkage vanuit het dakkape... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben zoveel lekdetecties (door andere bedrijven) in de afgelopen 2 jaar laten doen en de badkamer zo veel keren gedaan maar niks hielp. Als laatste hoop hebben wij Ali benaderd om ons met spoed... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toppers deze jongens van loodgieter vandaag hebben ons uitstekend geholpen met het traceren van een hardnekkige lekkage. Waar andere bedrijven volhielden dat het lek van ons dak komt. Na 3 reparat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. VVS-installatør
  2. Badeværelsesrenovering
  3. Dræning
  4. Varmeentreprenør
  5. Tagdækker
  6. Hygiejnekontrol

Skrevet af virksomheden

Loodgieter Vandaag Lekdetectie is hét moderne loodgietersbedrijf dat inspeelt op de behoeften van deze tijd. Waar traditionele loodgieters zich vaak beperken tot standaard installatiewerk, gaan wij een stap verder. Wij combineren vakmanschap met innovatie en servicegerichtheid, zodat jij als klant volledig wordt ontzorgd. Of het nu gaat om een lekkage, installatie, onderhoud of advies: wij staan klaar met kennis, ervaring en de juiste oplossingen. Onze specialisatie in lekdetectie maakt ons uniek. Met geavanceerde technieken en moderne apparatuur kunnen wij lekkages snel en nauwkeurig opsporen zonder onnodig breekwerk. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten en overlast. Wij begrijpen hoe vervelend een lekkage kan zijn en daarom handelen wij snel, efficiënt en zorgvuldig. Ons doel is om problemen niet alleen op te lossen, maar ook toekomstige schade te voorkomen. Daarnaast kun je bij Loodgieter Vandaag terecht voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Denk aan het aanleggen of vervangen van leidingen, het installeren van sanitair, het plaatsen van cv-ketels of het uitvoeren van complete renovaties. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat alles volgens de laatste normen en technieken wordt uitgevoerd. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons altijd centraal. Wat ons echt onderscheidt, is onze focus op service en gemak. Wij geloven dat een goede loodgieter niet alleen technisch sterk moet zijn, maar ook betrouwbaar en klantgericht. Daarom nemen wij de tijd om jouw situatie te begrijpen en bieden wij oplossingen op maat. Wij communiceren duidelijk, houden ons aan afspraken en zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien kun je bij ons terecht voor spoedklussen. Problemen met water of leidingen wachten immers niet, en wij begrijpen dat als geen ander. Daarom zijn wij snel inzetbaar en staan wij klaar wanneer jij ons nodig hebt. Of het nu midden op de dag is of in de avond, wij zorgen ervoor dat jouw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Kortom, bij Loodgieter Vandaag ben je verzekerd van de beste kwaliteit in huis. Wij combineren vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid om jou een zorgeloze ervaring te bieden. Van kleine reparaties tot grote projecten: wij denken met je mee, werken professioneel en leveren altijd een resultaat waar je op kunt vertrouwen. Kies voor zekerheid, kies voor kwaliteit, kies voor Loodgieter Vandaag Lekdetectie.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top spoedservice

Wij hebben 's nachts gebeld omdat er letterlijk water door de afzuigkap en het plafond van onze keuken naar beneden stroomde. Goed telefonisch advies gekregen om de lekkage zoveel mogelijk te stoppen en 's morgens vroeg kwam de loodgieter direct langs. Hij heeft rustig alles uitgelegd en onderzocht, ook bij onze bovenburen waar het water vandaan bleek te komen. Erg blij met de goede en snelle communicatie en prettige aanpak.

31. marts 2021
Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service-logo

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service

Bedankt voor de mooi lekdetectie review.
Mvgr Ali Moutahir
Loodgieter-vandaag.nl

Topservice!

Wat een topservice! Na contact te hebben gehad zijn de afspraken nagekomen en de lekkage zonder gezeur en gepoespas verholpen. Zeer bekwame en nog belangrijker een eerlijke loodgieter die nu onze vaste loodgieter is geworden. Als ik 6 sterren kon geven dan had ik dat zonder aarzelen gedaan!

20. marts 2021

Wij zijn dik tevreden

Wij zijn dik tevreden. We konden al snel terecht voor een afspraak. En het was niet eerst kijken en dan pas een afspraak maken. Nee ze komen het gelijk maken. Het waren twee hele vriendelijke mannen en waren binnen 40 min klaar. En ook nog eens voor een mooi prijsje! Ze hebben me hele zomer goed gemaakt. TOP!! 👍🏻

6. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op dezelfde dag dat stedin een gaslek…

Op dezelfde dag dat stedin een gaslek constateerde kwam hij langs, en vond het lek. Omdat wij een oud huis hebben moest de complete gasleidingen vervangen worden. En dit was binnen 24 gebeurd. En dat in corona tijd! Dit is vanaf nu onze vaste loodgieter.

5. februar 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

S’ochtends gebeld en om 12 uur was…

S’ochtends gebeld en om 12 uur was meneer hier. Snel en adequaat geholpen om te kijken waar de lekkage in de keuken vandaan kwam. Wat uitgesloten kon worden is uitgesloten. Meneer is zelfs bij de buren gaan kijken, die op dezelfde plek een lekkage hebben, en heeft zo ook voor hen nog dingen kunnen uitsluiten.
Helaas nog niet kunnen achterhalen waar de lekkage door veroorzaakt wordt. Maar kregen zelfs nog tips waar de lekkage, los van op het loodgieters vlak, eventueel door veroorzaakt zou kunnen worden. Wij kunnen nu, door de dingen die meneer heeft uitgesloten, vervolg stappen ondernemen.
Sympathieke meneer!

3. februar 2021

Super tevreden

Super tevreden! De loodgieter was er binnen het uur na het bellen. Hij heeft vakkundig de lekkage opgelost, en zelfs na een paar dagen terug gebeld om te vragen of de lekkage niet is terug gekomen.

25. januar 2021

Zeer aan te bevelen!

We zijn snel, kundig en vriendelijk geholpen. Nadat we al anderen hebben laten komen voor de lekkage en het toch maar bleef lekken hebben zij de lekkage wel verholpen. Top service!

14. oktober 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima werk

Snelle, vakkundige service.
Goed bereikbaar en snelle reactie en prettige communicatie.

23. juni 2020
Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service-logo

Besvarelse fra Spoed Loodgieter Vandaag 24/7 Service

Graag gedaan afzender loodgieter-vandaag

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.